ایران پرسمان

آخرين مطالب

انتقاد جعفرزاده ایمن آبادی از کار غیرمنطقی ترامپ در وسط مذاکرات سیاست روز

انتقاد جعفرزاده ایمن آبادی از کار غیرمنطقی ترامپ در وسط مذاکرات
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - ایسنا / نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی، تاکید کرد: از نگاه بنده روند مذاکرات خوب پیش می رفت، اما اینکه آمریکایی ها در وسط مذاکرات مدام تحریم هایی را علیه ایران اعمال می کنند یک بی اخلاقی بزرگ است.
غلامعلی جعفرزاده ایمن آبادی در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به آخرین تحولات مذاکرات ایران و آمریکا، بیان کرد: از نگاه بنده در روند مذاکرات اتفاق عجیب و غریبی رخ نداده است. واقعیت امر این است که همه این مسائل قابل پیش بینی بود. رفتار ترامپ، سخت گیری ها و کارشکنی ها همه قابل پیش بینی بود. به خاطر همین بود که ما در دوران بایدن عجله داشتیم تا مسئله هسته ای خود را با امریکا حل کنیم، اما متاسفانه در این زمینه در دولت قبلی کوتاهی شد. باید در دولت بایدن مسئله هسته‌ای خود را با آمریکا حل می کردیم.
نمی شود در میانه مذاکرات تحریم های سخت علیه ایران اعمال شود
بازار
وی در ادامه اظهار کرد: ترامپ کار غیر منطقی انجام داد. از نگاه بنده نمی شود در وسط مذاکرات یکباره تحریم های سخت علیه ایران اعمال کنند. این یک بداخلاقی بسیار بزرگی است. کار ترامپ اشتباه بود، اما کار عجیب و غریبی انجام نداد. روحیات ترامپ اینگونه است. ترامپ تعادل ندارد و به نوعی خیلی نمی توان روی آن حساب باز کرد. از نگاه بنده باید از ابتدا وزیر امورخارجه و تیم مذاکره کننده ایرانی یک مدت زمان معینی تعیین می کرد تا تحریمی در این بازه زمانی علیه ایران اعمال نشود.
نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: آنگاه اگر دراین بازه زمانی مذاکرات به نتیجه نمی رسید، هر کدام از طرفین کار خود را پیش می بردند. مذاکرات خیلی خوب پیش می رفت، اما این تحریم های یکباره در وسط مذاکرات معنایی ندارد. از نگاه بنده تعویق مذاکرات در این مقطع زمانی کار درستی بود. ما باید در دولت قبلی مسئله هسته ای خود را با آمریکا حل می کردیم.
مسائل غیر هسته ای قابل مذاکره نیست
وی افزود: ایران در اندازه ای که صلح آمیز باشد، حق غنی سازی و داشتن چرخه کامل سوخت هسته ای را دارد. هیچ کس حق ندارد در موضوعی خارج از مسائل هسته ای به خصوص مسائل نظامی ورود پیدا کند. جمهوری اسلامی ایران یک دشمن بزرگ به نام اسرائیل دارد و باید آماده برای رویارویی با تهدیدات این رژیم باشیم. امکان دارد که ترامپ گول نتانیاهو را بخورد و قصد داشته باشد تا ایران را تبدیل به لیبی کند، اما این امر ممکن نیست. ایران حق داشتن فعالیت هسته ای صلح آمیز را دارد و هیچ کس نمی تواند این حق را از ایران بگیرد.
ایران الزاما به دنبال آشتی با ترامپ نیست
جعفر زاده خاطر نشان کرد: از سوی دیگر ایران الزاما به دنبال این نیست که با ترامپ آشتی کند. ترامپ امروز وضعیت خیلی خوبی نیز در آمریکا ندارد. برنامه های ترامپ در داخل آمریکا نیز دچار مشکل شده است. در کابینه ترامپ اختلاف نظر وجود دارد. نارضایتی در داخل آمریکا روبه افزایش است. از سوی دیگر امروز کشورهای مختلف اروپایی با ترامپ اختلاف پیدا کرده‌اند. یکی از اشتباهات از نگاه بنده این بود که از ابتدا اروپایی‌ها از روند مذاکرات حذف شدند. از نگاه بنده اعضای برجام نیز باید در مذاکرات آمده و بر بی منطقی ترامپ در دور قبل شهادت می دادند.

