ایران پرسمان

آخرين مطالب

روایت واشنگتن‌پست از اخراج والتز؛ دور زدن ترامپ، کار دستش داد جهان ما

روایت واشنگتن‌پست از اخراج والتز؛ دور زدن ترامپ، کار دستش داد
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - فارس / به ادعای دو منبع آگاه، مشاور امنیت ملی اخراجی آمریکا پیش از دیدار نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با ترامپ در کاخ سفید، هماهنگی‌های فشرده‌ای با نتانیاهو درباره گزینه‌های نظامی علیه ایران انجام داده بود.
گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس؛ روزنامه واشنگتن پست امروز به نقل از منابعی گزارش داده که تصمیم دونالد ترامپ برای برکناری مشاور امنیت ملی‌اش مایک والتز ناشی از انباشت تدریجی نارضایتی از این افسر سابق نیروهای ویژه بود که تمایل بیشتری به استفاده از نیروی نظامی نسبت به رئیسش داشت.به گفته مقام‌های ارشد و مشاوران ترامپ، گرچه سیگنال گیت سرنوشت والتز را قطعی کرد، اما او از همان اوایل دولت با دیگر مقامات ارشد درگیر اختلافاتی بود، از جمله درباره این‌ که آیا باید علیه ایران اقدام نظامی انجام شود یا خیر.طبق این گزارش، مسئله والتز به مرور زمان جدی شد و به گفته‌ یک مقام ارشد کاخ سفید، یکی از مشاوران ترامپ و یک فرد آگاه دیگر، رئیس دفتر کاخ سفید به طور فزاینده احساس می‌کرد که او برای رئیس‌جمهور انتخاب مناسبی نیست.به گفته دو منبع، والتز همچنین پس از دیدار اوایل فوریه نخست‌وزیر اسرائیل با رئیس‌جمهور آمریکا در دفتر بیضی کاخ سفید، ترامپ را ناراحت کرد، چرا که ظاهراً با نظر نتانیاهو مبنی بر اینکه «زمان حمله به ایران فرارسیده» موافق به نظر می‌رسید.این دو منبع افزودند «به نظر می‌رسید والتز پیش از دیدار نتانیاهو با ترامپ در کاخ سفید، هماهنگی‌های شدیدی با او در مورد گزینه‌های نظامی علیه ایران داشته است». یکی از منابع گفت «والتز می‌خواست سیاست ایالات متحده را به سمتی ببرد که ترامپ با آن راحت نبود، چون آمریکا هنوز راه‌حل دیپلماتیک را امتحان نکرده بود؛ موضوعی که به گوش ترامپ رسید و از آن خوشش نیامد».
به نوشته واشنگتن پست، گرچه والتز به ترامپ وفادار بود، اما ترجیحات سیاست خارجی او به سمت جنگ‌طلبی متمایل بود و در مورد روسیه هم رویکردی سختگیرانه نسبت به پوتین داشت.طبق گزارش‌ها، بعد از برکناری او، وزیر خارجه آمریکا مارکو روبیو عهده‌دار منصب مشاور امنیت ملی کاخ سفید خواهد بود.
به گفته کارشناسان، نقش دوگانه‌ای که روبیو برعهده خواهد داشت، به او فضای کمی برای ایجاد نهادی می‌دهد که در شرایط عادی با کارشناسان حرفه‌ای از سراسر دولت آمریکا پر می‌شود و وظیفه‌اش طراحی استراتژی است. مشاوران امنیت ملی در آمریکا به طور سنتی تضمین می‌کنند که دستگاه سیاست‌گذاری خارجی این کشور در یک مسیر واحد حرکت کند که حالا انتظار می‌رود بر خواسته‌های ترامپ متمرکز شود.

