ایران پرسمان

آخرين مطالب

مرتضوی در مراسم افتتاح میز خدمت وزارت کار: سرمایه اصلی ایران، «مردم» و شکرانه آن «خدمت بدون منت به مردم» است وزارت رفاه

مرتضوی در مراسم افتتاح میز خدمت وزارت کار: سرمایه اصلی ایران، «مردم» و شکرانه آن «خدمت بدون منت به مردم» است
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: سرمایه نظام جمهوری اسلامی ایران «مردم» و شکرانه آن خدمت بدون منت به این مردم است.

به گزارش مرکز روابط‌عمومی و امور بین‌الملل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، «سیدصولت مرتضوی» در مراسم افتتاح میز خدمت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و آیین رونمایی از سامانه ارتباط با وزارت مردم(CPMP) که با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین «احمد صالحی» رئیس مرکز ارتباطات مردمی ریاست‌جمهوری، جمعی از معاونین و مدیران ارشد ستادی و سازمان‌های تابعه برگزار شد، ضمن تبریک چهل‌و‌پنجمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی گفت: وظیفه ما تداوم راه امام خمینی(ره) است؛ راه امام در مقام توصیف در سیره عملی و نظری حضرت امام و مقام معظم رهبری تعریف می‌شود.
وی با اشاره به دو ویژگی مهم امام راحل(ره) اظهار کرد: امام در مقام ارتباط با مردم می‌فرمودند که اگر به من خدمتگزار بگویید بهتر از آن است که رهبر بگویید.
مرتضوی ادامه داد: ایشان در مقام مواجهه با استکبار با اطمینان خاطر فرمودند که «آمریکا هیچ غلطی نمی تواند بکند» که اکنون در مقام عملیاتی، نیز آن را مشاهده می‌کنیم.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه بستری که در صنعت رسانه‌ای ایجاد گردیده سبب خدمت‌رسانی آسان‌تر به مردم شده است، اظهار کرد: از منظر اسلام هیچ‌کس نمی‌تواند به فردی بگوید که این مشکل شماست! همه ما در مقابل یکدیگر مسئولیم.
مرتضوی تأکید کرد: هرگاه حس «همه مسئولیم» به‌وجود آید آنگاه می‌توان مشکلات را با کم‌ترین زمان حل کرد؛ باید همواره بستری فراهم شود تا مشکلات مردم در کمترین زمان ممکن رسیدگی شود و سطح خدمت‌رسانی به مردم توسعه پیدا کند.
وی خاطرنشان کرد: در این وزارتخانه سامانه‌های متعددی راه‌اندازی شده که یکی از مهم‌ترین آنها سامانه رصد اشتغال است.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی همچنین از راه‌اندازی «پنجره واحد خدمات حمایتی » در آینده‌ای نزدیک خبر داد و گفت: این سامانه در جهت ارائه خدمات حمایتی مختلف به نیازمندان در اقصی نقاط کشور است.
وی تأکید کرد: در دولت سیزدهم اقدامات بسیار خوبی در حوزه تعاون، کار و رفاه اجتماعی صورت گرفته است به‌طوری که نرخ بیکاری کاهش چشم‌گیری داشته که در طول 40 سال گذشته بی‌نظیر بوده است.
مرتضوی دولت سیزدهم را دولت کار و فعالیت دانست و تصریح کرد: کشور تبدیل به کارگاه عمرانی شده و به ثبات لازم رسیده و همه شعارها در دولت مردمی سیزدهم به بهترین شکل عملیاتی شده است.
در ادامه این مراسم، «امیرعلی‌اوسط» رئیس مرکز بازرسی، ارزیابی عملکرد و ارتباطات مردمی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: به برکت دولت کریمه سیزدهم این میز خدمت به لحاظ کمی و کیفی توسعه پیدا کرده و شاهد افتتاح این میز خدمت هستیم که اتفاق مبارکی است.
وی تأکید کرد: با راه‌اندازی این سامانه تمامی سامانه‌های ارتباطات مردمی سازمان‌ها و صندوق‌های تابعه وزارت کار با یکدیگر تجمیع شده و هدف آن نظارت دقیق بر نحوه رسیدگی به مطالبات مردم در مجموعه‌های ذیل وزارت کار است.
اوسط افزود: در این سامانه پاسخ‌ به درخواست‌های مردم در کوتاه‌ترین زمان داده می‌شود؛ همچنین بحث نظارت به مدیران در این سامانه تقویت می‌شود.
در این مراسم همچنین وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رئیس مرکز ارتباطات مردمی ریاست‌جمهوری در میز خدمت در دیدار چهره به چهره با مردم تحت‌ عنوان «برنامه دولت مردمی و وزارت پاسخگو» با مردم دیدار و گفت‌وگو کردند و پاسخگوی مسائل و مشکلات آن‌ها بودند.
لازم به ذکر است که سامانه جامع ارتباطات مردمی به‌منظور تسهیل پاسخگویی به شکایات، درخواست‌ها و پیشنهادات مردمی راه‌اندازی شده است. این سامانه در سه سطح استانی، ستادی و سازمان‌های تابعه فرآیند رسیدگی به درخواست‌های مردمی را پیگیری می‌کند و با رونمایی از آن همسو با اهداف دولت مردمی سیزدهم و تأکیدات ریاست‌جمهوری، سرعت پاسخ به مطالبات مردم تسریع می‌یابد.
17 بهمن 1402 14:43
کد خبر : 334,762
کلیدواژه ها: سید صولت مرتضوی,وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی, میز خدمت,رونمایی از سامانه ارتباط با وزارت مردم,CPMP
نظرات بینندگان

