ایران پرسمان

آخرين مطالب

«جنبلاط» برای پایان درگیری‌ها در سوریه پادرمیانی کرد سیاست روز

«جنبلاط» برای پایان درگیری‌ها در سوریه پادرمیانی کرد
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - فارس / در پی درگیری‌ها میان دروزی‌ها و شورشیان حاکم بر سوریه؛ ولید جنبلاط، رهبر دروزی لبنانی تماس‌هایی با کشورهای مختلف برای آرام کردن اوضاع برقرار کرد.
حزب سوسیال ترقی‌خواه لبنان اعلام کرد که ولید جنبلاط، رئیس سابق این حزب و رهبر دروزی تماس‌های فشرده‌ای با دولت شورشیان حاکم بر سوریه و نیز با ترکیه، عربستان، قطر و اردن برقرار کرد و از افراد ذی‌ربط در این کشورها خواست تا برای آتش بس در منطقه اشرفیه صحنایا جهت «جلوگیری از حمام خون» تلاش کنند.
جنبلاط خواهان رسیدگی به امور بر اساس منطق دولت و وحدت سوریه با تمامی اقشارش شد. حزب سوسیال ترقی خواه لبنان عنوان داشت که در نتیجه این تماس‌ها، در مورد آتش بس توافق شد و این آتش بس از نیم ساعت قبل اجرایی شده است. جنبلاط خواهان حفظ آتش بس شد و عنوان داشت که پیش بینی می‌شود هیئتی از جبل العرب از جمله رهبران دروزی در کنار هیئتی از شیوخ به ساختار نهایی دست یابند که ضامن عدم بازگشت درگیری‌های داخلی باشد که تنها دشمن اسرائیلی از آن بهره می‌برد.
پیشتر بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر و اسرائیل کاتز، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در بیانیه‌ای اعلام کردند که ارتش این رژیم عملیاتی هشدارآمیز انجام داده و به گروهی تندرو حمله کرده است که این گروه برای حمله به دروزی‌ها در صحنایا در حومه دمشق آماده می‌شد.
در این بیانیه نتانیاهو و کاتس آمده است: ما پیامی را به نظام سوریه مبنی بر این امر فرستادیم که اسرائیل از آن نظام انتظار دارد دست به تحرکاتی برای جلوگیری از آسیب رساندن به دروزی‌ها بزند.در همین راستا، سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد که حمله در سوریه با یک پهپاد انجام شد که موشکی را به سمت ساختمانی شلیک کرد که در آن ساختمان افراد مسلحی حضور داشتند که برای هدف قرار دادن دروزی‌ها آماده می‌شدند.
سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی عنوان داشت، این حمله که از آغاز هدفش این بود که پیامی هشدارآمیز باشد، جراحت‌هایی به دنبال نداشت.این رسانه عنوان داشت که ارتش و واحد اطلاعات نظامی و فرماندهی منطقه شمالی رژیم صهیونیستی تحولات اوضاع در سوریه را دنبال می‌کنند.پیشتر منابع اعلام کردند که نیروهای وابسته به دولت شورشیان حاکم بر سوریه در اطراف شهر صحنایا در حومه دمشق تجمع کرده تا برای بازگشت درگیری‌ها با گروه‌های دروزی آماده شوند. تلویزیون العربی نیز از ازسرگیری درگیری‌های مسلحانه و تبادل آتش شدید در میان محله‌های مسکونی در اشرفیه صحنایا در حومه دمشق خبر داد.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1246558/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

حکمرانی روند کاهشی در بازار طلا؛ دلار ثابت ماند

چرا دلار کمتر از 70 هزار تومان نمی‌شود؟

پیش‌بینی «سالی خیره کننده برای طلا»

افتتاح 18 هزار واحد مسکونی و ده‌ها پروژه عمرانی در 5 استان تا پایان 1404

افزایش 60 تا 160 درصدی قیمت سیب‌زمینی و حبوبات در دولت چهاردهم

واردات مونتاژکاران در سال 1403 به 5 میلیارد دلار رسید

هجوم بانک‌های مرکزی به یوآن و دلار سنگاپور؛ دلار آمریکا در حساس‌ترین دوره تاریخی خود؟

