ایران پرسمان

آخرين مطالب

معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران:

معلم معمار دانایی، بوستان دانش و میراثی گرانبها در جامعه است اقتصاد روز

معلم معمار دانایی، بوستان دانش و میراثی گرانبها در جامعه است
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران به مناسبت 12 اردیبهشت ماه و فرا رسیدن روز معلم و سالگرد شهادت استاد مرتضی مطهری گفت: معلم معمار دانایی، بوستان دانش و میراثی گرانبها در جامعه است

به گزارش «ایثار»، دکتر یعقوب سلیمانی با اشاره به فرا رسیدن سالروز شهادت علامه آیت‌الله استاد شهید مرتضی مطهری و روز سترگ معلم گفت: فرصت را مغتنم شمرده در کمال ادب و ارادت از زحمات بی‌دریغ معلمان مدارس و اساتید دانشگاه‌ها که مخلصانه در تعلیم و تربیت فرزندان این مرز و بوم تلاش وافر می‌کنند، تقدیر و تشکر می‌کنم.
معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به شهادت بیش از 12 هزار دانش‌آموز و هزار معلم در غزه، گفت: امسال مردم ایران در حالی روز معلم را گرامی می‌دارند که منطقه با شرارت‌های رژیم جعلی صهیونیستی دست به گریبان است و هر روز مرتکب جنایتی تازه می‌شود.
وی گفت: دشمن خونخوار بداند که با شهادت فرماندهان محور مقاومت همچون سردار حاج قاسم سلیمانی، اسماعیل هنیه، سید حسن نصر‌الله، یحیی سنوار و سید هاشم صفی‌الدین و دیگر فرماندهان خللی در روند مبارزه در جهت اضمحلال و زوال این رژیم غیرقانونی ایجاد نخواهد شد و مطابق فرمایش مقام معظم رهبری مدظله‌العالی پشت رژیم صهیونیستی را یک جبهه شرارت پر کرده و در مقابل آن جبهه مقاومت استٍ به توفیق الهی جبهه مقاومت پیروز نهایی خواهد بود.
دکتر سلیمانی با اشاره به بیش از 24 هزار معلم جانباز، 4 هزار معلم آزاده و 36 هزار نفر از دانش آموزان و بیش از 5 هزار نفر دانشجوی شهید گفت: یکی از ویژگی‌های مراسم بزرگداشت روز معلم در سال جاری همزمانی این مراسم با آغاز چهلمین سال طرح شاهد است که به فرمان حضرت امام خمینی (ره) بنیان گذاشته شده است. در چهلمین سال تأسیس طرح شاهد و اجرای این طرح متعالی، شاهد به ثمر نشستن تلاش‌های دست‌اندرکاران طرح شاهد و تلاش‌ها و جهاد علمی و تربیتی معلمان، اساتید و فرزندان شاهد و ایثارگر هستیم.
وی با اشاره به آماری 5 هزار معلم شهید در کشور گفت: معلمان شهید ارج و قرب بیشتری نزد پروردگار دارند زیرا از یک سو شغل انبیاء را داشتند و به تربیت انسان مشغول بودند و از سوی دیگر در راه خداوند جهاد کردند و به شهادت رسیدند. معلم عزت و شرافت را در سطح جامعه گسترش میدهد و در حقیقت معلم معمار دانایی بوستان دانش و میرانی گرانیها در جامعه است. عشق ورزیدن به خلق زیباترین ترنم گفتگو با خالق است بخصوص اگر توفیق خدمت به عزیزانی از تیار ایثار نصیبت کرده باشد.
دکتر سیلمانی گفت: همه پیشرفت‌های معنوی و مادی بشر ریشه در تربیت افراد دارد که از منبع زلال ایمان معرفت تعهد و ایثار معلم سیراب می‌شوند. از این منظر کشور وامدار همه معلمانی است که بحق چراغ هدایت بشریت را به تاسی از پیامبر اعظم ( ص ) روشن و فروزان نگاه داشته اند. معلمان مدارس شاهد اساتید دانشگاه‌ها و اساتید حوزه‌های علمیه در اجرای فرمان تاریخی حضرت امام خمینی (ره) در سال 65 در قالب طرح شاهد نقش بسزایی در تربیت نسل جوان کشور بخصوص فرزندان شاهد و ایثارگر و در ارتقاء علمی و فرهنگی فرزندان و یادگاران شاهد و ایثارگر داشته‌اند.
وی تصریح کرد: امروز وظیفه کسب دانش و معرفت برای تعالی کشور بر عهده دانش آموزان ، دانشجویان و طلاب شاهد و ایثارگر است که با جهاد علمی می توانند یاد و خاطره شهدای دانش آموز را که در زمان دفاع مقدس اولویت‌ها را به خوبی درک کردند گرامی داشته و راه آنها را ادامه دهند. ستادهای شاهد و ایثارگر و عوامل اجرایی طرح شاهد نقش بسزایی در امور آموزشی و فرهنگی داشتن آموزان دانشجویان و طلاب معزز شاهد و ایثارگر ایفا می‌کنند که در این میان معلمان و دبیران مدارس شاهد و اساتید دانشگاهی سرنوشت‌ساز و کلیدی است و از اهداف مهم اجرای میان نقش این برنامه حفظ و نگهداشت نیروی انسانی طرح شاهد و افزایش انگیزه آنها است.
دکتر سلیمانی گفت: هر سال به مناسبت روز معلم در مدارس شاهد و برخی دانشگاه‌ها با مشارکت بنیاد و ادارات کل شاهد و ایثارگر دستگاه‌های آموزشی از معلمان و اساتید زحمتکش و پرتلاش با حضور مسئولان بنیاد و دستگاه‌های آموزشی قدردانی می‌شود و امسال با توجه به آغاز چهل سالگی طرح شاهد این مراسم با شور و نشاط بیشتری برگزار خواهد شد. از حضرت علیم آرزو دارم همواره در کسوت شریف معلمی یا کلام نافذ، عزم راسخ و با تولید علم، دانش و پژوهش جهت آینده‌سازان این مرز و بوم با سرافرازی برای نیل به زندگی سعادتمندانه دنیوی و رستگاری اخروی کوشا و پویا باشید.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1246523/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ادعای ترامپ: موفق‌ترین 100 روز در تاریخ آمریکا را سپری کرده‌ایم