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1092303/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دو خواسته مهم کارگران در هفته کارگر

تقویم تاریخ/ تصویب قانون خلع ید از شرکت نفت انگلیس توسط مجلس شورای ملی

حکمت/ کسى که یک دختر دارد

هوش مصنوعی، آرتروز را در عرض چند دقیقه با دقت 98 درصدی تشخیص می‌دهد

«راز سرباز» روایتی از جنگ برای نوجوانان در راه کتابفروشی‌ها

میرلوحی: یک سوم استانداران باید تغییر کنند

سرمقاله دنیای اقتصاد/ انفجار فاجعه‌بار بندر شهید رجایی و چند نکته

فرصت بزرگ ناترازی 20 گیگاواتی برق!

تفال/ مرا می بینی و هر دم زیادت میکنی دردم

نامه ایروانی به شورای امنیت درپی ادعای فرانسه: ایران دکترین دفاعی خود را تغییر نداده است

سرمقاله خراسان/ زیارت؛ سفر آسان یا آزمون صبر؟

سه شنبه های تکریم و پاسخگویی مدیر کل بنیاد مازندران به جامعه ایثارگری/ صداقت و شفاف سازی اولویت ارائه خدمت به ایثارگران

مشاور سه رئیس‌جمهور پیشین آمریکا: برچیدن برنامه غنی‌سازی اورانیوم ایران غیرممکن است

کاهش آسیب‌های ناشی از جنگ با کمک علم روانشناسی

در یک قدمی جنگ

بلومبرگ: چگونه ایران دنبال توافق بهتری است؟

ادعایی درباره پُست جدید همتی

توئیت سخنگوی دولت اصلاحات درباره ارسال پیامک حجاب

حملات آمریکا به شهر «سحار» در صعده یمن

آقای تاج! حاضری استعفا بدهی؟

تاثیر ناامنی بر اقتصاد ملی

توافق موقت ، مهار اسنپ‌بک را ممکن می‌سازد

یاوه گویی بی بی

روایت تحلیلگر آمریکایی از «مسئله اصلی مذاکرات»

سی‌ان‌ان: ترامپ چگونه جهان را تا آستانه بحران پیش برده است؟

تحول در بازار اجاره مسکن؛ آیا تصمیم جدید دولت ناجی مستأجران می‌شود؟

نگهداری عجیب کالاها در بندر شهید رجایی

اظهارات مهم رئیس سازمان بورس

ابهام زدایی از قبض های برق؛ قیمت‌ها چقدر تغییر کرد؟

اهتمام دولت چهاردهم بر بزرگداشت هرچه باشکوه‌تر مراسم سالگرد شهدای دولت

جشن خیابانی مردم اسپانیا به خاطر وصل شدن برق!

برکات وجود مضجع نورانی حضرت فاطمه معصومه (ع)

اقدام خطرناک سرنشینان یک خودروی در حال حرکت!

سرعت بالا و سرعتگیر چنین بلایی سر ماشین میاره!

مدیریت هم‍زمان 50 حساب رسانه اجتماعی ‌توسط هوش مصنوعی

لحظه عجیب واژگونی اتوبوس در آنتالیا

مکانیزم خلاقانه ثانیه‌شمار یک ساعت

ارگ قورتان در اصفهان، دومین بنای عظیم خشتی در ایران

تا حالا تمرینات آتش‌نشانی رو دیده بودید!

«آبشار پتاس»اولین آبشار نمکی دنیا در ایران

استفاده معلمان چینی از هوش مصنوعی برای نمره دادن به تست‌های دانش‌آموزان

شعرخوانی زیبا از دکتر مشایخی

معاون قوه قضائیه برای شرکت در نشست کمیته مشترک مقابله با تروریسم وارد بغداد شد

انصارالله خطاب به آمریکا: بیش از 8 میلیون مبارز ما آماده نبرد هستند

نارضایتی‌ها از عملکرد 100 روزه؛ ترامپ در کاخ سفید می‌ماند؟

هند و پاکستان بر لبه شمشیر

معاون وزیر اقتصاد: پیوستن به FATF گرفتار سوءتفاهم شده است

پیش بینی بورس چهارشنبه 10 اردیبهشت 1404؛ بازار سهام روی خوش نشان می‌دهد؟

زرپاد از کارت‌های هدیه خود رونمایی کرد زرپاد کارت؛ انتخابی متمایز برای هر مناسبت

پیش بینی قیمت طلا و سکه 10 اردیبهشت 1404