واردات گوشت قرمز رکورد زد

آبشار Tumpak Sewu، یا هزار آبشار در جاوه شرقی

صحنه آهسته‌ای تماشایی از بال زدن مرغ مگس‌خوار

Katara Towers یک شگفتی معماری در قطر

جنگل سنگی Suobuya، واقع در چین

دریاچه Carezza یکی از زیباترین دریاچه های ایتالیا

ساحل صورتی در جزیره کومودو، اندونزی

از دستکاری ژنتیکی تا بیوتروریسم؛ هشدار حمله هکرها به دی‌ان‌ای انسان!

تد کروز دعوت موسویان برای مناظره عمومی را رد کرد؛ تنها مناظره‌ای که باید داشته باشید، با مأموران وزارت امنیت داخلی آمریکا است

بررسی لایحه پالرمو در مجمع تشخیص به جلسه آینده موکول شد

آمریکا تحریم‌هایی مرتبط با تجارت فرآورده‌های نفتی ایران اعمال کرد

مخالفت ده‌ها نماینده پارلمان عراق با حضور جولانی در بغداد

سفیر روسیه، توان فرانسه برای ایجاد بازدارندگی هسته‌ای در اروپا را مسخره‌کرد

نگرانی رئیس رژیم صهیونیستی از تشدید تنش‌ها و اختلافات اجتماعی و سیاسی

ابهامات انفجار بندر

سفرای ایران در پکن و مسکو روی استیج

بی اعتمادی کردها به نظام جولانی

آیا سود معاملات رمزارز مشمول قابل مالیات‌ستانی می‌شود؟

چرا مردم دائم دنبال خرید سکه و دلار هستند؟

حکم‌رانی کاهش بر طلا ادامه دارد، خیز لاکپشتی دلار در جاده 81 هزار تومان

45 درصد از جمعیت ایران در فقر و زیر خط فقر!

حرکات عجیب یک گاومیش از شدت خشم؛ به طاق طویله زدن یعنی این!

فیلمی شگفت‌انگیز از مبارزه گراز نَر با گله گرگ‌های گرسنه

یکی از طولانی ترین غارهای جهان

منظره ای زیبا از طبیعت

سد غول‌پیکری که چرخش زمین را کند می‌کند!

امشب مشتری به ماه سلام می‌کند / درخشش دو غول آسمانی

شاعرانه/ از تلخی جان کندنم، از عاشقی واسوختند

سفارت روسیه: روز خلیج فارس بر تمام ایرانیان مبارک!

پیام تسلیت وزیر امور خارجه صربستان به «عراقچی»

بقائی: روز ملی خلیج فارس فرصتی برای بازخوانی تاریخ مشترک مردمان منطقه است

الهه کولایی: رابطه متوازنی با روس‌ها در همه وجوه نداریم

دبیر شورای عالی امنیت ملی: سلاح اتمی در دکترین دفاعی ایران هیچ جایگاهی ندارد

درگیری‌های شدید در دمشق؛ وضعیت امنیتی بحرانی شد

تجاوزات جدید اسرائیل، دادِ «نبیه بری» را هم درآورد

اردوغان: اسرائیل آتش جنگ را به سوریه می‌کشاند؛ پاسخ ما قاطع خواهد بود

زیباکلام: تنها کسی که سعی کرد مانند فرد دوم نظام عمل کند احمدی‌نژاد بود

جنگ روایت‌ها در میانه آتش

استاد دانشگاه تهران: نهادهای موازی در حال از بین بردن قدرت دولت هستند

روزهای سخت طلای سیاه؛ کاهش قیمت نفت رکورد زد

رکورد عجیب عربستان همه را غافلگیر کرد!

با حقوق یک سال یک کارگر چه چیزهایی می‌توان خرید؟

حال جامعه کارگری خوب نیست