ایران پرسمان

آخرين مطالب

دانشمندان کلید موفقیت را در دل بازی «ماینکرافت» پیدا کردند دانش و فناوری

دانشمندان کلید موفقیت را در دل بازی «ماینکرافت» پیدا کردند
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - ایسنا /زمانی که پیشینیان ما برای یافتن غذا به شکار می‌رفتند، انتخاب بین اینکه یک قلمرو جدید را جستجو کنند یا کسی را دنبال کنند که پیش‌تر یک منطقه خوب پیدا کرده بود تفاوت بین ضیافت و قحطی را شکل می‌داد. اکنون دانشمندان بین‌المللی این تصمیم‌گیری باستانی را با استفاده از بازی ماینکرفت بازسازی کرده‌اند تا مشخص کنند که دلیل پشت انتخاب مسیر خودمان در مقابل دنبال کردن مسیری که دیگران طی کرده‌اند، چیست.
مشخص شده است که سازگاری به خودی خود نسبت به استراتژی به تنهایی، پیش‌بینی کننده‌ی واقعی دستیابی به موفقیت است.
به نقل از اس‌اف، نیمی از این مطالعه که در مجله Nature Communications منتشر شده است، به بازی ویدیویی می‌پردازد و بخش دیگری از آن، آزمایش روانشناختی است. محققان کشف کردند که ما دائما بین اعتماد به غرایز خود و پیروی کردن از دیگران در نوسان هستیم و به طرز شگفت‌آوری خوب می‌دانیم که زمان دقیق تغییر این تاکتیک‌ها چه زمانی است.
محققان می‌خواست عواملی را که افراد را به سمت کاوش مستقل یا یادگیری از دیگران سوق می‌دهند، درک کند. یافته‌های آنها نشان داد که انسان‌ها بسیار سازگارتر از آن چیزی هستند که نظریه‌های قبلی بیان کرده بودند.
برای این آزمایش، محققان از 128 نفر دعوت کردند تا در دنیای ماینکرفت پر از بلوک‌های شکستنی، به دنبال جایزه‌های پنهان بگردند. گاهی اوقات، این جایزه‌ها به طور تصادفی در سراسر محیط پراکنده بودند. در مواقع دیگر، آنها به صورت الگوهایی دسته‌بندی می‌شدند و اگر یک جایزه را پیدا می‌کردند، جایزه‌های دیگر احتمالا در همان نزدیکی بودند.
تعامل افراد با یک محیط ماینکرفت شخصی‌سازی شده، برای مطالعه یادگیری اجتماعی تطبیقی ‌مورد استفاده قرار گرفت.
استفاده از بازی‌ای مانند ماینکرفت مفید است زیرا چالش‌های زندگی واقعی را شبیه‌سازی می‌کند. به عنوان مثال، از آنجایی که کاربر فقط می‌تواند بخش کوچکی از دنیای بازی را در یک لحظه همزمان ببینید، باید انتخاب کند که آیا روی کاوش شخصی تمرکز می‌کند یا به آنچه سایر بازیکنان انجام می‌دهند توجه کنید تا از آنها یاد بگیرید.
شرکت‌کنندگان گاهی اوقات به تنهایی و گاهی اوقات در گروه‌هایی که می‌توانستند ببینند دیگران چه می‌کنند، کاوش می‌کردند. محققان فقط مسیر حرکت افراد را ردیابی نکردند؛ آنها همچنین آنچه را که هر فرد به طور دقیق در هر لحظه می‌توانست ببیند، زیر نظر داشتند و تصویری جامع از زمانی که افراد ترجیح می‌دادند دیگران را تماشا و دنبال کنند ایجاد کردند.
وقتی مستقل عمل می‌کنیم در مقابل وقتی از دیگران پیروی می‌کنیم
وقتی افراد در محیط‌های الگودار جایزه‌ای پیدا می‌کنند، بلافاصله در نزدیکی آنها به دنبال موارد بیشتر می‌گردند و این یک استراتژی‌ کاملا منطقی است. اما وقتی برای یافتن جایزه به دردسر می‌افتادند به طور فزاینده‌ای به دیگران که موفق بودند نگاه می‌کردند و اساسا با خود فکر می‌کردند: به نظر می‌رسد آن شخص می‌داند چه می‌کند. بگذار ببینم چه کار می‌کند.
افراد به سرعت استراتژی‌های خود را تطبیق می‌دادند. در محیط‌هایی که جایزه‌ها دسته‌بندی شده بودند، شرکت‌کنندگانی که چیز خوبی پیدا می‌کردند، تبدیل به آهنربا می‌شدند و دیگران به سمت آنها جذب می‌شدند. اما در محیط‌های تصادفی که تماشای دیگران هیچ مزیت واقعی نداشت، افراد به طور فعال از یکدیگر دوری می‌کردند و رقابت را به حداقل می‌رساندند. سازگاری به میزان احساس موفقیت یک فرد بستگی داشت.
هر دو استراتژی توسط یک عامل هدایت می‌شدند و آن موفقیت شخصی بود. وقتی به تنهایی خوب عمل می‌کنید، به آنچه که موفقیت‌آمیز است، پایبند می‌مانید. وقتی در حال تقلا هستید، احتمال بیشتری وجود دارد که از دیگران تقلید کنید.
موفق‌ترین شرکت‌کنندگان کسانی نبودند که به شدت به هر یک از این دو استراتژی متکی بودند. موفقیت از آن کسانی بود که بیشترین سازگاری را داشتند و به سرعت رویکرد خود را بر اساس شرایط در حال تغییر تنظیم می‌کردند.
این مانند آشپزی است. زمانی که در حال پختن یک دستور غذای جدید هستید با پیروی دقیق از دستورالعمل‌ها شروع می‌کنید و همانطور که اعتماد به نفس پیدا می‌کنید، ممکن است شروع به بداهه‌پردازی کنید. اگر بداهه پردازی‌هایتان شکست بخورد، ممکن است دوباره به پیروی دقیق از دستورالعمل برگردید.
این می‌تواند توضیح دهد که چرا برخی گروه‌ها با موفقیت به نوآوری دست می‌زنند در حالی که برخی دیگر در الگوهای غیرمولد گیر می‌افتند.
بزرگترین دارایی شناختی ما ظرفیت ما برای کشف فردی یا یادگیری اجتماعی نیست، بلکه توانایی ما در تغییر تطبیقی ‌بین آنها بر اساس میزان عملکردمان است. مهم نیست کدام استراتژی را انتخاب می‌کنید؛ مهم این است که بدانید چه زمانی مسیر را تغییر دهید.

