ایران پرسمان

آخرين مطالب

تایمز: پوتین در مذاکرات به‌دنبال تسلیم اوکراین است سیاست روز

تایمز: پوتین در مذاکرات به‌دنبال تسلیم اوکراین است
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - فارس /به تحلیل نشریه انگلیسی، گرچه رئیس‌جمهور روسیه پیشنهاد گفت‌وگو با کی‌یف را مطرح کرده، اما ترجمه‌ زبان کرملین نشان می‌دهد که او به چیزی کمتر از تسلیم زلنسکی و بخش‌های وسیعی از قلمرو اوکراین رضایت نخواهد داد.
نشریه انگلیسی تایمز در تحلیلی نوشت رئیس‌جمهور آمریکا اعتراف کرد که شکست او در برقراری صلح در اوکراین، باعث شده شب‌ها خواب نداشته باشد که با توجه به پاسخ پوتین به درخواست‌های رهبران اروپایی برای آتش‌بس فوری 30 روزه، ترامپ باید خود را برای شب‌های بی‌خوابی بیشتری که در پیش است، آماده کند.
بازار


طبق این تحلیل، سخنان اخیر پوتین در جمع خبرنگاران که برای مذاکره اعلام آمادگی کرد، در اصل همان درخواست آشنای همیشگی او برای تسلیم اوکراین بود. گرچه او پیشنهاد گفت‌وگوی مستقیم با اوکراین را مطرح کرد، آتش‌بس فوری را رد و بار دیگر بر اصرار کرملین تأکید کرد که هرگونه مذاکره‌ای باید به «ریشه‌های اصلی» جنگ بپردازد.
به تحلیل تایمز، ترجمه این اظهارات از زبان «کرملینی» به انگلیسی، دستکم برکناری دولت طرفدار غربِ زلنسکی و یک توافق الزام‌آور حقوقی از سوی ناتو مبنی بر این است که اوکراین هرگز اجازه عضویت در این ائتلاف را نخواهد داشت.
همچنین، احتمالاً اشاره‌ای به درخواست دیرینه روسیه مبنی بر تسلیم کریمه توسط اوکراین و همچنین چهار منطقه در شرق و جنوب آن از جمله شهرهای بزرگی مانند خرسون و زاپروژیا است که هیچ نشانه‌ای وجود ندارد مبنی بر این که مسکو قصد داشته باشد از این خواسته‌ها کوتاه بیاید.


سخنگوی کرملین دیمیتری پسکوف هم دیروز گفت که «اهداف مذاکرات مشخص‌ است یعنی حذف ریشه‌های درگیری و همچنین تضمین منافع فدراسیون روسیه». سخنگوی پوتین افزود روسیه معتقد نیست که اوکراین بتواند به‌طور مستقل تصمیم‌گیری کند و تصمیماتش وابسته به آن چیزی است که او «سرپرستان غربی» اوکراین خواند.

ایران پرسمان

به تحلیل تایمز، اگر خواسته‌ پوتین محقق شود، هیأت نمایندگی کی‌یف مجبور خواهد شد پای میز مذاکره بیاید تا درباره‌ شرایط تسلیم این کشور گفت‌وگو کند، در حالی‌که موشک‌ها و پهپادهای روسی همچنان فعال خواهند بود.
طبق این تحلیل، این امر به‌وضوح چیزی نیست که اوکراین با آن موافقت کند و رئیس دفتر زلنسکی آندری یرماک تاکید کرد که اول باید یک آتش‌بس 30 روزه برقرار شود و «بعد درباره‌ همه چیز صحبت می‌کنیم».گرچه زلنسکی هم تمایل پوتین برای مذاکره را «نشانه‌ای خوب» توصیف کرد، بعید است که در کی‌یف امید واقعی چندانی وجود داشته باشد.
زلنسکی مراقب است که در نگاه ترامپ مانعی برای صلح به نظر نرسد و اظهارات مبهم و نسبتاً مثبتی درباره احتمال پایان جنگ، هیچ هزینه‌ای برای او ندارد.
از سوی دیگر هفته گذشته یکی از مشاوران ارشد رئیس‌جمهور اوکراین میخائیل پودولیاک گفت که «تمام این حرف‌ها درباره اینکه می‌توان با روسیه وارد مذاکره شد و به‌صورت عمل‌گرایانه و منطقی بر سر چیزی به توافق رسید، فقط یک توهم است، یک توهم بزرگ» که به تحلیل تایمز دیدگاه واقعی کی‌یف نسبت به ارزش هرگونه مذاکره با پوتین است.
اما از طرف دیگر، تهدیدهای سران اروپایی مبنی بر اعمال تحریم‌های سنگین جدید علیه روسیه در صورت امتناع از توقف جنگ هم با چیزی بیش از یک شانه بالا انداختن از سوی کرملین مواجه نشده و این کشور همین حالا هم تحریم‌شده‌ترین کشور جهان است و با توجه به این که نشانه‌های چندانی از کاهش قابل‌توجه سطح زندگی در مسکو و سن‌پترزبورگ دیده نمی‌شود، چیزی وجود ندارد که پوتین را وادار به توقف جنگی کند که آن را مأموریت تاریخی خود می‌داند.
نشریه انگلیسی نتیجه‌گیری کرده که «بنابراین، کرملین هفته‌به‌هفته خواسته‌هایش را تکرار می‌کند، گاه با واژگانی متفاوت، اما بدون هیچ تغییری در اصرارش بر اینکه تنها راه رسیدن به صلح این است که اوکراین هر چه روسیه می‌خواهد، به آن بدهد».

