ایران پرسمان

آخرين مطالب

چرا سیارک‌های غنی از کربن به زمین نمی‌رسند؟ دانش و فناوری

چرا سیارک‌های غنی از کربن به زمین نمی‌رسند؟
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - ایسنا /دانشمندان سرانجام راز این که چرا سیارک‌های غنی از کربن به زمین برخورد نمی‌کنند را کشف کرده‌اند. این کشف می‌تواند آنچه را که در مورد شکل‌گیری منظومه شمسی می‌دانیم و اینکه چگونه ممکن است حیات بر روی زمین آغاز شده باشد، تغییر دهد.
دانشمندان سرانجام با کشف این که چرا سیارک‌های غنی از کربن که در فضا معمول هستند، تقریبا هرگز به سطح زمین نمی‌رسند، توانستند یکی از گیج کننده‌ترین اسرار فضا را کشف کنند.
به نقل از آی‌ای، این کشف می‌تواند به طور قابل توجهی آنچه را که ما در مورد شکل گیری منظومه شمسی می‌دانیم و اینکه چگونه واحدهای سازنده اساسی حیات ممکن است به زمین رسیده باشند، تغییر دهد. همچنین پیامدهای قابل توجهی برای اکتشاف سیارک‌ها در آینده و ارزیابی‌های خطر اثرات دارد. منظومه شمسی ما مملو از سیارک‌های غنی از کربن است که هم در کمربند اصلی سیارک‌ها و هم در نزدیکی زمین یافت می‌شوند.
دانشمندان تخمین می‌زنند که این سیارک‌ها تقریبا نیمی از شهاب سنگ‌هایی را که به جو سیاره ما برخورد می‌کنند، تشکیل می‌دهند. با این حال، آنها تنها حدود چهار درصد از شهاب سنگ‌های کشف شده روی زمین را تشکیل می‌دهند. اکنون، یک مطالعه جدید توضیح قانع کننده‌ای برای نرسیدن این شهاب‌سنگ‌ها به سطح زمین ارائه می‌دهد.
فروپاشی در فضا
بر اساس یافته‌های به دست آمده، این سنگ‌های فضایی ممکن است مدت‌ها قبل از رسیدن به جو سیاره ما در حال فروپاشی باشند و در اثر قرار گرفتن مکرر در معرض گرمای شدید در حالی که نزدیک به خورشید می‌چرخند، به تدریج فرسوده شوند.
دکتر هادرین دویلپوکس (Hadrien Devillepoix)، محقق دانشکده زمین و علوم سیاره‌ای دانشگاه کرتین و یکی از نویسندگان این تحقیق در بیانیه‌ای مطبوعاتی گفت: ما مدت‌ها گمان می‌کردیم که مواد ضعیف و کربن‌دار از ورود به جو زمین جان سالم به در نمی‌برند.
آنچه این تحقیق نشان می‌دهد، این است که بسیاری از این شهاب‌سنگ‌ها حتی به این مرحله هم نمی‌رسند و وقتی از نزدیکی خورشید می‌گذرند، در نتیجه‌ی گرم شدن فرو می‌پاشند. محققان با مطالعه 7982 مسیر شهاب‌سنگ و 540 سقوط احتمالی شهاب‌سنگ با استفاده از داده‌های 19 شبکه رصد گلوله‌های آتشین در 39 کشور به این نتیجه رسیدند.
محققان در طول تجزیه و تحلیل خود دریافتند که سیارک‌های غنی از کربن به احتمال زیاد در فضا متلاشی می‌شوند، به خصوص اگر چندین بار از کنار خورشید عبور کرده باشند.
این پیامدهای بزرگی برای درک ما از منشأ حیات دارد. شهاب سنگ‌های غنی از کربن اگرچه در زمین نادر هستند، اما از نظر شیمیایی مهم هستند.
دکتر پاتریک شوبر (Patrick Shober)، محقق رصدخانه پاریس و نویسنده اصلی این مطالعه، می‌گوید: شهاب‌سنگ‌های غنی از کربن برخی از ابتدایی‌ترین مواد شیمیایی هستند که می‌توانیم آنها را مطالعه کنیم. آنها حاوی آب، مولکول‌های آلی و حتی اسیدهای آمینه هستند.
با این حال، به قدری تعداد این شهاب‌سنگ‌ها در مجموعه‌های شهاب‌سنگی ما کم است که ما در معرض خطر ایجاد تصویری ناقص از آنچه واقعا در فضا وجود دارد و چگونگی رسیدن واحدهای سازنده حیات به زمین قرار می‌گیریم.

