ایران پرسمان

آخرين مطالب

مقام صهیونیست: فرماندهان حماس را ترور کردیم، اما بی‌فایده بود اقتصاد روز

مقام صهیونیست: فرماندهان حماس را ترور کردیم، اما بی‌فایده بود
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - فارس /«اورن سلومون» از فرماندهان ارشد سابق رژیم صهیونیستی گفت که جنبش حماس توانسته است فرماندهان سابق خود را به سرعت جایگزین کند.
فرمانده سابق تیپ غزه در ارتش رژیم صهیونیستی، «اورن سلومون» در سخنانی درباره تاکتیک‌های نظامی جنبش حماس، اذعان کرد که اقدامات این جنبش موجب فرسایش ارتش و جبهه داخلی اسرائیل شده است.
بازار
سلومون به روزنامه جروزالم پست گفت که رزمندگان حماس با جداسازی دوربین‌های عقب خودروها و استفاده از دوربین‌های ساده، زمان‌بندی و هماهنگ‌سازی انفجار بمب‌ها علیه نیروهای اسرائیلی را انجام می‌دهند.
وی افزود که نیروهای مقاومت همچنان محل‌های فعالیت ارتش اسرائیل را رصد کرده و توانمندی موشک‌های ضدزره خود را بازسازی می‌کنند.
سلومون همچنین اذعان کرد که ترور فرماندهان ارشد حماس تأثیری بر تضعیف این جنبش نداشته و به‌سرعت جایگزین‌هایی برای فرماندهان ترور شده منصوب شده‌اند.
وی تأکید کرد که راهبرد کلی حماس، فرسایش و تحلیل ارتش اسرائیل به‌لحاظ تاکتیکی و راهبردی، و نیز تضعیف جبهه داخلی این رژیم است.طی روزهای اخیر گروه عزالدین قسام (شاخه نظامی حماس) سلسله عملیات‌هایی را به نام ««کمائن الموت» (تله‌های مرگ) علیه نظامیان ارتش صهیونیستی در غزه به ویژه در رفح اجرا کرده که تلفات گسترده‌ای را به اشغالگران وارد کرده است.
محافل عبری این سؤال را مطرح می‌کنند که چگونه با گذشت بیش از یک سال و نیم از جنگ غزه نیروهای حماس همچنان قادر به عملیات هستند، در حالیکه عمده مخفیگاه‌های آن‌ها منهدم و فرماندهانشان ترور شده‌اند.
در این خصوص وبسایت عبری‌زبان اینتلی تایمز روز گذشته اذعان کرد که حماس با دقت تاکتیک‌ها و تحرکات ارتش اسرائیل را زیرنظر دارد و از آن برای طراحی عملیات و بهبود رویارویی‌های آتی استفاده می‌کند.
این وبسایت با تحلیل یکی از ویدئوهای تازه عزالدین قسام از کمین علیه نظامیان اسرائیلی نوشت: «ویدیوی حماس نشانگر یک برنامه‌ریزی بسیار دقیق و رصد اطلاعاتی است و کار گذاشتن دوربین‌های مخفی و منفجرسازی بمب از راه دور به معنای آن است که این کمین حاصل چندین روز کار اطلاعاتی و رصد دقیق است».
همزمان با تشدید عملیات‌های عزالدین قسام، ارتش اشغالگر اسرائیل نیز از قصد خود برای انجام تهاجم گسترده دیگر به غزه خبر داده است. تصمیمی که با انتقاد شدید محافل داخلی این رژیم مواجه شده است.
در این راستا وزیر جنگ سابق رژیم اشغالگر اسرائیل، یوآو گالانت هشدار داد که هرگونه تهاجم وسیع به غزه به منزله حکم اعدام همه اسرای باقی مانده است و در آن صورت اسرایی که امکان آزادیشان وجود دارد، هیچ کدام زنده نخواهند ماند.

