ایران پرسمان

آخرين مطالب

واشنگتن: احتمالا در دور بعدی مذاکره با ایران چارچوب مذاکرات هسته‌ای تعیین شود اقتصاد روز

واشنگتن: احتمالا در دور بعدی مذاکره با ایران چارچوب مذاکرات هسته‌ای تعیین شود
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - ایسنا / یک مقام ارشد آمریکایی امروز (چهارشنبه) گفت که انتظار می‌رود در دور بعدی مذاکرات بین واشنگتن و تهران که برای شنبه آتی(30 فروردین) برنامه‌ریزی شده، چارچوبی برای مذاکرات درباره برنامه هسته‌ای ایران تعیین شود.
روزنامه اماراتی نشنال با انتشار این مطلب گزارش داد: «ویکتوریا تیلور» معاون دستیار وزیر خارجه آمریکا در امور عراق و ایران، دور اول مذاکرات بین 2 کشور که شنبه گذشته در عمان برگزار شد را «مثبت» و «سازنده» توصیف کرد. 
تیلور در مورد گفت‌وگوهای اولیه روز شنبه که توسط «استیو ویتکاف» فرستاده ویژه آمریکا در امور غرب آسیا و «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه ایران انجام شد، گفت: دور اول مثبت و سازنده بود و توافق شده است که در روزهای آینده گفت‌وگوها ادامه پیدا کند.
او با گفتن این که «ما هنوز در مراحل اولیه هستیم و معیارها را تعیین نکرده‌ایم»، اشاره کرد که «مذاکرات آینده به ما کمک می‌کند تا این مسیر را پیش ببریم.» 
تیلور گفت: این یک گام اولیه بسیار مثبت است اما راهی طولانی در پیش داریم.
این مقام وزارت امور خارجه آمریکا با اشاره به سیاست «کارزار فشار حداکثری» دولت «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا علیه ایران بیان کرد: فکر می‌کنم مهم است که اشاره کنیم این سیاست حتی در حالی که ما در حال مذاکره با ایران درباره برنامه هسته‌ای هستیم، پابرجاست.
دونالد ترامپ با خروج از توافق هسته‌ای در سال 2018 که ذیل آن ایران با قدرت‌های جهانی توافق کرده بود در ازای لغو کلیه تحریم‌های آن برنامه هسته‌ای خود را محدود کند، سیاست فشار حداکثری را در قبال ایران پیش گرفت. او در دولت اول خود ضمن بازگرداندن تمامی تحریم‌های پیشین آمریکا علیه ایران، تحریم‌های جدیدی نیز علیه ایران اعمال کرد.
او افزود که ترامپ مصمم است تا از دستیابی ایران به درآمدهایی که به آن اجازه می‌دهد «برنامه هسته‌ای و تروریسم را تامین مالی کند»، جلوگیری کند.
او با اشاره به ادعای دولت آمریکا مبنی بر حمایت مالی و تسلیحاتی ایران از گروه‌های منطقه، ادعایی که از سوی مقام‌های آمریکایی بارها رد شده، گفت بهترین راه برای ایران برای دریافت آن تسهیلات اقتصادی و درخواست لغو تحریم‌ها، توقف فعالیت‌هایی است که باعث شد ما آن تحریم‌ها را اعمال کنیم.
ایران ادعای آمریکا مبنی بر کمک مالی و تسلیحاتی به گروه‌های مقاومت منطقه را رد کرده و گفته است گروه‌های مقاومت به طور مستقل و طبق صلاحدید خود عمل می‌کنند.
بازار
تیلور که کشورش با حمایت تمام‌عیار نظامی و سیاسی از نسل‌کشی رژیم صهیونیستی در جنگ غزه از اکتبر 2023 موجب تضعیف صلح و ثبات و غرب آسیا شده، مدعی شد: حمایت مداوم ایران از شبه‌نظامیان نیابتی نه‌تنها برای آمریکا، بلکه برای کشورهای سراسر منطقه نگران‌کننده است.

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1241958/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

عمق واقعی معدن الماس در سیبری!

