ایران پرسمان

آخرين مطالب

بررسی افزایش ایمنی بیمارستان‌های تهران و ارزیابی چالش‌های موجود شهرداری تهران

بررسی افزایش ایمنی بیمارستان‌های تهران و ارزیابی چالش‌های موجود
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران در نشست ارزیابی و ایمن‌سازی بیمارستان‌های شهر تهران بر ضرورت تدوین یک برنامه منسجم برای تامین ایمنی برخی از مراکز درمانی و رفع ناایمنی ها تاکید کرد.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران، نشست ارزیابی و ایمن‌سازی بیمارستان‌های شهر تهران با هدف بررسی وضعیت ارزیابی ایمنی مراکز درمانی، شناخت چالش‌ها و بررسی راهکارها با حضور نماینده وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، جمعی از نمایندگان بیمارستان های شهر تهران، معاون پیشگیری سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران و معاون تحقیقات و فن آوری دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی از سوی سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران برگزار شد.
علی نصیری در این نشست بر ضرورت تدوین یک برنامه منسجم برای تامین ایمنی مراکز درمانی تاکید کرد و گفت: هدف از برگزاری این نشست کمک به ارتقای ایمنی بیمارستان‌ها و افزایش هماهنگی‌ها است. برخی از مراکز درمانی در اولویت قرار دارند که باید مشکلاتشان رفع شود. در نتیجه با یک برنامه منسجم باید در این زمینه اقدام کرد.
وی افزود: باید به سمت شناخت وضع موجود، بررسی تعداد بیمارستان‌ها، بررسی فضای سازه‌ای ، شناخت کمبودها، بررسی مسایل در زمان بحران، ایجاد ساختارهای جدید و چگونگی ایجاد آن و افزایش ایمنی ساختارها و زیرساخت‌های موجود حرکت کرد.
بر اساس این گزارش، ارزیابی اعتباربخشی بیمارستان‌ها، بررسی تاثیرات حوادث ثانویه بر وضعیت بیمارستان‌ها، بررسی استانداردها، تعیین تیم‌های ارزیابی فرابیمارستانی، توجه به ایمنی اجزای غیر سازه‌ای، پیگیری مشکلات و نقایص مربوط به برق بیمارستان‌ها، توجه به ایمنی دربرابر حریق، تقسیم کار و تعیین تکلیف مخازن آب اضطراری شهر تهران موضوعاتی دیگری بود که رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران در این جلسه به آنها اشاره کرد.
اسماعیل سلیمی معاون پیشگیری و کاهش خطر سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران نیز در این نشست گزارش بررسی وضعیت ایمنی بیمارستان‌های شهر تهران را تشریح کرد.
سلیمی گفت: در طرح ارزیابی ایمنی ساختمان های مهم و بلند مرتبه شهر تهران تمرکز ما بر روی بیمارستان‌ها و مراکز درمانی است و باید به وضعیت آنها رسیدگی شود و درباره برخی از آنها اقدام عاجل صورت گیرد.
وی افزود: بر اساس نتایج ارزیابی ایمنی مراکز درمانی یکی از مشکلات ما این است که شناسنامه فنی ساختمان ها ضعیف است و رفع این مشکل نیاز به ارزیابی دارد و باید مدارک مورد بررسی محتوایی قرار گیرد.
همچنین اتصال بیمارستان‌های شهر تهران به سامانه هشدار سریع، بررسی وضعیت بیمارستان‌ها در برابر مخاطره سیلاب، اقدامات ضروری برای مقابله با بحران‌های احتمالی، نصب مخازن آب اضطراری در بیمارستان‌های منتخب و چالش‌های بیمارستان‌ها و مراکز درمانی از نظر HSE شامل چالش‌های فنی، مدیریتی در کنار مجوزها و استانداردها، موضوعاتی دیگری بود که وی به آنها اشاره کرد.
کامران عبدولی معاون پیشگیری سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران نیز در این نشست به بررسی اهمیت ایمنی مراکز درمانی، اقدامات انجام شده از سوی سازمان آتش‌نشانی، استعلام‌ها، فرایند انجام کار، اهمیت موضوع، برنامه‌ریزی برای انجام اقدامات مربوط به ایمنی پرداخت.
حمیدرضا خانکه معاون تحقیقات و فن آوری دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی نیز در ادامه این نشست در سخنانی تصریح کرد: بیمارستان مجموعه‌ای پیچیده و گران و شاخص توسعه در کشور است . در نتیجه سرپا بودن آن نماد آرامش است‌.
وی با تشکر از سازمان پیشگیری و مدیربت بحران تهران و سازمان آتش‌نشانی برای ورود به موضوع ارزیابی ایمنی ساختمان‌ها و بیمارستان‌ها افزود: در حال حاضر فقیرترین شهر در زمینه نظام بیمارستانی تهران است. باید دست نظام سلامت را گرفت و کمک کرد.
در ادامه این نشست موضوعات مختلف مربوط به ایمنی بیمارستان‌ها و اقدامات لازم در این خصوص مورد بررسی قرار گرفت و نمایندگان بیمارستان‌ها و دیگر دستگاه‌ها به همراه کارشناسان به بررسی ابعاد مختلفف آن پرداختند.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1097005/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

