ایران پرسمان

آخرين مطالب

واکنش رام‌الله به اظهارات نتانیاهو علیه محمود عباس جهان ما

واکنش رام‌الله به اظهارات نتانیاهو علیه محمود عباس
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - ایسنا / سخنگوی رسمی تشکیلات خودگردان فلسطین اعلام کرد، تلاش‌های رئیس این تشکیلات در حال حاضر بر توقف تجاوزات شنیع رژیم صهیونیستی علیه ملت فلسطین و مقدسات فلسطینیان در غزه، کرانه باختری و شهر قدس متمرکز است.
به گزارش ایسنا، نبیل ابوردینه، سخنگوی تشکیلات خودگردان فلسطین در واکنش به اظهارات اخیر بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی که محمود عباس، رئیس این تشکیلات را به باد انتقاد گرفته بود، گفت، در حال حاضر تلاش‌های محمود عباس بر توقف تجاوزات شنیع رژیم صهیونیستی علیه ملت فلسطین و مقدسات فلسطینیان در غزه، کرانه باختری و شهر قدس معطوف است.
براساس گزارش خبرگزاری فلسطینی «وفا»، نبیل ابوردینه در ادامه افزود: «در حال حاضر اولویت، بیش از هر چیز، توقف کشتار ملت فلسطین است که توسط نتانیاهو و دولت او انجام می‌شود نه ورود به مناقشات و مسائل ثانویه‌ای دیگر. سرتاسر جهان شاهد کشتارهای شنیع ارتش رژیم اشغالگر در نوار غزه و هدف قرار دادن کودکان، زنان و سالمندان، بیمارستان‌ها و عبادتگاه‌ها و همچنین جنایت‌های ارتش این رژیم و استعمارگران تروریست در کرانه باختری و شهر قدس است.»
بازار
ابوردینه همچنین گفت: «اظهارات نتانیاهو از زمان آغاز حملات ثابت کرده که این اشغالگران به دنبال تداوم اشغال سرتاسر اراضی فلسطینی هستند و به اعتقاد نتانیاهو سیاست قتل عام و کشتار، امنیت و ثبات را به همراه دارد، اما ما همیشه گفته‌ایم که تنها راه حل برای برقراری صلح و امنیت به رسمیت شناختن حقوق ملت فلسطین براساس قوانین بین‌المللی و پایان دادن به اشغال سرزمین‌های فلسطینی توسط اشغالگران اسرائیلی است.»
وی بر لزوم پاسخگویی جامعه جهانی به ویژه دولت آمریکا به درخواست‌های محمود عباس درخصوص توقف جنگ نسل‌کشی علیه ملت فلسطین و مداخله فوری برای توقف جنایت‌های جنگی تاکید کرد که ناقض قوانین بین‌المللی است.
نبیل ابوردینه در پایان گفت، غزه مانند قدس، رام‌ الله و سایر سرزمین‌های فلسطینی، بخش جدایی‌ناپذیر اراضی فلسطینی است و تنها ملت فلسطین می‌توانند برای آینده خود و آینده سرزمین فلسطین براساس قوانین بین‌المللی تصمیم بگیرند نه هیچ کس دیگری.
پیشتر بنیامین نتانیاهو با حمله شدید به تشکیلات خودگردان فلسطین و محمود عباس، رئیس آن، گفته بود: «اسرائیل اجازه نخواهد داد تشکیلات خودگردان فردای جنگ امور مدنی نوار غزه را مدیریت کند.»
دفتر نتانیاهو در بیانیه‌ای در این باره نوشت: «ابو مازن (محمود عباس) 45 روز است که از محکوم کردن عملیات حماس خودداری می‌کند و امروز نیز افراد او این اقدام را انکار و اسرائیل را مقصر می‌دانند.»
پس از عملیات «طوفان الاقصی» در هفتم اکتبر، رژیم صهیونیستی حمله‌ای همه‌جانبه را در پوشش «تلافی حمله حماس» به نوار غزه ترتیب داد؛ جنگی که ابتدا آن را با بمباران خانه‌ها و بیمارستان‌های غزه آغاز کرد و سپس در قالب حمله زمینی آن را ادامه داد.

