ایران پرسمان

آخرين مطالب

حوزه گردشگری کیش نیاز به تبیین و تغییر رویکرد دارد منطقه آزاد کیش

حوزه گردشگری کیش نیاز به تبیین و تغییر رویکرد دارد
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - علی اصغر شالبافیان لازمه تبیین و تغییر رویکرد در حوزه گردشگری کیش را آماده سازی طرحی نو با هدف تقویت نگاه به صنعت گردشگری و نقش آفرینی در سطح کشور و بین المللی عنوان کرد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در مراسم پاسداشت و قدردانی از پیشکسوتان و فعالان حوزه گردشگری کیش که با حضور رحیم سرهنگی شامگاه یکشنبه 16 مهر در سالن خلیج فارس مرکز همایش های بین المللی، برگزار شد؛ به نقش موثرگردشگری بر اقتصاد کشور در سطح دولتی و بخش خصوصی تاکید کرد.
علی اصغر شالبافیان در ادامه سخنان خود با اشاره به جایگاه ویژه جزیره کیش در حوزه صنعت گردشگری که می تواند برای رونق بخشی به برخی از بازارها موثر باشد، اظهار داشت: کشور به نقش محوری کیش در جغرافیای گردشگری نیاز دارد و این مهم باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.
به گفته شالبافیان، فعالان بخش خصوصی کیش علاوه بر نقش آفرینی در قلمرو کیش؛ باید گام های موثر و تحول آفرین در قلمرو کشوری و بین المللی بردارند.
وی با بیان این که در منطقه آزاد کیش، طرحی نو با هدف تامین نیازمندهای آتی کیش در حال آماده سازی است، گفت: باید به تاسیسات گردشگری این منطقه اهتمام ویژه داشت؛ چرا که کیش یکی از اصلی ترین مقاصد گردشگری کشور محسوب می شود.
معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با اشاره بر ظرفیت های ارزشمند صاحب نظران حوزه گردشگری کیش و نقش پیشرو این منظقه در سطح کشور، افزود: باید از ظرفیت ها و تجارب کسب شده در حوزه مختلف بهره لازم را برد.
علی اصغر شالبافیان به واسطه حضور افراد متخصص با نقش های متعدد از تمام استان ها در جزیره کیش؛ این منطقه را عصاره و چکیده تجربه یک کشور عنوان کرد، و بیان داشت: رونق بخشی به حوزه صنعت گردشگری باعث فعال شدن و زنده نگهداشتن جزیره کیش می شود و باید مولفه های رشد و ارتقاء این صنعت مورد اهتمام ویژه قرار گیرد.
شالبافیان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تسریع در رفع مشکلات پیش رو، خاطر نشان کرد: کمبود پروازها تهدیدی برای جزیره است که با تلاش بی وقفه و تدبیر اندیشیده از سوی سازمان منطقه آزاد کیش به زودی از این مشکل با موفقیت گذر خواهیم کرد.
وی، گفت: با تقویت مطالبه گری حوزه گردشگری که از سایر حوزه های حاکمیتی محسوب می شود بیشتر از گذشته به آن توجه شده است.
علی اصغر شالبافیان در رابطه با چهار گروه"صنعت، کشاورزی، خدمات و نفت" که رشد اقتصادی آنها از سوی بانک مرکزی مورد مقایسه قرار گرفته شده است، اظهار داشت: گروه نفت با 12 درصد بالاترین رشد و بخش خدمات در مرحله دوم با نرخ رشد 6 و 2 دهم درصد و زیر مجموعه بخش خدمات را به خود اختصاص داده است؛ دو زیر گروهی که بیشترین رشد را داشته و مربوط به صنعت گردشگری است.
مهدی ادیبان نیز در این مراسم با اشاره به برنامه هفتم توسعه گفت: دولت نقش مهمی در توسعه و ارتقاء گردشگری را دارد که می توان به میزبانی سالیانه بیش از 10 میلیون گردشگر مناطق آزاد کشور اشاره کرد. 
سرپرست معاونت گردشگری سازمان منطقه آزاد کیش عنوان کرد: امیدواریم با برنامه ریزی های مناسب و ادامه روند فعلی، نسبت به رشد و شکوفایی صنعت گردشگری در سال‌های آینده اقدام کنیم.
غلامرضا خلیلی نیا بر ضرورت توسعه زیر ساخت‌های گردشگری در مناطق آزاد تاکید کرد و گفت: با توسعه زیرساخت‌های آب،‌ برق، پزشکی و درمانی می‌توان در توسعه گردشگری مناطق گام‌های موثری برداشت.
خلیلی نیا با اشاره به این موضوع که شرایط آب و هوای پاک و فضای سالم کیش می‌تواند در تبدیل شدن آن به قطب گردشگری کمک کند گفت: اقدامات مطلوبی از سوی مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش در رسیدگی به حوزه های بهداشت و درمان صورت گرفته است که باید از آن ها قدردانی کرد.
سرپرست معاونت گردشگری دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی رویدادهای ورزشی را یکی دیگر از عوامل مهم در توسعه گردشگری منطقه آزاد کیش بر شمرد و بیان کرد: جزیره از زیرساخت های ورزشی مناسبی برای میزبانی از مسابقات برخوردار است.
به گفته غلامرضا خلیلی نیا "گردشگری مذهبی" نیز از دیگر مواردی است که باید نسبت به توسعه آن در جزیره کیش توجه کرد.
شایان ذکر اسث، آیین رونمایی از کتاب "راهنمای سفر به ایران" نوشته دکتر فرشید کریمی و تیم سفرهای عمو نوروز در این همایش برگزار شد.

