ایران پرسمان

آخرين مطالب

کاروان دوچرخه‌سواری جانبازان بصیر آذربایجان شرقی عازم حرم امام راحل شدند بنیاد شهید و امور ایثارگران

  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - هشتمین کاروان دوچرخه‌سواری جانبازان بصیر استان آذربایجان شرقی طی آیینی با حضور و بدرقۀ مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی در آستانه سالروز ارتحال حضرت امام خمینی(ره) برای شرکت در این مراسم و تجدید بیعت با آرمان‌های معمار و رهبر کبیر انقلاب اسلامی عازم حرم مطهر امام راحل شدند.

به گزارش «ایثار آذربایجان شرقی»، جابر ابوالفتح‌زاده، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی در این آیین که بعدازظهر امروز دوشنبه 8 خردادماه در محوطۀ ستاد استانی اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان برگزار شد، گفت: به روح پاک امام خمینی(ره) درود می‌فرستیم؛ امامی که تمام عزت، اقتدار و دستاوردهای نظام جمهوری اسلامی ایران و انقلاب اسلامی از نفس‌های گرم آن حضرت است و امامی که هر چه از معرفت و رهبریت ایشان بگوییم و بشنویم، نتوانسته‌ایم ذره‌ای از دریای بیکران معرفت و رهبریت ایشان یادآوری کنیم.
وی افزود: امیدوارم خدا به همه ما توفیق دهد تا راه امام راحل و خلف صالح ایشان، حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای(مد ظله العالی) را که در امتداد راه شهدا و ایثارگران ترسیم کرده‌اند، ادامه دهیم.
ابوالفتح‌زاده با اشاره به جانبازان بصیر حاضر در کاروان دوچرخه سواریِ عازم حرم مطهر امام راحل گفت: در این برنامه در خدمت کسانی هستیم که بهترین هستی خود یعنی چشمانشان را در راه اسلام و انقلاب اسلامی فدا کردند و امروز برای هشتمین سال، عازم مرقد مطهر حضرت امام‌خمینی(ره) هستند تا ضمن شرکت در مراسم سی و چهارمین سالگرد ارتحال ایشان، با آرمان‌های والای بنیانگذار کبیر انقلاب تجدید بیعت کنند.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی گفت: از این جانبازان بصیر و البته خانواده‌های صبور و مقاوم آنان تقدیر می‌کنیم و امیدواریم همواره سالم و موفق باشند.
وی یادآوری کرد: اعضای کاروان دوچرخه‌سواری جانبازان بصیر آذربایجان شرقی که سفرشان از امروز، هشتم خرداد آغاز می‌شود، همزمان با سالروز ارتحال حضرت امام‌خمینی(ره) در روز چهاردهم خرداد به حرم مطهر رسیده و در مراسم ارتحال شرکت خواهند کرد.
وی اظهار کرد: مرحلۀ اول حرکت این کاروان امروز از تبریز تا بستان‌آباد است و در پنج مرحله بعدی، اعضای کاروان مسیرهای بستان آباد - میانه، میانه - زنجان، زنجان - تاکستان، تاکستان - آبیک و آبیک تا حرم مطهر را رکاب می‌زنند و در پایان و پس از حضور در مراسم حرم مطهر، با اتوبوس به تبریز بازخواهند گشت.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی گفت: این کاروان متشکل از 14 جانباز بصیر آذربایجان شرقی با 14 دوچرخه‌ دوسرنشینه است اما کلّ اعضای کاروان، بالغ بر 40 نفر است.

ایران پرسمان


ایران پرسمان


ایران پرسمان


ایران پرسمان


ایران پرسمان


ایران پرسمان

انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1003631/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ادعایی درباره هدیه عراقچی به ویتکاف

چرا ترامپ هم نمی‌تواند نام خلیج فارس را تغییر دهد؟

بازخوانی سیاست‌ مسکو در هشتادمین سالگرد پیروزی شوروی

نماینده‌ای که می‌خواهد نایب رئیس مجلس شود

تصویر انتصاب آیت‌الله خامنه‌ای به عنوان رئیس خدمه‌ی آستان قدس رضوی

وعده ترامپ در شبکه اجتماعی

حماس: اسیر دو تابعیتی آمریکایی اسرائیلی را آزاد می‌کنیم

ویدئویی جنجالی از مکرون

بسته دیپلماتیک هوشمند ایران

توقیف کارزارهای اعتراض به پیامک حجاب

ماجرای پیشنهاد متفاوت آمریکا به حماس

بازی انتحاری «شی»