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1250009/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ادعایی درباره هدیه عراقچی به ویتکاف

چرا ترامپ هم نمی‌تواند نام خلیج فارس را تغییر دهد؟

بازخوانی سیاست‌ مسکو در هشتادمین سالگرد پیروزی شوروی

نماینده‌ای که می‌خواهد نایب رئیس مجلس شود

تصویر انتصاب آیت‌الله خامنه‌ای به عنوان رئیس خدمه‌ی آستان قدس رضوی

وعده ترامپ در شبکه اجتماعی

حماس: اسیر دو تابعیتی آمریکایی اسرائیلی را آزاد می‌کنیم

ویدئویی جنجالی از مکرون

بسته دیپلماتیک هوشمند ایران

توقیف کارزارهای اعتراض به پیامک حجاب

ماجرای پیشنهاد متفاوت آمریکا به حماس

بازی انتحاری «شی»

اندیشکده کارنگی: عقب‌نشینی آمریکا از نظم بین‌المللی، با اهداف ایران هم‌راستاست

پیش بینی قیمت دلار 22 اردیبهشت 1404؛ چشمک مذاکرات به بازار ارز

آیا می‌شود از انرژی هسته‌ای صرف نظر کرد؟

چه‌کسی دستور ممنوعیت واردات آیفون لوکس آمریکایی را دور زد؟

افزایش عجیب قیمت آب معدنی؛ یک لیتر آب چند برابر قیمت بنزین شد؟

روستای رویایی استخرگاه در گیلان

روش کار شگفت‌انگیز ربات کاشی‌کار

از علی(ع) دل‌سوزتر نیست!

عبور کلاغ با فرهنگ از خط عابر پیاده!

شاگردان هدایت به بیان آیت الله جوادی آملی

هشدار ایلان ماسک: خورشید، زندگی در زمین را نابود خواهد کرد

پیشنهاد «راسموسن» برای ایجاد «ناتوی اقتصادی» مقابل «ترامپ»

همه نهادها مشمول اعمال فوق‌العاده خاص حقوق شدند

بازگشت مرسدس بنز به ایران؛ چهار سواری محبوب در یک قدمی بازار

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: جرایمی از جنس جرایم سازمان‌یافته در بانک آینده وجود دارد

وقتی اتلاف برق معادل 408 میلیون بشکه نفت دیده نمی‌شود اما کولر مردم را مقصر می‌دانند

آیا ال.جی و سامسونگ به ایران بازمی‌گردند؟

پیکر مطهر شهید ناصر جوهر زاده کارمند بنیاد شهید بعد از قریب به 39 سال شناسایی و به آغوش وطن بازگشت

جزیره ای عجیب به نام پیاز در ژاپن!

لحظه ثبت شده با دوربین مخفی از زایمان سنجاب

آتش‌سوزی‌ گسترده در جنگل‌های غرب سوریه

پزشکیان: در مذاکره جدی و به دنبال توافق هستیم، اما بحث کنار گذاشتن تأسیسات هسته‌ای ایران قابل قبول نیست

رایزنی خرازی و نخست‌وزیر قطر درباره تحولات منطقه

حضور محسنی اژه‌ای در منزل شهید رئیسی

هیأت پارلمانی ایران وارد جاکارتا شد/ قالیباف سه‌شنبه به اندونزی می‌رود

خاطره تلخ وزیر بهداشت دولت سیزدهم از حادثه درگذشت شهید رئیسی

دن شاپیرو، سفیر سابق امریکا در اسرائیل: توافق موقت میان ایران و آمریکا، «کم در برابر کم» خواهد بود

قالیباف: باید کارآمدی دین را به پشتوانه حوزه‌های علمیه به اثبات رساند

قطر: به روند مذاکرات ایران و آمریکا کمک خواهیم کرد؛ آن‌ها می‌توانند به توافق دست پیدا کنند

زلنسکی: پنجشنبه منتظر دیدار با پوتین هستم

ویتکاف: اسرائیل در حال ادامه دادن جنگ است

زلنسکی: آماده‌ام پنجشنبه در ترکیه با پوتین دیدار کنم

آتش سوزی‌ها در فلسطین اشغالی ادامه دارند

نتانیاهو: ساکنان غزه باید مهاجرت کنند

هند جریان آب سد چناب به سوی پاکستان را باز کرد

«غریزه درست، اجرای بد»؛ نگاه متفکر آمریکایی به سیاست‌‏خارجی ترامپ

ایران به کشورهای منطقه یادآوری می‌کند که هرگونه جنگ دامن‌گیر کل منطقه می‌شود

قیمت ارز‌های دیجیتال در 21 اردیبهشت 1404؛ بیت کوین حدوداً 8.5 میلیارد تومان