ایران پرسمان

آخرين مطالب

افزایش پروازها، اولویت اول حوزه هوایی کیش به عنوان مقصد گردشگری منطقه آزاد کیش

افزایش پروازها، اولویت اول حوزه هوایی کیش به عنوان مقصد گردشگری
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - رئیس سازمان هواپیمایی کشور در آیین افتتاح پایانه جدید فرودگاه جزیره کیش، درخواست افزایش پروازهای داخلی و راه اندازی پروازهای بین المللی از جزیره به مقاصد مختلف را با وزیر راه و شهرسازی مطرح کرد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، محمد محمدی بخش رییس سازمان هواپیمایی کشور صبح امروز سه شنبه 23 آبان، در آئین افتتاح پایانه جدید فرودگاه بین المللی کیش ضمن ابراز خرسندی از آغاز به کار این مجموعه و تبریک به‌ مردم کیش و کشور گفت: امید داریم که آغاز فعالیت پایانه جدید فرودگاه کیش منشا خیر و برکات باشد.
وی با بیان اینکه یکی از کمبودهای جزیره کیش در حوزه هواپیمایی،‌ وجود پایانه مسافری مطلوب بود افزود: سعی داشتیم که این اتفاق با تلاش جهادی همکاران سازمان منطقه آزاد کیش، سنوات گذشته به ثمر بنشیند چرا که این منطقه آزاد در کمترین حالت ممکن 40 پرواز، در روزهای پر ترافیک هفته حدود 70 پرواز و در ایام پرترافیک سال نیز بیش از 130 پرواز را تجربه می کند بنابراین این پایانه در ارائه خدمات شایسته به هموطنان کمک شایانی خواهد کرد.
رییس سازمان هواپیمایی کشور تصریح: فرودگاه کیش جزو فرودگاه هایی است که استاندارد بین المللی هوایی و فرودگاهی را دریافت کرده و از لحاظ ترازهای بین المللی قابل قبول است، امید که ما از این ظرفیت نهایت بهره را ببریم.
وی اظهار داشت: طی دو سال گذشته استان هرمزگان شاهد چند تحول بزرگ بوده که اعطا گواهینامه فرودگاهی جزیره کیش، راه اندازی فرودگاه جزیره تنب به عنوان یک منطقه استراتژیک، اعطا گواهینامه بین المللی به فرودگاه بندرعباس و هماهنگی برای راه اندازی فرودگاه جاسک نمونه های بارز این تحولات است و حوزه هوایی تمام تلاش خود را به کار گرفته تا استان هرمزگان در این زمینه به قدر کفایت پیشرفت و توسعه داشته باشد.
محمدی بخش رییس سازمان هواپیمایی کشور از وزیر راه و شهرسازی خواست تا به عنوان اولویت اول حوزه هوایی، افزایش پروازهای داخلی و راه اندازی پروازهای بین المللی به مقاصد مختلف را در دستور کار قرار دهد.
رئیس سازمان هواپیمایی کشور همچنین ایجاد یک "کارگو ترمینال" استاندارد را مهمترین موضوع حال حاضر حوزه هوایی کیش برشمرد و عنوان کرد: رفع این نیاز موجب می شود تا بار از سراسر دنیا به جزیره کیش منتقل و از کیش به سرزمین اصلی ارسال شود که این امر یک راهبرد اساسی برای جمهوری اسلامی خواهد بود.
محمدی بخش با اشاره به اینکه فرودگاه کیش مجموعه ای چند بعدی است گفت: علاوه بر بحث پروازهای مسافری، فرودگاه کیش یکی از پرترافیک ترین مجموعه های هلیکوپتری کشور می باشد، به گونه ای که 4 شرکت هلیکوپتری با استانداردهای روز دنیا در خلیج فارس پشتیبانی از جزایر و سکوهای نفتی و مسائل امداد و نجات دریا را بر عهده دارند.
رئیس سازمان هواپیمایی از برنامه‌ ریزی دقیق و هماهنگی برای توسعه ورزش‌های هوایی کیش در سطح بین‌المللی خبر داد.
وی در پایان از زحمات و تلاش مهندسان، متخصصان، شرکت های تخصصی و دانش بنیان کشور همچنین مسئولان سازمان برای ساخت پایانه جدید فرودگاه کیش قدردانی کرد.