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1065126/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

چالش جدی بازار مسکن؛ قیمت‌ها با درآمد خانوار هم‌راستا نیست

گلستان میزبان هفته بزرگداشت شهدای خدمت

نیازمند فرهنگ‌سازی عمیق برای شناخت ایثارگران هستیم

میزان ابتلا به ویروس کرونا هفته‌های اخیر افزایش یافته است/ جانبازان، والدین سالمند شهدا و ایثارگران موارد بهداشتی را رعایت کنند

لحظه ترسناک شروع فوران آتشفشان

بارش تگرگ‌‌های غول‌پیکر در آرکانزاس

جذبِ حداکثری جوجه ها با صداسازی

4 گوشه دنیا/ 30 موجود ترسناک و چندش‌آور که نمی‌توانید از آن‌ها چشم بردارید

نمایی از لایه آلودگی در آسمان خوزستان از پنجره هواپیما

پارک ملی بوجاق در بندر کیاشهر

طبیعت زیبای سوئیس

آیا اینترنت TD-LTE جایگزین مناسبی برای فیبر نوری است؟

فارس: دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا در مسقط آغاز شد

خبرنگار صداوسیما در مسقط: مذاکرات هنوز آغاز نشده است

معرفی وزیر اقتصاد به تعویق افتاد

حاجی‌دلیگانی وارد رقابت نایب‌رئیسی مجلس شد

جزئیات دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا؛ گفتگوها هنوز آغاز نشده است

اعتراف رسانه‌ها و نظامیان صهیونیست به ناتوانی در برابر «حماس»

نگرانی رژیم صهیونیستی از تحولات اخیر سیاست‌های آمریکا

رئیس پارلمان لبنان:عادی‌سازی روابط با اسرائیل خیانت است

نخست‌وزیر اسبق اسرائیل: غزه متعلق به فلسطینیان است نه اسرائیل

افزایش شمار شهدا و زخمی‌های جنگ غزه

مخالفت فرانسه با طرح روسیه برای مذاکرات مستقیم با اوکراین

حزب الله: دولت لبنان تجاوزهای صهیونیست‌ها را نادیده می‌گیرد

کشف تونل‌های پنهانی زیر ساختمان کنگره آمریکا

هزاران کامیون آماده ورود به غزه است

آمادگی ترکیه برای میزبانی مذاکرات روسیه و اوکراین

سرمقاله وطن امروز/ طلوع ایران پویا از افق جامعه مولد

سرمقاله صبح نو/ فرار B-2؛ پایان عصر شبح

افت 24 هزار واحدی شاخص بورس

مسعود نیلی: چرا دارنده دومین ذخایر گازی جهان، باید در تامین گاز مردم درمانده باشد؟

برق 50 اداره پرمصرف در پایتخت قطع شد

لاهوتی: برخی از واحدهای تولیدی اصلا فعالیتی نمی‌کنند، ولی سهمیه ارزی می‌گیرند

گواهی مشارکت با سود پیش‌بینی‌شده 40 درصد با ضمانت بانک ...

وعده وزیر ارتباطات درباره افزایش سرعت اینترنت

با این پرچسب ها دیگه لازم به پرده نیست

هتل جالب Marina Bay Sands در سنگاپور

آرام ترین جای دنیا می‌تواند همین جا باشد!

4 گوشه دنیا/ 15 انسان باهوش‌تر از انیشتین!

نبوغ حیرت آور ژاپنی‌های باستان در چاپ

این آینه هوشمند درباره پوشش و استایل شما نظر می‌دهد

«در معیّت پرزیدنت» با زیباکلام، آشنا و امیرخانی

مشاور روحانی: عربستان میانجی تلفن میان پزشکیان و ترامپ باشد

دیدار وزرای خارجه ایران و عمان در آستانه دور چهارم گفتگوهای ایران و آمریکا

جزئیات دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا

دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا در مسقط آغاز شد

اندیشکده انگلیسی: روابط پکن و دهلی، زمینه‌ساز نظم جدید جهانی است

منابع عربی: الجولانی و محمود عباس با ترامپ دیدار می‌کنند

در غزه دیگر نان از گندم درست نمی‌شود

واکنش ترامپ به پیشنهاد پوتین برای از سر گرفتن مذاکرات مستقیم با کی‌یف