ایران پرسمان

آخرين مطالب

سخنگوی دولت: در حال فراهم کردن مقدمات سفر پوتین به تهران هستیم اقتصاد روز

سخنگوی دولت: در حال فراهم کردن مقدمات سفر پوتین به تهران هستیم
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - ایسنا / سخنگوی دولت در گفت‌وگویی با اعلام این که تهران در حال آماده‌سازی مقدمات سفر رئیس‌جمهور روسیه به ایران است، درباره احتمال سرمایه‌گذاری آمریکا در ایران در صورت دستیابی به توافقی در مذاکرات عمان نیز سخن گفت.
«فاطمه مهاجرانی» سخنگوی دولت گفت که تهران منتظر سفر «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه به ایران و در حال آماده‌سازی مقدمات آن است.
خبرگزاری ریانووستی با انتشار این مطلب گزارش داد که مهاجرانی گفت: در حال فراهم کردن مقدمات سفر پوتین به تهران هستیم.
بازار
کرملین هنوز برنامه‌ای برای سفر رئیس‌جمهور روسیه به ایران را اعلام نکرده است.
ریانووستی نوشته مهاجرانی با اشاره به مذاکرات تهران-واشنگتن درباره برنامه هسته‌ای ایران که در صورت منجر شدن به توافقی میان طرفین، با لغو تحریم‌های واشنگتن همراه خواهد بود، گفت: ما هیچ گاه مشکلی با سرمایه‌گذاری آمریکا نداشته‌ایم. این آن‌ها هستند که خود را از ظرفیت‌های عظیم ایران محروم کرده‌اند.
سخنگوی دولت افزود: طبعا، اگر توافق جدیدی انجام شود، آمریکا قادر به بهره‌مندی کامل از ظرفیت اقتصادی ایران خواهد بود و ما هم به عنوان کشوری که قادر به سرمایه‌گذاری در حوزه‌های متعدد است، آماده همین کار هستیم.
مهاجرانی با اشاره به گفت‌وگو با کشورهای اروپایی درباره برنامه هسته‌ای ایران گفت که این کشورها در ابتدا باید حسن نیت خود را ثابت کنند تا ایران به گفت‌وگو با آن‌ها ادامه دهد.
کشورهای اروپایی در توافق هسته‌ای سال 2015 که دولت فعلی آمریکا در سال 2018 از آن خارج شد، از عمل به تعهداتشان نسبت به کاهش تاثیر تحریم‌های آمریکا علیه ایران و تلاش برای ارائه سازوکاری به منظور عادی‌سازی روابط تجاری با ایران سر باز زدند.
ایران و آمریکا روز گذشته، چهارمین دور از مذاکرات غیرمستقیم خود را با میانجی‌گری عمان در مسقط برگزار کردند.
«سید عباس عراقچی» وزیر خارجه ایران پس از پایان یافتن دور چهارم این گفت‌وگوها با بیان اینکه این دور از مذاکرات «صریح‌تر و جدی‌تر» از سه دور قبل بوده است، گفت: مقدار زیادی از فضای کلی فاصله گرفته‌ایم و وارد مسائل جزئی‌تر شدیم و در این شرایط مذاکرات دشوارتر می‌شود. به‌رغم دشواری و صراحت در این مذاکرات، بحث‌های بسیار مفیدی انجام شد.
عراقچی همچنین گفت که احتمالا دور بعدی مذاکرات با فاصله یک هفته و یک روز کم و زیاد برگزار خواهد شد.
در همین راستا، پایگاه خبری-تحلیلی آکسیویس گزارش داد که یک مقام ارشد دولت آمریکا مدعی «غیرمستقیم و مستقیم» بودن این مذاکرات شد.
آکسیوس به نقل از این مقام مذکور نوشت: امروز، سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران و استیو ویتکاف، فرستاده ویژه آمریکا، به‌طور مستقیم و غیرمستقیم با یکدیگر مذاکره کردند.
این مقام ارشد آمریکایی افزود: توافق حاصل شد که مذاکرات برای ادامه کار بر روی عناصر فنی ادامه یابد. ما از نتیجه امروز دلگرم شده‌ایم و مشتاقانه منتظر جلسه بعدی خود هستیم که در آینده نزدیک برگزار خواهد شد.
 «اسماعیل بقائی» سخنگوی وزارت خارجه با اعلام پایان دور چهارم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا، اعلام کرد: مذاکراتی دشوار اما مفید برای درک بهتر از مواضع یکدیگر و یافتن راه‌هایی معقول و واقع‌بینانه برای حل مسائل مورد اختلاف. زمان و مکان دور بعدی گفت‌وگوها توسط هماهنگ‌کننده عمانی اعلام خواهد شد.