اندیشکده کارنگی: عقب‌نشینی آمریکا از نظم بین‌المللی، با اهداف ایران هم‌راستاست

پیش بینی قیمت دلار 22 اردیبهشت 1404؛ چشمک مذاکرات به بازار ارز

آیا می‌شود از انرژی هسته‌ای صرف نظر کرد؟

چه‌کسی دستور ممنوعیت واردات آیفون لوکس آمریکایی را دور زد؟

افزایش عجیب قیمت آب معدنی؛ یک لیتر آب چند برابر قیمت بنزین شد؟

روستای رویایی استخرگاه در گیلان

روش کار شگفت‌انگیز ربات کاشی‌کار

از علی(ع) دل‌سوزتر نیست!

عبور کلاغ با فرهنگ از خط عابر پیاده!

شاگردان هدایت به بیان آیت الله جوادی آملی

هشدار ایلان ماسک: خورشید، زندگی در زمین را نابود خواهد کرد

پیشنهاد «راسموسن» برای ایجاد «ناتوی اقتصادی» مقابل «ترامپ»

همه نهادها مشمول اعمال فوق‌العاده خاص حقوق شدند

بازگشت مرسدس بنز به ایران؛ چهار سواری محبوب در یک قدمی بازار

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: جرایمی از جنس جرایم سازمان‌یافته در بانک آینده وجود دارد

وقتی اتلاف برق معادل 408 میلیون بشکه نفت دیده نمی‌شود اما کولر مردم را مقصر می‌دانند

آیا ال.جی و سامسونگ به ایران بازمی‌گردند؟

پیکر مطهر شهید ناصر جوهر زاده کارمند بنیاد شهید بعد از قریب به 39 سال شناسایی و به آغوش وطن بازگشت

جزیره ای عجیب به نام پیاز در ژاپن!

لحظه ثبت شده با دوربین مخفی از زایمان سنجاب

آتش‌سوزی‌ گسترده در جنگل‌های غرب سوریه

پزشکیان: در مذاکره جدی و به دنبال توافق هستیم، اما بحث کنار گذاشتن تأسیسات هسته‌ای ایران قابل قبول نیست

رایزنی خرازی و نخست‌وزیر قطر درباره تحولات منطقه

حضور محسنی اژه‌ای در منزل شهید رئیسی

هیأت پارلمانی ایران وارد جاکارتا شد/ قالیباف سه‌شنبه به اندونزی می‌رود

خاطره تلخ وزیر بهداشت دولت سیزدهم از حادثه درگذشت شهید رئیسی

دن شاپیرو، سفیر سابق امریکا در اسرائیل: توافق موقت میان ایران و آمریکا، «کم در برابر کم» خواهد بود

قالیباف: باید کارآمدی دین را به پشتوانه حوزه‌های علمیه به اثبات رساند

قطر: به روند مذاکرات ایران و آمریکا کمک خواهیم کرد؛ آن‌ها می‌توانند به توافق دست پیدا کنند

زلنسکی: پنجشنبه منتظر دیدار با پوتین هستم

ویتکاف: اسرائیل در حال ادامه دادن جنگ است

زلنسکی: آماده‌ام پنجشنبه در ترکیه با پوتین دیدار کنم

آتش سوزی‌ها در فلسطین اشغالی ادامه دارند

نتانیاهو: ساکنان غزه باید مهاجرت کنند

هند جریان آب سد چناب به سوی پاکستان را باز کرد

«غریزه درست، اجرای بد»؛ نگاه متفکر آمریکایی به سیاست‌‏خارجی ترامپ

ایران به کشورهای منطقه یادآوری می‌کند که هرگونه جنگ دامن‌گیر کل منطقه می‌شود

قیمت ارز‌های دیجیتال در 21 اردیبهشت 1404؛ بیت کوین حدوداً 8.5 میلیارد تومان