ایران پرسمان

آخرين مطالب

محکومیت تداوم جنایات رژیم صهیونیستی در فلسطین اشغالی توسط بقائی جهان ما

محکومیت تداوم جنایات رژیم صهیونیستی در فلسطین اشغالی توسط بقائی
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - ایلنا / سخنگوی وزارت امور خارجه تشدید حملات رژیم صهیونیستی به مناطق مختلف در نوار غزه و کرانه باختری و کشتار وحشیانه مردم بی‌گناه و زنان و کودکان معصوم را به شدت محکوم کرد.
اسماعیل بقائی با استناد به گزارش‌های متعدد و مستند اخیر سازمان‌های بین‌المللی، از جمله گزارشگر ویژه حقوق بشر سازمان ملل، کمیسیون مستقل تحقیق بین‌المللی، سازمان بین‌المللی پزشکان بدون مرز، فائو، یونیسف و آنروا، تصریح کرد: اقدام رژیم اسرائیل در کشتار فلسطینیان، تخریب زیرساخت‌های حیاتی، نابودی مراکز درمانی و بهداشتی، ممانعت از ورود کمک‌های بشردوستانه و اقلام ضروری، محاصره کامل غزه و قطع آب، برق و سوخت، مصادیق بارز نسل‌کشی، جنایت جنگی و جنایت علیه بشریت بوده و مقامات و سیاستگزاران رژیم صهیونیستی باید به خاطر ارتکاب این جنایات محاکمه و مجازات شوند.
سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به اظهارات اخیر دبیرکل سازمان ملل متحد مبنی بر فاجعه بار بودن وضعیت انسانی در غزه خاطر نشان کرد: مردم بی‌دفاع این منطقه به ویژه کودکان و زنان - آنچنانکه کمیسر آژانس امداد و کار سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی (آنروا) تصریح کرده است - روزانه تحت بمباران شدید، گرسنگی گسترده، بیماری، کوچ اجباری و به طور کلی در معرض نابودی نظام‌مند قرار دارند و این اقدامات آشکارا با نیت پاکسازی نژادی و امحای ملت فلسطین صورت می‌گیرد.
وی تأکید کرد: رژیم اسرائیل با هدف قرار دادن و کشتار عامدانه نیروهای امدادگر و روزنامه‌نگاران به شکلی سازمان‌ یافته، تلاش می‌کند تا صدای مظلومیت مردم غزه خاموش گردد. با این حال، شجاعت خبرنگاران فلسطینی و حضور روزافزون رسانه‌ها و فعالان مستقل جهانی در قالب کارزار بین‌المللی «نسل‌کشی را متوقف کنید» (أوقفوا الإباده) موج تازه‌ای برای افشای این جنایات فراهم نموده است که در تظاهرات گسترده مردمی در شهرهای مختلف جهان در محکومیت جنایات صهیونیست‌ها نمود یافته است.
بازار
سخنگوی وزارت امور خارجه ضمن تقدیر از نهادها، رسانه‌ها و فعالانی که در جهت روشنگری و حمایت از مردم مظلوم غزه و فلسطین تلاش می‌کنند، از همه دولت‌ها، ملت‌ها، سازمان‌های بین‌المللی و نهادهای حقوق بشری به ویژه شورای امنیت سازمان ملل خواست با اقدام قاطع و فوری، مانع ادامه نسل‌کشی و کشتار هم‌نوعان بی‌گناه در غزه و کرانه باختری شده و زمینه محاکمه و مجازات عاملان این جنایات هولناک را فراهم کنند.

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1240721/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

رالی بیت کوین به اوج؛ هدف بعدی 105 هزار دلار؟

تلاش دو زن قصاب برای قطع پای دزد مسلح با ساتور!

عشق یعنی که دَمی بشنوی از نامِ رضا (ع)...

عدس گرانشی را ببینید

روایت اسماعیل آذر از عجیب‌ترین نامه بی نقطه ادبیات فارسی

ویتکاف برای مذاکره با ایران راهی عمان می‌شود

پوتین: مصر شریک کلیدی ما در آفریقا است

فرمانده مقاومت در حمله اسرائیل به شهادت رسید

رویترز: آمریکا و اروپا در حال نهایی‌سازی پیشنهاد آتش‌بس 30 روزه بین اوکراین و روسیه هستند

آلمان، اوکراین را نا اُُمید کرد

اکونومیست: پوتین چه می‌خواهد؟

وزیر صمت: صنعت و تولید در اولویت تامین انرژی و برق است

جانباز 70درصد «حاج حسن خیری» به مقام والای شهادت نائل آمد

مشاهده غول خزنده در آمازون

عراقچی به پاپ جدید پیام داد

نوبخت: گفته بودیم اگر توافق نشود، سال 1404 نرخ ارز به 110 هزار تومان می‌رسد

حمله به نظامیان پاکستان در وزیرستان 9 کشته برجای گذاشت

ارتش پاکستان: پاسخ به هند قطعی و در زمان مشخص از سمت ما خواهد بود

احتمال حذف اسرائیل از معادله توافق هسته‌ای واشنگتن-ریاض

20 هزار موتور فرسوده در تهران با موتور برقی جایگزین می‌شوند

تفاوت عجیب صدای حیوانات و ظاهرشان!

سردترین سیاره ی شناخته شده کشف شد

ز دور باش حوادث دلم

کارشناس ضدانقلاب، «خلیج فارس» را هم فروخت!

دستیار پوتین: روسیه دنبال ازسرگیری صادرات گاز به اروپا است

ارتش یمن: به فرودگاه بن‌گوریون حمله موشکی کردیم

چراغ سبز ترامپ به خزانه‌داری آمریکا برای کاهش تعرفه چین

سفیر روسیه تحریم‌های جدید لندن را «بی‌اثر» خواند

صدا، دوربین، سیگار، حرکت!

الاغ هم‌ قیمت پراید شد

نمایش زیبای دلفین ها بر روی موج ها در فلوریدا

تولید اکسیژن توسط یک گیاه در زیر آب

کارمندان «مایکروسافت» حق ندارند از «دیپ‌سیک» استفاده کنند

شبا نذاره غصه و تنهایی مزاحمت شه!

جدیدترین خبر درباره معرفی وزیر اقتصاد به مجلس

ادعاهای نماینده ترامپ درباره برنامه‌ هسته‌ای ایران

واکنش صهیونیست‌ها به حمله موشکی انصارالله یمن

تمدید تعلیق پروازهای سوئیس، آلمان و هند به سرزمین‌های اشغالی

انتقاد رئیس‌جمهوری برزیل از ترامپ در دیدار با پوتین

پیش‌ بینی بورس شنبه 20 اردیبهشت 1404

«روستای سلین» از توریستی ترین و زیباترین روستاهای منطقه هورامانات بهار

دریاچه زیبای یاماناکا در ژاپن

افزایش توان تولید گرافن با راه‌اندازی تأسیسات جدید

داره فعل مجهول رو درس میده!

چرا اعرابِ مخالف برجام، حامی مذاکرات کنونی ایران و آمریکا هستند؟

تسنیم: مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در عمان قطعی شد

پایه‌گذار مفهوم "قدرت نرم"، در 88 سالگی درگذشت

انگلیس: تنش‌ها میان هند و پاکستان نگران‌کننده است

مایک هاکبی: به زودی کمک‌های انسانی به غزه وارد خواهد شد

تصاویری از فرار دسته جمعی شهرک نشینان صهیونیست در پی شلیک موشک یمن