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1250589/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تداوم افت قیمت‌ سکه و طلا؛ دلار در جا زد

رئیس بانک مرکزی: تورم نقطه به نقطه پایان سال 1403 به 39.7 درصد رسید

شمال تهران قطعی برق کمتر است؟

ساحل استراحتگاه خدایان در کاپو واتیکانو، ایتالیا

بالوا بالا در لبنان

میمون‌های بازیگوش در بانوج گردشگران را سرگرم کردند

ابرنواخترهای آینده؛ کدام ستاره‌ها ممکن است به‌زودی منفجر شوند؟

چرا وضعیت آلرژی بدتر شده است؟

عراقچی وارد ابوظبی شد

آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران وضع کرد

گروسی: بازرسی‌ها از ایران هرگز قطع نشده است

هشدار وزارت بهداشت غزه نسبت به فروپاشی کامل نظام درمانی

تل اویو: در ازای آزادی «الکساندر»، هیچ کس را آزاد نخواهیم کرد

گانتس: کابینه نتانیاهو شایستگی باقی ماندن در قدرت را ندارد

پیشگیری از هیروشیمای دوم

افشا یا افترا؟ ادعای رشوه گرفتن نمایندگان از وزرای در حال استیضاح

طغیان دوباره کرونا؛ ارمغان نوروزی مسافران برگشته از آمریکا، کانادا و استرالیا

تعرفه بسته‌های اینترنت تغییر می‌کند؟

رقم عجیب دزدی برق در کشور، 3 هزار مگاوات انشعاب غیرمجاز

چگونه از صندوق‌های طلا در بورس طلا بخریم؟

تنها اپلیکیشن ایرانی که هر روز 100 میلیون جایزه می‌دهد

فرزین: هر ایرانی 10 حساب بانکی دارد

اختتامیه جلسات آموزه‌های تربیتی سوره لقمان با محوریت بزرگداشت «شهید حمیدرضا اسداللهی»

تبلیغ شرکت 3M واسه شیشه های ضد گلولش در سال 2005

محله ساحلی پورتو مادرو در آرژانتین

خون زیر میکروسکوپ

بال های زیبای این پرنده را ببینید

شعرخوانی از سعدی و مولوی توسط رئیس‌جمهور

مالکی: نظر ایران خویشتن‌داری هند و پاکستان برای حفظ امنیت منطقه است

گفتگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و مصر

ترامپ: ایران باهوش در حال مذاکره است

ترامپ: حوثی‌ها به کشتی‌های آمریکایی حمله نخواهند کرد

نتانیاهو با ترامپ گفت‌وگو کرد

ترامپ: شاید این هفته با شی گفتگو کنم

مخالفت چین با امنیت‌زدگی و اجبار امنیتی

گفت‌وگوی فرماندهان نظامی هند و پاکستان در پی آتش‌بس

دشواری مذاکرات و نیاز به ابتکارات تازه

مرغ‌های تخم‌گذار به بحران خوردند

لایحه «مبارزه با اخلالگران اقتصادی» تصویب شد

آیا کولر گازی موتور بزرگ گری از دیگر برندها بهتر است؟

آماری عجیب از تعداد خانه‌های خالی در کشور

بچه گربه های پالاس شبیه ابرهای بدخلق کوچک اند

نمایی از شکوفه های گیلاس در ژاپن

فیلمی تکان‌دهنده از نبرد سلطان جنگل با مار کبری آفریقایی؛ مرگ دردناک شیر را ببینید!

افشای دروغ ضد انقلاب درباره شکنجه یک زندانی سابق

عارف: هنوز آن‌گونه که می‌خواهیم نمی‌توانیم پاسخگوی معیشت مردم باشیم

جوادی حصار با اشاره به دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا: توافق در دسترس است

غزه شاهد بدترین بحران‌ غذایی در جهان و رنجی غیرقابل توصیف

درخواست کمیسیون اروپا برای تقویت همکاری تسلیحاتی با اوکراین

آغاز مذاکرات حماس و رژیم صهیونیستی پس از آزادی اسیر آمریکایی صهیونیستی