ایران پرسمان

آخرين مطالب

گلستان میزبان هفته بزرگداشت شهدای خدمت سیاست روز

گلستان میزبان هفته بزرگداشت شهدای خدمت
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - گرگان- ایرنا- مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گلستان گفت: هفته بزرگداشت شهدای خدمت، همزمان با اولین سالگرد شهادت آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی با هدف بازخوانی گفتمان خدمت صادقانه، گرامیداشت شهدای دولت و نمایش وحدت ملی در تراز انقلاب اسلامی در گلستان برگزار می‌شود. ‌

به گزارش ایرنا، جمال اسدی روز شنبه با حضور در خبرگزاری ایرنا گلستان اظهار کرد: شعار برنامه‌های این هفته که از 25 اردیبهشت آغاز می‌شود، «خادمان حرم ایران» است که هم به خدمات خالصانه دولتمردان شهید اشاره دارد و هم یادآور فرهنگ والای زیارت و جهاد در راه خداست.
به گفته وی، ستاد ملی بزرگداشت شهدای خدمت با حضور نهادهای ارشد نظامی، فرهنگی و اجرایی، از جمله دفتر مقام معظم رهبری و وزارتخانه‌های مختلف، برنامه‌ریزی این رویداد را بر عهده دارد و در سطح استانی نیز، استانداران و نمایندگان دستگاه‌ها این حرکت ملی را هدایت می‌کنند.
اسدی تأکید کرد: بزرگداشت شهید رئیسی فراتر از یک مراسم یادبود است و بستری برای ترویج گفتمان خدمت صادقانه فراهم می‌کند.
وی ادامه داد: برنامه‌های این هفته در گلستان در سه محور علمی، فرهنگی-مردمی و رسانه‌ای طراحی شده‌اند که هر یک هدفی خاص را دنبال می‌کنند.
همایش‌های علمی : تبیین الگوی حکمرانی رئیسی
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گلستان بیان کرد: در حوزه علمی، همایش «الگوی حکمرانی شهید رئیسی»، نشست‌های تخصصی دانشگاهی و کرسی‌های آزاداندیشی با حضور نخبگان و دانشجویان برگزار می‌شود.
اسدی افزود: این برنامه‌ها با هدف تحلیل سیره مدیریتی و حکومتی رئیس‌جمهور شهید، تلاش می‌کنند تا الگوی دولتمردی او را به نسل جوان منتقل کنند.
وی ادامه داد: در بخش رسانه‌ای، تولید مستندهای کوتاه و بلند، پادکست‌ها، موشن‌گرافی‌های روایت‌محور و کمپین‌های مجازی طراحی شده است.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گلستان گفت: این محتواها با تمرکز بر ویژگی‌هایی چون ساده‌زیستی، اخلاق‌مداری و مردم‌داری شهید رئیسی، در شبکه‌های اجتماعی منتشر خواهند شد تا نسل دیجیتال را با این ارزش‌ها آشنا کنند.

ایران پرسمان

کودکان و نوجوانان؛ سفیران فرهنگ ایثار
اسدی بیان کرد: بخش ویژه‌ای از برنامه‌ها به کودکان و نوجوانان اختصاص دارد. مسابقات نقاشی، داستان‌نویسی و انشانویسی با موضوعاتی مانند «اگر من جای رئیس‌جمهور بودم» یا «یک روز با رئیس‌جمهور جهادی» برگزار می‌شود.
وی افزود: همچنین کارگاه‌های تربیتی با محوریت نظم، مهربانی و مسئولیت‌پذیری توسط مربیان جهاد فرهنگی، آینده‌سازان را با این مفاهیم آشنا می‌کند.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گلستان ادامه داد: برنامه‌های میدانی نیز با هدف تعامل مستقیم با مردم طراحی شده‌اند. نمایشگاه‌های خیابانی، غرفه‌های روایت، ایستگاه‌های فرهنگی، اجراهای هنری و تبلیغات محیطی، مفاهیم ایثار و خدمت را به زبان ساده به شهروندان منتقل می‌کنند و این فعالیت‌ها چهره مردمی نظام را در کوچه و خیابان به نمایش می‌گذارند.
اسدی اظهار کرد: همزمان با این هفته ساخت ساختمان‌های اداری بنیاد شهید در بندرترکمن، بندرگز و کردکوی آغاز می‌شود.
وی بیان کرد: همچنین مرحله جدید پروژه فرهنگی-تفریحی «خانه ایثار» در قرن‌آباد، شامل استخر، فضاهای اقامتی و اردوگاه فرهنگی، کلید خواهد خورد.
اسدی با اشاره به درخواست 140 میلیارد تومان اعتبار برای فاز اول این پروژه، ابراز امیدواری کرد که با حمایت استانداری و سازمان مدیریت، منابع لازم تأمین شود.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گلستان به مراسم اخیر استقبال از رئیس مجلس اشاره کرد که در آن، فرزند خردسال شهید مدافع حرم (شهید افشین ذورقی) به نمایندگی از خانواده شهدا و مردم گلستان حضور داشت که این صحنه، نمادی از پیوستگی نسل‌ها در فرهنگ ایثار بود.
وی افزود: گلستان با بیش از 600 شهید اهل سنت و شهدای دفاع مقدس، مدافع حرم، امنیت و سلامت، پیشتاز فرهنگ ایثار است. حضور اقوام مختلف، به‌ویژه اهل سنت که 40 درصد جمعیت استان را تشکیل می‌دهند، نشان‌دهنده وحدت ریشه‌دار این خطه است.

