ایران پرسمان

آخرين مطالب

حماس: اسرائیل به دنبال توافقی جزئی است جهان ما

حماس: اسرائیل به دنبال توافقی جزئی است
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - ایسنا / عضو دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) امروز (چهارشنبه) تاکید کرد اشغالگران تلاش می‌کنند تا پیش از سفر رئیس جمهور آمریکا به منطقه به توافقی جزئی برای بازگرداندن زندانیان خود در ازای دریافت چند روز غذا دست یابند.
«باسم نعیم»، عضو دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) خاطرنشان کرد تلاش‌های مذبوحانه‌ و ناامیدانه‌ای از سوی اشغالگران صهیونیست پیش از سفر «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا به منطقه از طریق ارتکاب جنایت گرسنگی دادن، ادامه نسل‌کشی و تهدید به توسعه دایره عملیات نظامی برای دستیابی به توافقی جزئی در حال انجام است که برخی از زندانیان صهیونیست را در ازای دریافت غذا و نوشیدنی برای چند روز مشخص آزاد می‌کند.
بر اساس گزارش خبرگزاری فلسطینی «سما»، وی در ادامه افزود هیچ تضمینی از سوی هیچ طرفی برای حصول آتش‌بس وجود ندارد، به ویژه با توجه به اینکه «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی تهدید به از سرگیری جنگ کرده است تا ماموریتی را که از ابتدای جنگ اعلام کرده بود، تکمیل کند؛ ماموریتی که او و ارتشش در طول 18 ماه از دستیابی به آن ناکام ماندند و آنها «پیروزی مطلق و بازگرداندن زندانیان صهیونیست» است.
باسم نعیم همچنین تصریح کرد: این تلاش‌ها در شکستن عزم و اراده ملت فلسطین و مقاومت آنها برای دستیابی به مهمترین شروط هرگونه توافقی، یعنی «تضمین برقراری آتش‌بس»، ناکام خواهد ماند.
این عضو دفتر سیاسی جنبش حماس همچنین گفت: مقاومت بر توافق جامع و کامل برای خاتمه بخشیدن به جنگ و تهیه نقشه راهی برای روز پساجنگ پافشاری دارد.
پیشتر «ایتامار بن گویر» وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی گفت: تا زمانی که اسرای ما در تونل‌ها هستند نباید اجازه ورود هیچ‌گونه کمکی به غزه را داد. تنها کمکی که باید وارد غزه شود مهاجرت داوطلبانه است.
وی طی نشست کابینه امنیتی مدعی شد: ما در مسیر شکست حماس هستیم و این به آزادی اسرا کمک خواهد کرد.
همچنین منابع گفتند کابینه رژیم صهیونیستی مدعی است که به اندازه کافی در غزه غذا وجود دارد.
با وجود گذشت ماه‌ها از آغاز جنگ علیه نوار غزه، رژیم صهیونیستی همچنان به حملات روزانه خود ادامه می‌دهد؛ حملاتی که عمدتاً غیرنظامیان، به‌ویژه زنان و کودکان را هدف قرار داده است. همچنین این رژیم مانع ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه می‌شود و تمام گذرگاه‌ها را بسته و این منطقه را در محاصره کامل قرار داده است.
به‌رغم جنایت‌های گسترده ارتش رژیم صهیونیستی در غزه، این رژیم هنوز به اهداف خود برای نابودی حماس و آزادی زندانیانش دست نیافته است و نیروهایش هر روز متحمل تلفات سنگینی در غزه می‌شوند.
پس از 2 ماه آتش‌بس شکننده، ارتش رژیم صهیونیستی در تاریخ 18 مارس عملیات نظامی خود در غزه را از سر گرفت. در جریان آتش‌بس پیشین، 33 زندانی صهیونیست شامل هشت کشته در ازای آزادی حدود 1800 اسیر فلسطینی به تل‌آویو تحویل داده شدند.
با وجود مخالفت بسیاری از خانواده‌های زندانیان صهیونیست با تداوم جنگ، اما «بنیامین نتانیاهو» همچنان بر آنچه «راهبرد افزایش فشار نظامی» می‌خواند، به‌عنوان تنها راه آزادی زندانیان پافشاری می‌کند.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1248846/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

حال و هوای دل‌نشین حرم مطهر علوی

کشف موجودات عجیب در اعماق اقیانوس

طبیعی‌ترین حرکت برای فرار از دست پلیس!