در یک قدمی جنگ

بلومبرگ: چگونه ایران دنبال توافق بهتری است؟

ادعایی درباره پُست جدید همتی

توئیت سخنگوی دولت اصلاحات درباره ارسال پیامک حجاب

حملات آمریکا به شهر «سحار» در صعده یمن

آقای تاج! حاضری استعفا بدهی؟

تاثیر ناامنی بر اقتصاد ملی

توافق موقت ، مهار اسنپ‌بک را ممکن می‌سازد

یاوه گویی بی بی

روایت تحلیلگر آمریکایی از «مسئله اصلی مذاکرات»

سی‌ان‌ان: ترامپ چگونه جهان را تا آستانه بحران پیش برده است؟

تحول در بازار اجاره مسکن؛ آیا تصمیم جدید دولت ناجی مستأجران می‌شود؟

نگهداری عجیب کالاها در بندر شهید رجایی

اظهارات مهم رئیس سازمان بورس

ابهام زدایی از قبض های برق؛ قیمت‌ها چقدر تغییر کرد؟

اهتمام دولت چهاردهم بر بزرگداشت هرچه باشکوه‌تر مراسم سالگرد شهدای دولت

جشن خیابانی مردم اسپانیا به خاطر وصل شدن برق!

برکات وجود مضجع نورانی حضرت فاطمه معصومه (ع)

اقدام خطرناک سرنشینان یک خودروی در حال حرکت!

سرعت بالا و سرعتگیر چنین بلایی سر ماشین میاره!

مدیریت هم‍زمان 50 حساب رسانه اجتماعی ‌توسط هوش مصنوعی

لحظه عجیب واژگونی اتوبوس در آنتالیا

مکانیزم خلاقانه ثانیه‌شمار یک ساعت

ارگ قورتان در اصفهان، دومین بنای عظیم خشتی در ایران

تا حالا تمرینات آتش‌نشانی رو دیده بودید!

«آبشار پتاس»اولین آبشار نمکی دنیا در ایران

استفاده معلمان چینی از هوش مصنوعی برای نمره دادن به تست‌های دانش‌آموزان

شعرخوانی زیبا از دکتر مشایخی

معاون قوه قضائیه برای شرکت در نشست کمیته مشترک مقابله با تروریسم وارد بغداد شد

انصارالله خطاب به آمریکا: بیش از 8 میلیون مبارز ما آماده نبرد هستند

نارضایتی‌ها از عملکرد 100 روزه؛ ترامپ در کاخ سفید می‌ماند؟

هند و پاکستان بر لبه شمشیر

معاون وزیر اقتصاد: پیوستن به FATF گرفتار سوءتفاهم شده است

پیش بینی بورس چهارشنبه 10 اردیبهشت 1404؛ بازار سهام روی خوش نشان می‌دهد؟

زرپاد از کارت‌های هدیه خود رونمایی کرد زرپاد کارت؛ انتخابی متمایز برای هر مناسبت

پیش بینی قیمت طلا و سکه 10 اردیبهشت 1404

قیمت تاکسی برقی‌های جدید تهران

وساطت های قبل تو سوتفاهم بوده!

تصویر روز ناسا؛ حلقه‌های سیاره زحل ناپدید شدند

بی‌تو به سامان نرسم، ای سر و سامان همه تو

فرار دسته جمعی صهیونیست‌ها برای هیچ!

عراقچی همتای الجزایری را از روند گفت‌وگوها با آمریکا مطلع کرد

نماینده آمریکا در اوکراین: ترامپ به‌دنبال یک آتش‌بس سی روزه است

کمیسر حقوق بشر سازمان ملل: حملات عمدی به غیرنظامیان در غزه جنایت جنگی است

وزیر صهیونیست: پیروزی در غزه کلید سازش با عربستان است

لشکرکشی شورشیان جولانی به دمشق برای سرکوب «دروزی‌ها»

یارانه 750 هزار نفر از دهک‌های بالا حذف شد

اطلس در پیج تاخیر؛ سایپا پاسخگو نیست

مدیحه‌سرایی حسن شالبافان در مراسم ولادت حضرت معصومه(س)

نترس واقعی به این میگن!