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1250580/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

«شمال تهران: برق بیشتر، جنوب تهران: قطعی بیشتر؟»

بنیاد مستضعفان: ساخت و ساز را از 5 -6 سال به 2 سال کاهش می‌دهیم

قیمت حیوانات خانگی در ایران؛ سگ پودل 75 میلیون تومان!

دلاوری و سلحشوری شهدای مدافع حرم موجب حفظ آرمان ها و ارزش ها شد

اعلام برنامه‌های سراسری بزرگداشت هفته شهدای خدمت / 25 اردیبهشت ماه؛ آغاز مراسم بزرگداشت شهدای خدمت

رهاسازی دو توله‌ ببر به طبیعت پس از بازپروری

پرش گوزن کوچک از آبشار و نجات معجزه‌آسا

مشاهده نادر گوزن پیبالد در ایالت مین آمریکا

فقط در فلوریدا یک تمساح درب خانه‌ها را می‌زند

کشف جهش ژنتیکی نادر که به افراد امکان می‌دهد شب‌ها فقط چهار ساعت بخوابند

حضور تخت‌روانچی در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران

اظهارات وزیر فرهنگ درباره برخورد با کتابسازان

روزبه بمانی به نمایشگاه کتاب آمد

تخت روانچی: پیش‌بینی در مورد مذاکرات آسان نیست، اما مسیر مسیر درستی است

پزشکیان: ایران و ازبکستان پاره‌های یک پیکرند

دیدار تخت‌روانچی با معاون وزیر خارجه ژاپن

عراقچی با همتای اماراتی دیدار کرد

گروسی: هیچ‌کسی نمی‌تواند برنامه هسته‌ای ایران را نابود کند

تصویر دیدار آیت‌الله جوادی آملی با آیت‌الله سیستانی در نجف

«زلنسکی» توافقنامه مشارکت اقتصادی با آمریکا را امضا کرد

جولانی به بغداد نمی‌رود

حماس: عیدان الکساندر را آزاد کردیم

اکسیوس: پرونده عادی‌سازی روابط در دستور کار سفر خاورمیانه‌ای ترامپ قرار ندارد

انفجار مهمات در اندونزی جان 13 نفر را گرفت

لاپید: آمریکایی ها از نتانیاهو بیزارند

ادعای ترامپ:جنگ هسته‌ای بین هند و پاکستان را متوقف کردیم؛ سفر به خاورمیانه تاریخی خواهد بود

دیپلماسی در راه ناهموار

گردنه غنی‌سازی

کنسرسیوم هسته‌ای یکی از طرح‌های روی میز

تداوم افت قیمت‌ سکه و طلا؛ دلار در جا زد

رئیس بانک مرکزی: تورم نقطه به نقطه پایان سال 1403 به 39.7 درصد رسید

شمال تهران قطعی برق کمتر است؟

ساحل استراحتگاه خدایان در کاپو واتیکانو، ایتالیا

بالوا بالا در لبنان

میمون‌های بازیگوش در بانوج گردشگران را سرگرم کردند

ابرنواخترهای آینده؛ کدام ستاره‌ها ممکن است به‌زودی منفجر شوند؟

چرا وضعیت آلرژی بدتر شده است؟

عراقچی وارد ابوظبی شد

آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران وضع کرد

گروسی: بازرسی‌ها از ایران هرگز قطع نشده است

هشدار وزارت بهداشت غزه نسبت به فروپاشی کامل نظام درمانی

تل اویو: در ازای آزادی «الکساندر»، هیچ کس را آزاد نخواهیم کرد

گانتس: کابینه نتانیاهو شایستگی باقی ماندن در قدرت را ندارد

پیشگیری از هیروشیمای دوم

افشا یا افترا؟ ادعای رشوه گرفتن نمایندگان از وزرای در حال استیضاح

طغیان دوباره کرونا؛ ارمغان نوروزی مسافران برگشته از آمریکا، کانادا و استرالیا

تعرفه بسته‌های اینترنت تغییر می‌کند؟

رقم عجیب دزدی برق در کشور، 3 هزار مگاوات انشعاب غیرمجاز

چگونه از صندوق‌های طلا در بورس طلا بخریم؟

تنها اپلیکیشن ایرانی که هر روز 100 میلیون جایزه می‌دهد