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1247966/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بازار آمریکا قرمزپوش شد

فایننشال تایمز: خودزنی آمریکا یورو را ارز جهانی می‌کند

بسته‌بندی و بارگذاری هر گلولهٔ شات‌گان

وقوع سیل در شهر «پترا» در اردن

شقایق‌های مسیر درگز به کلات

رییس‌جمهور وارد مشهد شد

المیادین: دور چهارم گفت‌وگوهای میان تهران و واشنگتن «به‌زودی» برگزار خواهد شد

عراقچی: دیپلماسی تنها راه توافق است

وزیر صهیونیست: غزه را اشغال می‌کنیم؛ حتی با توافق تبادل اسرا عقب‌نشینی نمی‌کنیم

لیبرمن: جنگ جاری برای قدرت است، نه امنیت اسراییل

هزینه 270 میلیونی دریافت وام جدید خرید مسکن

رو دلم می‌نویسم خوش خط و خوانا علی(ع)

سرقت گردنبند یک زن در مقابل دیدگان همسرش

شکوفایی گل زیبای زینیا

تولید پتوی آنتی‌باکتریال با فناوری نانو برای خطوط هوایی کشور

داستان ضرب المثل "کاهی که کمر شتر را هم می‌شکند"

رونمایی پوتین از باشگاه ورزشی و شخصی خود

واکنش کرملین به گمانه‌زنی‌ها درباره دیدار پوتین و ترامپ در عربستان

سرمقاله اطلاعات/ استقامت و مداومت

وعده‌ای جدید برای قطار تهران - مشهد 6 ساعته!

رشد دوباره قیمت جهانی طلا

عارف: برای حل بحران آب ‌همه نهادهای حاکمیتی باید کمک کنند

ثبت لحظه تصادف 206 حین تماشای تصادفی دیگر!

صعود بی‌نظیر به بلندترین برج پاریس بدون تجهیزات

3 هدف عراقچی از سفر به پاکستان

توئیت کایا کالاس درخصوص گفتگوی تلفنی با عراقچی

وزیر خارجه پاکستان برای مذاکرات ایران و آمریکا آرزوی موفقیت کرد

جاری‌شدن سیل در شهر اشغالی «دیمونا»

تماس تلفنی مودی با پوتین درباره تنش‌ها با پاکستان

سرمقاله وطن امروز/ تیغی که دیگر کند شده است

چرا دونالد ترامپ دیگر به مایک والتز اعتماد نداشت؟

رشد عجیب 50 درصدی مصرف برق در میانه بهار

روش جالب کاشت گوجه گیلاسی

کارخانه نوشابه بهداشتی در پاکستان!

استتار یک حشره به شکل گل!

سن زیستی بالاتر از سن واقعی با افزایش خطر ابتلا به زوال عقل همراه است

درس شیرین ریاضی با «معلم خصوصی»

مقام دولت سیزدهم: از نقاط قوت شهید رئیسی ضعف‌نمایی می‌شد

بوسیدن موشک هایپرسونیک ایرانی توسط فیلمساز آمریکایی

امیدواری بغداد و دوحه درباره نتایج مثبت مذاکرات ایران و آمریکا

جریمه یک میلیون دلاری آمریکا برای مخالفت با اسرائیل

وزارت بهداشت غزه: 57 کودک به دلیل سوءتغذیه جان خود را از دست داده‌اند

سرمقاله فرهختگان/ 2 کارت بازنده در دست ترامپ

پزشکیان: برق ادارات بدون پنل خورشیدی در تابستان قطع می‌شود

تسنیم: قطعی‌های برق 4 ساعته شد؛ گلایه مردم از خاموشی‌های بی‌برنامه

برآورد 3 تا 5 میلیارد دلاری خسارت در بندر شهید رجایی

نقص فنی باعث بازگشت هواپیمای مسیر تهران - بوشهر به مبدا شد

پوستر بنیاد در نمایشگاه کتاب با عنوان «سال‌ها با یاد یاران ماندگار» رونمایی شد

«عمارت تومانیانس» نگینی تاریخی در قلب طبیعت ارسباران

روان شدن سیلابی از تگرگ در استان گوئیژو چین