حضور ظریف در نمایشگاه کتاب تهران

دولت متن لایحه مشارکت جامع راهبردی ایران و روسیه را منتشر کرد

تکذیب سفر وزیر امور خارجه به امارات

ان‌بی‌سی: ایران، بزرگترین اختلاف‌نظر نتانیاهو و ترامپ است

استاد مطالعات خاورمیانه دانشگاه تل‌آویو: اسرائیل در باتلاق سوریه گرفتار خواهد شد

اذعان ارتش هند به انهدام جنگنده‌هایش توسط پاکستان

تلفات نظامیان صهیونیست در عملیات نیروهای مقاومت در غزه

نشست ترکیه، اردن و سوریه در آنکارا برای بررسی تحولات امنیتی منطقه

خبرگزاری فرانسه: هدف حمایت اسرائیل از دروزی‌ها، تضعیف سوریه است

صلح لرزان

از بندر تا «باغو»؛ بندرعباس 15 روز پس از انفجار

تداوم فضای تعلیق نه به نفع ایران و نه به نفع امریکاست

هواپیمایی امارات : سود 6.2 میلیارد دلاری

قیمت برنج هندی قد کشید؛ این برنج در آستانه میلیونی‌شدن است

صفر تا صد هزینه‌های بانکی به صفر می‌رسد؟

دعوای مارموت‌ها وسط خیابانی در چین

سمی ترین آب هم حریف تمساح های غول پیکر نشد!

پایان دور چهارم گفتگوهای ایران و آمریکا؛ وزارت خارجه: مذاکرات سخت اما مفید بود

سرلشکر باقری: نیروهای مسلح در اوج آمادگی کامل قرار دارند

پیام سخنگوی وزارت امور خارجه در مورد پایان چهارمین دور مذاکرات ایران و آمریکا

رویترز: توافق شد مذاکرات با ایران ادامه پیدا کند

زیان 1.5 میلیارد دلاری صنعت گردشگری اسرائیل از جنگ و ناامنی

نماینده کنگره هند: ترامپ نیاز به آموزش دارد

استقبال «اردوغان» از پیشنهاد «پوتین» برای مذاکرات صلح استانبول

حمایت مادورو از ابتکار پوتین برای مذاکره با اوکراین

آتش‌سوزی گسترده در نزدیکی «اشدود» اشغالی و تخلیه خانه‌های مسکونی «کفار آفیو»

روزنامه عبری از 3 اختلاف در روابط تل‌آویو و آمریکا پرده برداشت

پول گندم‌ گندم‌کارها کجاست؟

دولت‌ها چگونه با تورم مقابله می‌کنند؟

خرید ارزان ترین لوله گالوانیزه برق ، از کجا بخریم؟

دنبال این هستیم که تحریم‌ها برداشته شود و نفع آن به ما برسد

«اتاق فرار هوش سیاه»؛ تجربه‌ای متفاوت از آموزش در بیمه دی

وداع تلخ پدر فلسطینی با دخترش

تصاویری از خرس قهوه‌ای در ارتفاعات جنگل‌های هیرکانی

سازوکار احداث نیروگاه‌های خورشیدی در ادارات اعلام شد

هاآرتص: اسرائیل قربانی معامله ایران و آمریکا خواهد بود

نبویان: بر اساس کدام قانون بین‌المللی آمریکا می‌گوید ایران حق ندارد صنعت هسته‌ای داشته باشد؟

بقائی: ایران آماده است به تعامل دیپلماتیک خود ادامه دهد

خشم نتانیاهو از اظهارات ترامپ درباره غنی‌سازی ایران

کاخ سفید: مذاکرات با ایران وارد جزئیات بیشتری شده است

پایان مرحله چهارم مذاکرات ایران و آمریکا

عراقچی: اروپا بیش از پیش خود را در آینده دیپلماتیک غرب آسیا غایب می‌بیند

جزئیات دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا؛ گفت‌وگوها به پایان رسید

روی آوردن ساکنان غزه به شیوه‌های ابتدایی برای مقابله با کابوس قحطی

وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی: توافق آمریکا با یمنی‌ها، «سقوط غیرقابل وصف» برای اسرائیل است

گام چین و پاکستان برای مهار نفوذ هند در افغانستان

رژیم صهیونیستی تیپ چتربازان را از سوریه به مرزهای غزه منتقل کرد