ایران پرسمان

آخرين مطالب

انتشار رمان‌های «قلب دوخته» و «بازی آرزوها» خردنامه

انتشار رمان‌های «قلب دوخته» و «بازی آرزوها»
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - ایسنا / رمان «قلب دوخته» نوشته کارول مارتینز با ترجمه کامران حسینی در 408 صفحه با شمارگان 770 نسخه و قیمت 399 هزار تومان در نشر آموت عرضه شده است.
در نوشته پشت جلد کتاب آمده است: فرسکیتا کاراسکو دختری است که در شانزده‌سالگی موهبتی جادویی می‌یابد. زنان خانواده او صاحب جعبه‌ای چوبی و اسرارآمیز هستند که از نسلی به نسل دیگر منتقل می‌شود. محتوای این جعبه برای هر دختری که طی مراسمی اسرارآمیز آن را دریافت می‌کند، متفاوت است.
وقتی نوبت به او می‌رسد تا این جعبه را از مخفیگاهش زیر درختان زیتون پیچ‌خورده بیرون بیاورد، فرسکیتا تنها سوزن و نخ‌هایی ساده می‌یابد. اما همین ابزارها برای او کافی است تا جادوی خود را به کار بگیرد و سرنوشت خود و فرزندانش را رقم بزند. اما جادو همیشه آسان نیست. موهبت او، که گاهی شفابخش و گاه ویرانگر است، او را در برابر حسادت و طمع دیگران آسیب‌پذیر می‌کند. کارول مارتینز در این رمان شگفت‌انگیز، ما را به دنیایی می‌برد که افسانه و واقعیت در هم تنیده‌اند.
کارول مارتینز متولد 1966 و معلم زبان فرانسه در دبیرستان است. این نویسنده فرانسوی با نخستین رمان خود «قلب دوخته» دنیای ادبیات را شگفت‌زده کرد. او که پیش‌تر تجربه بازیگری داشت، در سال 2005 هنگام مرخصی زایمان، تصمیم گرفت به رؤیای قدیمی‌اش جامه عمل بپوشاند: نوشتن داستانی که میان افسانه و رمان قرار گیرد. 
کامران حسینی متولد سال 1369 و دانش آموخته رشته زبان و ادبیات فرانسه در دانشگاه تهران و دانشگاه شهید چمران اهواز است.

ایران پرسمان


همچنین رمان «بازی آروزها» نوشته مگ شفر با ترجمه هدیه گرامی‌مقدم در 380 صفحه با شمارگان 550 نسخه و قیمت 360 هزار تومان در نشر یادشده راهی بازار کتاب شده است.
در نوشته پشت جلد کتاب آمده است: یک آرزو کن...
لوسی هارت بهتر از هر کسی می‌داند که بزرگ شدن بدون داشتن والدینی که دوستت داشته باشند، چه حسی دارد. لوسی در دوران کودکی‌اش که پر از بی‌توجهی و تنهایی بوده، به کتاب‌ها، مخصوصا مجموعه‌ای به‌نام «جزیره ساعت» اثر جک مسترسن پناه می‌برد. حالا به‌عنوان یک کمک مربی بیست‌وشش‌ساله، می‌تواند عشقش به کتاب خواندن را با دانش‌آموزهای کوچک و باهوشش به اشتراک بگذارد؛ بخصوص با کریستوفر لمب هفت‌ساله که در پی مرگ دردناک والدینش یتیم شده است. لوسی هر کاری می‌کند تا بتواند کریستوفر را به فرزندی بگیرد، ولی انگار بدون پول و ثبات کافی، حتی فکر تشکیل خانواده هم آرزوی محالی است.
اما مواظب باش که چه آرزویی می‌کنی... 
درست وقتی که لوسی می‌خواهد تسلیم شود، جک مسترسن اعلام می‌کند کتاب جدیدی نوشته است. حتی از آن هم بهتر، می‌خواهد داخل خانه‌اش واقع در جزیره ساعت واقعی، مسابقه‌ای راه بیندازد و لوسی هم یکی از چهار شرکت‌کننده خوش‌شانسی است که انتخاب شده تا برای بردن تنها نسخه این کتاب رقابت کند.
برای لوسی، بُردن خواستنی‌ترین کتاب دنیا به معنای همه چیز برای او و کریستوفر است. اما اول باید با کلکسیونرهای بی‌رحم کتاب، رقبای زیرک و هوگو ریس، تصویرگر خوش‌تیپ و بدخلق کتاب‌های «جزیره ساعت» که هوش از سرش می‌پراند، سروکله بزند. در این حین، جک مسترسن «آقای عقل کل» در حال طراحی پیچیده‌ترین پایانی است که می‌تواند زندگی همه‌شان را تا ابد دستخوش تغییر کند.
... ممکن است آرزویت برآورده شود.
مگ شفر مدرس پاره‌وقت نویسندگی خلاق و دانشجوی تمام‌وقت مقطع کارشناسی ارشد تلویزیون و فیلمنامه‌نویسی کالج استفنز در کلمبیا، میسوری است. از سرگرمی‌های او می‌توان از دیدن فیلم‌های هیچکاک و نوشتن رمان‌های هواداری «پیشتازان فضا» نام برد.
او در لویی ویل، کنتاکی در کنار همسرش، اندرو شفر که او نیز نویسنده است و دو گربه‌اش زندگی می‌کند. 
هدیه گرامی مقدم متولد 1366 اندیمشک و دانش‌آموخته کارشناسی ارشد الکترونیک است. از او ترجمه رمان‌های جاده رستگاری، آرامش ابدی سارا و آتش پنهان در نشر آموت منتشر شده است.