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1247475/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کارخانه فعال تولید شرکت های صوری

تفال/ گفتم غم تو دارم گفتا غمت سرآید

همکاری «اپل» و «آنتروپیک» در ساخت یک پلتفرم کدنویسی هوش مصنوعی

"چادر کردیم رفتیم تماشا"؛ سفرنامه حج یک زن قاجار

پشت پرده مناظره‌های ریاست جمهوری از زبان آقای مجری؛ خسروی از خاطرات گفت

گفتگوی غیررسمی با پزشکیان؛ از تفاوت قبل و بعد از ریاست جمهوری تا روابط شخصی با رهبر انقلاب

سرمقاله خراسان/ کمک یمن به امنیت ملی ایران

صد روز تکان‌دهنده در سیاست خارجی آمریکا

فرهیختگان: پوتین با پیشنهاد سلطان عمان مبنی بر انتقال ذخایر هسته‌ای ایران به روسیه مخالفت کرد

پاکستان: به‌دنبال درگیری با هند نیستیم، اما پاسخ ما فراموش‌نشدنی است

صبح جمعه با جولانی

مشقت کار در تونل های زیرزمینی

اعطای تسهیلات تا سقف 4 میلیارد تومان به مشاغل خانگی

نجات گوسفندها از غرق شدن در سواحل یمن

نجات معجزه‌آسای سرنشینان هواپیمای سقوط کرده در تالاب تمساح‌ها

هوش مصنوعی با شبیه‌سازی ضربان قلب ابزارهای تشخیص «جعل عمیق» را دور می‌زند!

بخشی از کتاب/ تواضع درباره خرد خاموش بشر

روسیه: ایران طبق ان‌پی‌تی حق غنی‌سازی دارد

چین و روسیه در آسمان به جنگ آمریکا می‌روند

انصارالله: آمریکا افسار اسرائیل را در سوریه باز گذاشته است

زندگی یا نمایش زندگی!؟

صدای پیامک ها بلندتر از قانون

مشاغل غیر رسمی حدود 57 درصد بازار کار ایران را تشکیل می‌دهد

کارشناس انرژی دلایل ناترازی بنزین را شرح داد

محل مسابقه ماشین های آفرودی در صحرای عربستان

منطقه‌ای در مصر که مردمش اعتقاد دارند محل زندگی جن‌هاست!

جشن بزرگ 50 هزارنفری محفلی ها ولادت حضرت معصومه(س)

چند شات از رعدوبرق های امروز در خمام

حشره ای که برای پنهان شدن تبدیل به گل می‌شود!

نحوه ی تخریب ساختمان در ژاپن

کاندیدای جدید سیاره نهم منظومه شمسی کشف شد

نامه جلال به امام خمینی(ره) از سرزمین وحی

انتصاب سجاد سلطان‌زاده به عنوان رئیس امور سیاست خارجی و بین‌الملل در دولت

افشاگری عبدالرضا داوری علیه فواد ایزدی

حمایت فرزند رئیس جمهور از تدریس با زبان ترکی در‌ مدارس!

مشاور رئیس‌جمهور: نقدپذیری ستون فقرات دولت چهاردهم است

تدارک رژیم صهیونیستی برای حمله گسترده به سوریه

سفر نتانیاهو به آذربایجان به تعویق افتاد

از فشار تا گفت‌وگو

رونمایی از پشت پرده زندگی شخصی پوتین

چشمان بسته گمرک

ماجرای آتش‌سوزی تاریخی در اسرائیل

بانک‌هایی که چوب لای چرخ پرداخت تسهیلات قانونی می‌گذارند؛ دادگاهی می‌شوند

حراج شمش طلای مرکز مبادله فردا برگزار می‌شود

رد درخواست متقاضیان پروانه کسب بدون اعلام دلیل، جرم است

تعویق در پرداخت وام ودیعه مسکن؛ تا شنبه امکان ثبت‌نام وجود ندارد

نان گران می‌شود؟

صدای جویدن غذای یک بچه سنجاب

کرم دریایی عجیبی که «جیغ» می‌زند!

حمل بطری های خالی با ماشین