آمریکا درباره هواپیماهای وارداتی تحقیقات میکند
اقتصاد روز
بزرگنمايي:
ایران پرسمان - تسنیم /دولت آمریکا تحقیقاتی را درباره تاثیر جتها و هواپیماهای وارداتی بر روی امنیت ملی کشور، آغاز کرده است.
دولت آمریکا تحقیقاتی را درباره تاثیر جت های تجاری، موتورها و دیگر قطعات هواپیماهای وارداتی بر روی امنیت ملی کشور، آغاز کرده است.
براساس یک اطلاعیه فدرال، وزارت بازرگانی از تاریخ اول ماه مه این تحقیقات را آغاز کرده است.
براساس این اطلاعیه، وزارت بازرگانی به دنبال نظرات عمومی درباره درخواست اخیر برای موتورهای جت و هواپیماهای وارداتی، نقش زنجیره های تامین خارجی در پاسخ به درخواست آمریکا برای جت های تجاری و تاثیر یارانه های دولتی خارجی و شیوه های تجاری غافلگیرانه بر رقابت جویی صنعت موتور جت و هواپیمای تجاری است.
بازار ![]()
این تحقیقات پس از آن انجام می شود که دونالد ترامپ ماه گذشته تعرفههای گستردهای را بر محصولات آلومینیوم و فولاد وارداتی به کشور اعمال کرد.
تعرفه 25 درصدی رئیس جمهور آمریکا بر صنایع فولاد و آلومینیوم بدون هیچ معافیت و استثنائی از روز 12 مارس اجرایی شد چرا که معافیتهای قبلی، سهمیههای بدون عوارض و استثنائاتی که برای برخی از محصولات تعیین شده بودند، منقضی شد.
در همین حال مقامات خطوط هوایی دلتا ماه گذشته اعلام کردند که در حال بررسی چگونگی پرهیز از افزایش هزینه ها به دلیل اعمال تعرفه ها در زمان تحویل گرفتن جت ها از شرکت ایرباس در سال جاری است.
وزارت بازرگانی همچنین درباره تاثیر کامیون های سنگین و نیمه سنگین وارداتی بر امنیت ملی تحقیق انجام می دهند.
علاوه بر این، این تحقیقات در بحبوحه اقدامات دولت برای انجام مذاکرات تجاری با شرکای تجاری خارجی پس از اعمال تعرفه 10 درصدی پایه توسط دونالد ترامپ بر روی کالاهای وارداتی به آمریکا از تمام کشورها انجام می شود. ترامپ در حال حاضر اغلب تعرفه تلافی جویانه را به مدت 90 روز تعلیق کرده است.
همچنین دولت آمریکا طی چند روز اخیر یک توافق تجاری جامع را با انگلیس به امضا رسانده است. به علاوه مذاکرات تجاری با چین از روز گذشته در سوئیس آغاز شده و قرار است امروز نیز ادامه یابد.
دونالد ترامپ اعلام کرد مذاکرات خوبی با چین در سوئیس انجام شد و دو طرف درباره بازتنظیم کامل روابط به شکلی دوستانه اما سازنده و مفید بحث و گفتگو کردند.
مدیرکل سازمان جهانی تجارت که مقر آن در ژنو است، نیز روز جمعه از برگزاری این مذاکرات استقبال کرده است و آن را «گامی مثبت و سازنده در جهت کاهش تنش» توصیف کرد.
در همین حال ترامپ روز جمعه اعلام کرد که اعمال تعرفهای 80 درصدی برای واردات کالاهای چینی «مناسب به نظر میرسد» و برای نخستینبار جایگزینی مشخص برای تعرفههای 145 درصدی فعلی ارائه کرد.
مجموع تعرفههایی که از ابتدای سال بر تولیدات غول صنعتی آسیا یعنی چین اعمال شده، به 145 درصد رسیده است؛ و در مواردی، تعرفههای اعمالشده از سوی آمریکا بر برخی کالاهای چینی به رقم حیرتانگیز 245 درصد میرسد.
در واکنش به این اقدامات، چین نیز تعرفهای 125 درصدی برای واردات کالاهای آمریکایی اعمال کرده و بهنوعی وضعیت شبهتحریمی در روابط تجاری دو کشور شکل گرفته است.
لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1250143/