ایران پرسمان


سی و ششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از 17 تا 27 اردیبهشت‌ماه 1404 با شعار «بخوانیم برای ایران» در محل مصلای امام خمینی (ره) برگزار خواهد شد.

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1245529/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کاهش آسیب‌های ناشی از جنگ با کمک علم روانشناسی

در یک قدمی جنگ

بلومبرگ: چگونه ایران دنبال توافق بهتری است؟

ادعایی درباره پُست جدید همتی

توئیت سخنگوی دولت اصلاحات درباره ارسال پیامک حجاب

حملات آمریکا به شهر «سحار» در صعده یمن

آقای تاج! حاضری استعفا بدهی؟

تاثیر ناامنی بر اقتصاد ملی

توافق موقت ، مهار اسنپ‌بک را ممکن می‌سازد

یاوه گویی بی بی

روایت تحلیلگر آمریکایی از «مسئله اصلی مذاکرات»

سی‌ان‌ان: ترامپ چگونه جهان را تا آستانه بحران پیش برده است؟

تحول در بازار اجاره مسکن؛ آیا تصمیم جدید دولت ناجی مستأجران می‌شود؟

نگهداری عجیب کالاها در بندر شهید رجایی

اظهارات مهم رئیس سازمان بورس

ابهام زدایی از قبض های برق؛ قیمت‌ها چقدر تغییر کرد؟

اهتمام دولت چهاردهم بر بزرگداشت هرچه باشکوه‌تر مراسم سالگرد شهدای دولت

جشن خیابانی مردم اسپانیا به خاطر وصل شدن برق!

برکات وجود مضجع نورانی حضرت فاطمه معصومه (ع)

اقدام خطرناک سرنشینان یک خودروی در حال حرکت!

سرعت بالا و سرعتگیر چنین بلایی سر ماشین میاره!

مدیریت هم‍زمان 50 حساب رسانه اجتماعی ‌توسط هوش مصنوعی

لحظه عجیب واژگونی اتوبوس در آنتالیا

مکانیزم خلاقانه ثانیه‌شمار یک ساعت

ارگ قورتان در اصفهان، دومین بنای عظیم خشتی در ایران

تا حالا تمرینات آتش‌نشانی رو دیده بودید!

«آبشار پتاس»اولین آبشار نمکی دنیا در ایران

استفاده معلمان چینی از هوش مصنوعی برای نمره دادن به تست‌های دانش‌آموزان

شعرخوانی زیبا از دکتر مشایخی

معاون قوه قضائیه برای شرکت در نشست کمیته مشترک مقابله با تروریسم وارد بغداد شد

انصارالله خطاب به آمریکا: بیش از 8 میلیون مبارز ما آماده نبرد هستند

نارضایتی‌ها از عملکرد 100 روزه؛ ترامپ در کاخ سفید می‌ماند؟

هند و پاکستان بر لبه شمشیر

معاون وزیر اقتصاد: پیوستن به FATF گرفتار سوءتفاهم شده است

پیش بینی بورس چهارشنبه 10 اردیبهشت 1404؛ بازار سهام روی خوش نشان می‌دهد؟

زرپاد از کارت‌های هدیه خود رونمایی کرد زرپاد کارت؛ انتخابی متمایز برای هر مناسبت

پیش بینی قیمت طلا و سکه 10 اردیبهشت 1404

قیمت تاکسی برقی‌های جدید تهران

وساطت های قبل تو سوتفاهم بوده!

تصویر روز ناسا؛ حلقه‌های سیاره زحل ناپدید شدند

بی‌تو به سامان نرسم، ای سر و سامان همه تو

فرار دسته جمعی صهیونیست‌ها برای هیچ!

عراقچی همتای الجزایری را از روند گفت‌وگوها با آمریکا مطلع کرد

نماینده آمریکا در اوکراین: ترامپ به‌دنبال یک آتش‌بس سی روزه است

کمیسر حقوق بشر سازمان ملل: حملات عمدی به غیرنظامیان در غزه جنایت جنگی است

وزیر صهیونیست: پیروزی در غزه کلید سازش با عربستان است

لشکرکشی شورشیان جولانی به دمشق برای سرکوب «دروزی‌ها»

یارانه 750 هزار نفر از دهک‌های بالا حذف شد

اطلس در پیج تاخیر؛ سایپا پاسخگو نیست

مدیحه‌سرایی حسن شالبافان در مراسم ولادت حضرت معصومه(س)