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1062675/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

چرا صف وام ازدواج کم نمی‌شود؟

فرزین: بانک‌ها تخصصی می شوند

تصاویری زیبا از یک دشت بهاری در قزاقستان

دانشمندان بزرگ‌ترین موانع در ساخت چیپ‌های فوتونیک را شکستند!

جشن امضای کتاب «قاسم» برگزار می‌شود

روایت کولیوند از عملیات جست‌وجوی بالگرد رئیس‌جمهور شهید

ایران و آمریکا در ایستگاه چهارم؛ مذاکره با گام‌های محتاط

روایت وحیدی از تذکرات شهید رئیسی در برخورد با اغتشاشات 1401

ادای احترام عارف به شهید آل هاشم در گلزار شهدای وادی رحمت تبریز

استقبال دیدنی از سخنگوی دولت در بندر انزلی

منظور: در این یک سال هرکس از مردم ما را دید، گفت دلتنگ شهید رئیسی است

ادعای غضنفری: پزشکیان چندبار کارهایی را که میدانسته خلاف قانون است را با تهدید به استعفا مطرح کرده است

نتانیاهو: به آتش‌بس یا آزادی اسرای فلسطینی متعهد نیستیم

تصمیم وزارت خارجه الجزایر علیه فرانسه

انتقاد «ویتکاف» از «نتانیاهو»؛ اسرائیل برای پایان جنگ غزه آماده نیست

حق غنی‌سازی حداکثری ایران و بحث انحرافی 3/67 درصد

سرمقاله هم میهن/ دستاورد‌های نامتوازن

برشِ حرفه‌ای انار

هوش مصنوعی به کمک پاکسازی پلاستیک از اقیانوس‌ها آمد

اهداف سفر عارف به آذربایجان شرقی

واکنش حوزه علمیه به بلاگر شدن روحانیون از نگاه غرویان

هدیه 400 میلیون دلاری قطر به ترامپ: «کاخ پرنده»

اولین شب بدون تنش بین هند و پاکستان

سرمقاله سازندگی/ گامی به سوی عدالت واقعی

تغییر ساعت کاری مراکز شماره‌گذاری در کشور

تداوم رکود شدید در بازار مسکن 1404؛ نه خریدار هست، نه فروشنده

حکمت/ ثروت فراوان هماره با گناه

جلیلی: باید راه متقابل و مقابله با تحریم را بفهمیم و بشناسیم

خشم مقامات هندی از اقدام «ترامپ»

تراژدی نوزادان ناقص‌الخلقه در غزه؛ کودکی که بدون مغز متولد شد

ترامپ جنگ غزه را «وحشیانه» خواند

آمریکا با چین به توافق تجاری رسید

سرمقاله دنیای اقتصاد/ معضل قوانین زائد در اقتصاد ملی

پیش‌فروش بلیت‌ قطارهای مسافری خردادماه آغاز شد

تفال/ هواخواه توام جانا و می دانم که می دانی

تقویم تاریخ/ جدا شدن بحرین از ایران با تأیید سازمان ملل متحد

مرشایمر: درگیری با ایران حماقت است

هشدار عراقچی نسبت به هرگونه سوء‌استفاده از سازوکار اسنپ‌بک

جنایت هولناک دیگر از رژیم صهیونیستی؛ شهادت 15 فلسطینی در بمباران یک مدرسه

سرمقاله خراسان/ غلبه منطق ایرانی بر نمایش آمریکایی!

رای شورای رقابت علیه اسنپ فود

عارف به آذربایجان شرقی رفت

رویترز: پیشنهاد الجولانی به ترامپ برای ساخت برج در دمشق

ترامپ از بمب خبری خود رونمایی کرد

ادعایی درباره هدیه عراقچی به ویتکاف

چرا ترامپ هم نمی‌تواند نام خلیج فارس را تغییر دهد؟

بازخوانی سیاست‌ مسکو در هشتادمین سالگرد پیروزی شوروی

نماینده‌ای که می‌خواهد نایب رئیس مجلس شود

تصویر انتصاب آیت‌الله خامنه‌ای به عنوان رئیس خدمه‌ی آستان قدس رضوی

وعده ترامپ در شبکه اجتماعی