خطای خانم وزیر

اطلاعات: محموله خطرناک را چه کسی به بندر آورد؟

صدور تمامی بیمه‌ها مشروط به استعلام از سامانه املاک و اسکان شد

معامله گران بازار سهام و ارز دست به عصا شدند

آیا قیمت بیت کوین به 100 هزار دلار می‌رسد؟

این مار افعی بومی شمال را دیدید فرار کنید

آبشار شوی در دزفول

نمایی از شهر لاداخ در هند

یک روستای تفریحی در جنوب غربی ترکیه

تعدادی مورچه در حال انجام عمل جراحی رو هم دیگه!

گوناگون/ حیوانات می‌توانند مانند انسان‌ها عاشق شوند؟

وقتی حلزون اسپایدرمن میشود

نمایی از ابهتِ دیدنی طاووس را ببینید

برگی از تاریخ/ سفر به تاریخ؛ مادر ناصرالدین شاه در کنار «غلام آفریقایی‌اش، سلیم خان»

معانی لوگو های ایرانی

روسیه: هرگونه بیانیه ستیزه‌جویانه علیه ایران غیرقابل قبول است

گشایش دفتر یادبود جان‌باختگان انفجار بندر شهید رجایی در نیویورک

وزیر خارجه پاکستان: به اقدامات تنش‌آمیز هند شدیداً پاسخ می‌دهیم

روبیو: تصمیماتی در حوزه سیاست خارجی می‌گیریم که برای آمریکا خوب باشد

رژیم صهیونیستی 800 کودک را از حق تحصیل محروم خواهد کرد

تنش جدید در اسرائیل؛ آتش‌سوزی‌ها عمدی هستند؟

حمله پهپادی یمن علیه ناو هواپیمابر وینسون آمریکا

کدام کشورها به مردم ایران تسلیت نگفتند؟

کودکان غزه در مرز مرگ از گرسنگی

نان و ملیت؛ درباره پیشنهاد برداشتن یارانه مهاجران افغانستانی

34 درصد واردات کشور با نرخ ارز 28500 تومان صورت گرفته است

رشد 42 هزار واحدی شاخص بازار سرمایه؛ عبور ارزش بورس تهران از 10 هزار همت

دستور صریح استاندار مازندران برای پیگیری بحث مسکن ایثارگران

نظر جالب توریست ایتالیایی درمورد شیشلیک مشهدی

برخورد دلهره‌آور دو بالن هوای گرم

فرار معجزه‌آسا از مرگ در پی سقوط بازوی جرثقیل

گوناگون/ کشف دو گونه جدید کروکودیل

گوناگون/ چرا نقاشی «مونالیزا» 10 سال طول کشید؟

کانگوروی فراری بزرگراه را به هم ریخت!

کشتی با تمساح با پای برهنه!

خلق پرتره عظیم پاپ فرانسیس در ساحل

بعضی از این گوشی ها رو شاید اولین باره که میبینیم!

سطل زباله هوشمند Ameru با قابلیت تفکیک خودکار

شاعرانه/ نه دست مانده نه تاب و توان به پیکر من

بهارستانی‌ها چه وعده‌هایی برای بهبود معیشت کارگران دادند؟

بادامچیان: آمریکا متوجه شده نمی‌‎تواند ایران را تحت فشار بگذارد

از مطالبات کارگران تا قول رئیس‌جمهور به آن‌ها در حاشیه مراسم روز کارگر

المانیتور به نقل از منابع اسرائیلی: بهترین گزینه ترامپ برای کسب صلح نوبل، پرونده ایران است

محسن مهدوی دانشجوی فعال حامی فلسطین در دانشگاه کلمبیا آزاد شد

حاشیه‌نگاری خبرنگار صداوسیما از روز بارانی حیاط دولت

توییت وزیر خزانه داری آمریکا درباره توسعه تهاجمی ایران در زمینه موشک‌ها و سایر قابلیت‌های تسلیحاتی

اعترافات جاسوس ارشد موساد که امروز اعدام شد

مناظره‌‌ی بی‌سابقه دو مقام سابق ایران و اسراییل بر سر برنامه هسته‌ای ایران

عون: در سفر محمود عباس، مسئله سلاح فلسطینی‌ها در لبنان بررسی می‌شود