زیبایی هنر خیابانی در برزیل

ضرب المثل/ زبان سرخ، سر سبز میدهد بر باد

المانیتور به نقل از منابعی در عمان: مذاکرات ایران و آمریکا ظاهراً در مسیر درستی پیش می‌رود

مقام سابق میز ایران در ارتش اسرائیل: ما شاهدیم که چگونه نتانیاهو و ترامپ در مسائل مختلف مربوط به خاورمیانه از یکدیگر فاصله می‌گیرند

واکنش آذری جهرمی به مقابله مثل با تغییر احتمالی نام خلیج فارس توسط ترامپ

اشغالگران از خدمت‌رسانی شهرداری غزه به فلسطینیان جلوگیری می‌کنند

جهاد اسلامی: مقاومت فلسطین بدون برقراری آتش‌بس، اسرای صهیونیست را آزاد نخواهد کرد

نسیم آرامش در شبه‌قاره

نظارت نبود، مهسا در آتش سوخت

مرد سایه اسرائیل کیست؟

سکه در مسیر افزایش قیمت؛ دلار 83 هزار تومان شد

امیدی به احیای بانک آینده نیست؛ مجوز گزیر بدهید

مرحله دوم سود سهام عدالت چه زمانی واریز می‌شود؟

معامله 94 کیلوگرم شمش طلا در 21 اردیبهشت ماه

روشی خلاقانه برای غذا خوردن جوجه شاه کرکس

ارزیابی عراقچی از دور چهارم مذاکرات؛ مواضع ایران و آمریکا مقداری بهم نزدیک شده؛ اکنون امید بیشتری برای پیشرفت داریم

مقام آمریکایی: هیچ چیزی درباره آنچه از ایران می‌خواهیم، تغییر نکرده است

مراسم امضای اسناد همکاری ایران و ازبکستان

واکنش لارنس نورمن به توضیحات عراقچی درباره غنی سازی پس از دور چهارم مذاکرات

وزیر خارجه آلمان: همه مسیر‌های مذاکرات با ایران برای نتیجه مثبت هموار است

جزئیات تماس تلفنی جولانی با بن‌سلمان

بازداشت بیش از 770 کودک زیر 18 سال در کرانه باختری از 7 اکتبر

دیدار وزیر کشور طالبان با نمایندگان چین و پاکستان درباره همکاری‌های منطقه‌ای

کرملین: استقرار صلح‌بانان اروپایی در اوکراین را نمی‌پذیریم

گروگان‌گیری تروئیکا

دوگانه بهارستانی‌ها در رفتار با پاستور

14 سالمند در غزه از گرسنگی جان دادند

بازگشت تریاک افغانستان و پاکستان به پشت مرزهای ایران

حال و هوای دل‌نشین حرم مطهر علوی

کشف موجودات عجیب در اعماق اقیانوس

طبیعی‌ترین حرکت برای فرار از دست پلیس!

حضور ظریف در نمایشگاه کتاب تهران

دولت متن لایحه مشارکت جامع راهبردی ایران و روسیه را منتشر کرد

تکذیب سفر وزیر امور خارجه به امارات

ان‌بی‌سی: ایران، بزرگترین اختلاف‌نظر نتانیاهو و ترامپ است

استاد مطالعات خاورمیانه دانشگاه تل‌آویو: اسرائیل در باتلاق سوریه گرفتار خواهد شد

اذعان ارتش هند به انهدام جنگنده‌هایش توسط پاکستان

تلفات نظامیان صهیونیست در عملیات نیروهای مقاومت در غزه

نشست ترکیه، اردن و سوریه در آنکارا برای بررسی تحولات امنیتی منطقه

خبرگزاری فرانسه: هدف حمایت اسرائیل از دروزی‌ها، تضعیف سوریه است

صلح لرزان

از بندر تا «باغو»؛ بندرعباس 15 روز پس از انفجار

تداوم فضای تعلیق نه به نفع ایران و نه به نفع امریکاست

هواپیمایی امارات : سود 6.2 میلیارد دلاری

قیمت برنج هندی قد کشید؛ این برنج در آستانه میلیونی‌شدن است

صفر تا صد هزینه‌های بانکی به صفر می‌رسد؟

دعوای مارموت‌ها وسط خیابانی در چین

سمی ترین آب هم حریف تمساح های غول پیکر نشد!

پایان دور چهارم گفتگوهای ایران و آمریکا؛ وزارت خارجه: مذاکرات سخت اما مفید بود