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1245572/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

فرصت بزرگ ناترازی 20 گیگاواتی برق!

تفال/ مرا می بینی و هر دم زیادت میکنی دردم

نامه ایروانی به شورای امنیت درپی ادعای فرانسه: ایران دکترین دفاعی خود را تغییر نداده است

سرمقاله خراسان/ زیارت؛ سفر آسان یا آزمون صبر؟

سه شنبه های تکریم و پاسخگویی مدیر کل بنیاد مازندران به جامعه ایثارگری/ صداقت و شفاف سازی اولویت ارائه خدمت به ایثارگران

مشاور سه رئیس‌جمهور پیشین آمریکا: برچیدن برنامه غنی‌سازی اورانیوم ایران غیرممکن است

کاهش آسیب‌های ناشی از جنگ با کمک علم روانشناسی

در یک قدمی جنگ

بلومبرگ: چگونه ایران دنبال توافق بهتری است؟

ادعایی درباره پُست جدید همتی

توئیت سخنگوی دولت اصلاحات درباره ارسال پیامک حجاب

حملات آمریکا به شهر «سحار» در صعده یمن

آقای تاج! حاضری استعفا بدهی؟

تاثیر ناامنی بر اقتصاد ملی

توافق موقت ، مهار اسنپ‌بک را ممکن می‌سازد

یاوه گویی بی بی

روایت تحلیلگر آمریکایی از «مسئله اصلی مذاکرات»

سی‌ان‌ان: ترامپ چگونه جهان را تا آستانه بحران پیش برده است؟

تحول در بازار اجاره مسکن؛ آیا تصمیم جدید دولت ناجی مستأجران می‌شود؟

نگهداری عجیب کالاها در بندر شهید رجایی

اظهارات مهم رئیس سازمان بورس

ابهام زدایی از قبض های برق؛ قیمت‌ها چقدر تغییر کرد؟

اهتمام دولت چهاردهم بر بزرگداشت هرچه باشکوه‌تر مراسم سالگرد شهدای دولت

جشن خیابانی مردم اسپانیا به خاطر وصل شدن برق!

برکات وجود مضجع نورانی حضرت فاطمه معصومه (ع)

اقدام خطرناک سرنشینان یک خودروی در حال حرکت!

سرعت بالا و سرعتگیر چنین بلایی سر ماشین میاره!

مدیریت هم‍زمان 50 حساب رسانه اجتماعی ‌توسط هوش مصنوعی

لحظه عجیب واژگونی اتوبوس در آنتالیا

مکانیزم خلاقانه ثانیه‌شمار یک ساعت

ارگ قورتان در اصفهان، دومین بنای عظیم خشتی در ایران

تا حالا تمرینات آتش‌نشانی رو دیده بودید!

«آبشار پتاس»اولین آبشار نمکی دنیا در ایران

استفاده معلمان چینی از هوش مصنوعی برای نمره دادن به تست‌های دانش‌آموزان

شعرخوانی زیبا از دکتر مشایخی

معاون قوه قضائیه برای شرکت در نشست کمیته مشترک مقابله با تروریسم وارد بغداد شد

انصارالله خطاب به آمریکا: بیش از 8 میلیون مبارز ما آماده نبرد هستند

نارضایتی‌ها از عملکرد 100 روزه؛ ترامپ در کاخ سفید می‌ماند؟

هند و پاکستان بر لبه شمشیر

معاون وزیر اقتصاد: پیوستن به FATF گرفتار سوءتفاهم شده است

پیش بینی بورس چهارشنبه 10 اردیبهشت 1404؛ بازار سهام روی خوش نشان می‌دهد؟

زرپاد از کارت‌های هدیه خود رونمایی کرد زرپاد کارت؛ انتخابی متمایز برای هر مناسبت

پیش بینی قیمت طلا و سکه 10 اردیبهشت 1404

قیمت تاکسی برقی‌های جدید تهران

وساطت های قبل تو سوتفاهم بوده!

تصویر روز ناسا؛ حلقه‌های سیاره زحل ناپدید شدند

بی‌تو به سامان نرسم، ای سر و سامان همه تو

فرار دسته جمعی صهیونیست‌ها برای هیچ!

عراقچی همتای الجزایری را از روند گفت‌وگوها با آمریکا مطلع کرد

نماینده آمریکا در اوکراین: ترامپ به‌دنبال یک آتش‌بس سی روزه است