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1048158/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

طلای جهانی کاهش یافت

چراغ قوه 8 کاره، پاور بانک، چراغ قوه، شیشه شکن و ...

سخن بزرگان/ بترسیدید که از مسخره کردنِ یک مومن

4گوشه دنیا/ چالش خطرناک نوجوانان آمریکایی!

تکنولوژی دیپ‌لیک اینتل تنها 5 سال پس از تولد به فراموشی سپرده شد

استقبال دیدنی از سخنگوی دولت در منطقه آزاد انزلی

ادعای غضنفری: پزشکیان چندبار کارهایی که می‌دانسته خلاف قانون است را با تهدید به استعفا مطرح کرده است

محبعلی: ترامپ نمی‌خواست قبل سفرش به منطقه مذاکرات شکست‌خورده اعلام شود

فرجی راد: مذاکرات نشان داد ما از برخورد نظامی خارج شدیم

بازدید سرلشکر باقری از کارخانجات نیروی دریایی ارتش در بندرعباس

ابوالفتح: اگر ما با آمریکا توافق کنیم اروپایی‌ها نمی‌توانند سرخود مکانیسم ماشه را اجرا کنند

ولایتمدار: مذاکره با آمریکا اگر ادامه پیدا نکند هم هیچ اتفاقی نمی‌افتد

روایت علایی از پشت پرده متوقف کردن دور چهارم مذاکرات از سوی آمریکا

مردم سوریه بسته‌های نظامیان صهیونیست را به آتش کشیدند

پ.ک.ک منحل شد

سرمقاله آرمان امروز/ ماحصل دور چهارم مذاکرات

حمله «کیهان» به «هم میهن»: می گویند درباره نام خلیج‌ فارس غیرتی نشویم

چرا صف وام ازدواج کم نمی‌شود؟

فرزین: بانک‌ها تخصصی می شوند

تصاویری زیبا از یک دشت بهاری در قزاقستان

دانشمندان بزرگ‌ترین موانع در ساخت چیپ‌های فوتونیک را شکستند!

جشن امضای کتاب «قاسم» برگزار می‌شود

روایت کولیوند از عملیات جست‌وجوی بالگرد رئیس‌جمهور شهید

ایران و آمریکا در ایستگاه چهارم؛ مذاکره با گام‌های محتاط

روایت وحیدی از تذکرات شهید رئیسی در برخورد با اغتشاشات 1401

ادای احترام عارف به شهید آل هاشم در گلزار شهدای وادی رحمت تبریز

استقبال دیدنی از سخنگوی دولت در بندر انزلی

منظور: در این یک سال هرکس از مردم ما را دید، گفت دلتنگ شهید رئیسی است

ادعای غضنفری: پزشکیان چندبار کارهایی را که میدانسته خلاف قانون است را با تهدید به استعفا مطرح کرده است

نتانیاهو: به آتش‌بس یا آزادی اسرای فلسطینی متعهد نیستیم

تصمیم وزارت خارجه الجزایر علیه فرانسه

انتقاد «ویتکاف» از «نتانیاهو»؛ اسرائیل برای پایان جنگ غزه آماده نیست

حق غنی‌سازی حداکثری ایران و بحث انحرافی 3/67 درصد

سرمقاله هم میهن/ دستاورد‌های نامتوازن

برشِ حرفه‌ای انار

هوش مصنوعی به کمک پاکسازی پلاستیک از اقیانوس‌ها آمد

اهداف سفر عارف به آذربایجان شرقی

واکنش حوزه علمیه به بلاگر شدن روحانیون از نگاه غرویان

هدیه 400 میلیون دلاری قطر به ترامپ: «کاخ پرنده»

اولین شب بدون تنش بین هند و پاکستان

سرمقاله سازندگی/ گامی به سوی عدالت واقعی

تغییر ساعت کاری مراکز شماره‌گذاری در کشور

تداوم رکود شدید در بازار مسکن 1404؛ نه خریدار هست، نه فروشنده

حکمت/ ثروت فراوان هماره با گناه

جلیلی: باید راه متقابل و مقابله با تحریم را بفهمیم و بشناسیم

خشم مقامات هندی از اقدام «ترامپ»

تراژدی نوزادان ناقص‌الخلقه در غزه؛ کودکی که بدون مغز متولد شد

ترامپ جنگ غزه را «وحشیانه» خواند

آمریکا با چین به توافق تجاری رسید

سرمقاله دنیای اقتصاد/ معضل قوانین زائد در اقتصاد ملی