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1250216/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

رای شورای رقابت علیه اسنپ فود

عارف به آذربایجان شرقی رفت

رویترز: پیشنهاد الجولانی به ترامپ برای ساخت برج در دمشق

ترامپ از بمب خبری خود رونمایی کرد

ادعایی درباره هدیه عراقچی به ویتکاف

چرا ترامپ هم نمی‌تواند نام خلیج فارس را تغییر دهد؟

بازخوانی سیاست‌ مسکو در هشتادمین سالگرد پیروزی شوروی

نماینده‌ای که می‌خواهد نایب رئیس مجلس شود

تصویر انتصاب آیت‌الله خامنه‌ای به عنوان رئیس خدمه‌ی آستان قدس رضوی

وعده ترامپ در شبکه اجتماعی

حماس: اسیر دو تابعیتی آمریکایی اسرائیلی را آزاد می‌کنیم

ویدئویی جنجالی از مکرون

بسته دیپلماتیک هوشمند ایران

توقیف کارزارهای اعتراض به پیامک حجاب

ماجرای پیشنهاد متفاوت آمریکا به حماس

بازی انتحاری «شی»

اندیشکده کارنگی: عقب‌نشینی آمریکا از نظم بین‌المللی، با اهداف ایران هم‌راستاست

پیش بینی قیمت دلار 22 اردیبهشت 1404؛ چشمک مذاکرات به بازار ارز

آیا می‌شود از انرژی هسته‌ای صرف نظر کرد؟

چه‌کسی دستور ممنوعیت واردات آیفون لوکس آمریکایی را دور زد؟

افزایش عجیب قیمت آب معدنی؛ یک لیتر آب چند برابر قیمت بنزین شد؟

روستای رویایی استخرگاه در گیلان

روش کار شگفت‌انگیز ربات کاشی‌کار

از علی(ع) دل‌سوزتر نیست!

عبور کلاغ با فرهنگ از خط عابر پیاده!

شاگردان هدایت به بیان آیت الله جوادی آملی

هشدار ایلان ماسک: خورشید، زندگی در زمین را نابود خواهد کرد

پیشنهاد «راسموسن» برای ایجاد «ناتوی اقتصادی» مقابل «ترامپ»

همه نهادها مشمول اعمال فوق‌العاده خاص حقوق شدند

بازگشت مرسدس بنز به ایران؛ چهار سواری محبوب در یک قدمی بازار

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: جرایمی از جنس جرایم سازمان‌یافته در بانک آینده وجود دارد

وقتی اتلاف برق معادل 408 میلیون بشکه نفت دیده نمی‌شود اما کولر مردم را مقصر می‌دانند

آیا ال.جی و سامسونگ به ایران بازمی‌گردند؟

پیکر مطهر شهید ناصر جوهر زاده کارمند بنیاد شهید بعد از قریب به 39 سال شناسایی و به آغوش وطن بازگشت

جزیره ای عجیب به نام پیاز در ژاپن!

لحظه ثبت شده با دوربین مخفی از زایمان سنجاب

آتش‌سوزی‌ گسترده در جنگل‌های غرب سوریه

پزشکیان: در مذاکره جدی و به دنبال توافق هستیم، اما بحث کنار گذاشتن تأسیسات هسته‌ای ایران قابل قبول نیست

رایزنی خرازی و نخست‌وزیر قطر درباره تحولات منطقه

حضور محسنی اژه‌ای در منزل شهید رئیسی

هیأت پارلمانی ایران وارد جاکارتا شد/ قالیباف سه‌شنبه به اندونزی می‌رود

خاطره تلخ وزیر بهداشت دولت سیزدهم از حادثه درگذشت شهید رئیسی

دن شاپیرو، سفیر سابق امریکا در اسرائیل: توافق موقت میان ایران و آمریکا، «کم در برابر کم» خواهد بود

قالیباف: باید کارآمدی دین را به پشتوانه حوزه‌های علمیه به اثبات رساند

قطر: به روند مذاکرات ایران و آمریکا کمک خواهیم کرد؛ آن‌ها می‌توانند به توافق دست پیدا کنند

زلنسکی: پنجشنبه منتظر دیدار با پوتین هستم

ویتکاف: اسرائیل در حال ادامه دادن جنگ است

زلنسکی: آماده‌ام پنجشنبه در ترکیه با پوتین دیدار کنم

آتش سوزی‌ها در فلسطین اشغالی ادامه دارند

نتانیاهو: ساکنان غزه باید مهاجرت کنند