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1240742/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سیاست مذاکراتی جدید آمریکا؛ به مرگ بگیر تا به تب راضی شود/ صحبت‌های ویتکاف جنجالی شد

تسویه حساب دفتری نیازمندان شهر به حساب امام رضا(ع)

وقتی شتر اعصاب نداره!

گزارشی از پیام رهبر انقلاب به همایش یکصدمین سالگرد تاسیس حوزه علمیه

عمان: دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا یکشنبه در مسقط برگزار می شود

ویتکاف: موضع ما درباره ایران نداشتن غنی‌سازی است

مدودف: عملیات نظامی روسیه در اوکراین ابدی نیست

پیش بینی قیمت طلا و سکه 20 اردیبهشت 1404

تغییرات عجیب یک سد در عمان

مراحل آماده‌سازی کیک 380 متری تولد امام رضا(ع)

دوربین مخفی جالب در حرم امام رضا(ع)

مریخ، ثبت شده توسط Curiosity

امواج گرانشی زیبا

این درخت کهن منم

تو شبی تنگ در آغوشم کش!

توصیف ترامپ از سوی الیاس نادران؛ صادق‌ترین رئیس جمهور آمریکا

دانشجوی ایرانی پس از 40 روز بازداشت، تصمیم به ترک آمریکا گرفت

نماینده ترامپ: ایران نه می‌تواند غنی‌سازی کند، نه سانتریفیوژ داشته باشد

کاخ سفید: ترامپ هنوز تصمیمی برای تغییر نام «خلیج فارس» نگرفته است

آلمان، اوکراین را نا اُمید کرد

شرط عجیب اسراییل برای صدور مجوز ورود کمک‌های غذایی به غزه

لاپید: نتانیاهو باید ترس از یمنی‌ها را کنار بگذارد

رالی بیت کوین به اوج؛ هدف بعدی 105 هزار دلار؟

تلاش دو زن قصاب برای قطع پای دزد مسلح با ساتور!

عشق یعنی که دَمی بشنوی از نامِ رضا (ع)...

عدس گرانشی را ببینید

روایت اسماعیل آذر از عجیب‌ترین نامه بی نقطه ادبیات فارسی

ویتکاف برای مذاکره با ایران راهی عمان می‌شود

پوتین: مصر شریک کلیدی ما در آفریقا است

فرمانده مقاومت در حمله اسرائیل به شهادت رسید

رویترز: آمریکا و اروپا در حال نهایی‌سازی پیشنهاد آتش‌بس 30 روزه بین اوکراین و روسیه هستند

آلمان، اوکراین را نا اُُمید کرد

اکونومیست: پوتین چه می‌خواهد؟

وزیر صمت: صنعت و تولید در اولویت تامین انرژی و برق است

جانباز 70درصد «حاج حسن خیری» به مقام والای شهادت نائل آمد

مشاهده غول خزنده در آمازون

عراقچی به پاپ جدید پیام داد

نوبخت: گفته بودیم اگر توافق نشود، سال 1404 نرخ ارز به 110 هزار تومان می‌رسد

حمله به نظامیان پاکستان در وزیرستان 9 کشته برجای گذاشت

ارتش پاکستان: پاسخ به هند قطعی و در زمان مشخص از سمت ما خواهد بود

احتمال حذف اسرائیل از معادله توافق هسته‌ای واشنگتن-ریاض

20 هزار موتور فرسوده در تهران با موتور برقی جایگزین می‌شوند

تفاوت عجیب صدای حیوانات و ظاهرشان!

سردترین سیاره ی شناخته شده کشف شد

ز دور باش حوادث دلم

کارشناس ضدانقلاب، «خلیج فارس» را هم فروخت!

دستیار پوتین: روسیه دنبال ازسرگیری صادرات گاز به اروپا است

ارتش یمن: به فرودگاه بن‌گوریون حمله موشکی کردیم

چراغ سبز ترامپ به خزانه‌داری آمریکا برای کاهش تعرفه چین

سفیر روسیه تحریم‌های جدید لندن را «بی‌اثر» خواند