ایران پرسمان

آخرين مطالب

چه انتظاراتی از پرتاب نهم استارشیپ به فضا داریم؟ دانش و فناوری

چه انتظاراتی از پرتاب نهم استارشیپ به فضا داریم؟
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - تکفارس / شرکت اسپیس‌ایکس خود را برای نهمین پرواز آزمایشی استارشیپ، که تا به امروز قدرتمندترین موشک ساخته شده توسط این شرکت به شمار می‌رود، آماده می‌کند. با وجود اینکه هنوز زمان دقیقی برای این پرواز آتی اعلام نشده، انتشار تصاویری از بخش بالایی این فضاپیما در روزهای اخیر، در حالی که مراحل آماده‌سازی پیش از پرواز را طی می‌کرد، نشانه‌ای قوی از احتمال پرتاب در طول یک یا دو هفته آینده است.
اگرچه اسپیس‌ایکس هنوز اهداف کلیدی نهمین آزمایش استارشیپ را به طور کامل و با جزئیات دقیق بیان نکرده است، با این حال، با توجه به برخی از مطالب منتشر شده در فضای آنلاین می‌توان حدس‌هایی در این زمینه مطرح کرد. نهمین آزمایش، نقطه‌ی عطفی خواهد بود زیرا برای اولین بار، اسپیس‌ایکس تلاش خواهد کرد تا از یک بوستر سوپر هوی مرحله اول به صورت مجدد استفاده کند.
بوستر شماره 14، اولین پرواز خود را در جریان هفتمین آزمایش استارشیپ در ژانویه سال 2025 تجربه کرد. این بخش از موشک، بلافاصله پس از جدا شدن از فضاپیمای استارشیپ، به سلامت به آغوش بازوهای برج پرتاب بازگشت و بدین ترتیب، مسیر را برای استفاده‌ی دوباره از آن هموار ساخت. چنین سامانه‌ای، به منظور کاهش هزینه‌ها و افزایش بهره‌وری عملیاتی استارشیپ، که انتظار می‌رود در سال‌های آینده خدمه و محموله‌ها را به سوی ماه و حتی مریخ حمل کند، از اهمیت بسزایی برخوردار است.
بازار


همچنین پیش‌بینی می‌شود که اسپیس‌ایکس در جریان نهمین آزمایش، اقدام به روشن کردن مجدد موتورهای فضاپیمای استارشیپ در حین پرواز کند. این مانور، که آخرین بار با موفقیت در ششمین پرواز به انجام رسید، برای ماموریت‌های آینده که شامل سوخت‌گیری در مدار، عملیات بازگشت به محل پرتاب و ماموریت‌های فضایی دوردست هستند، امری ضروری تلقی می‌شود.


این فضاپیمای استارشیپ، با نام شیپ 35، برای نخستین بار به پرواز درخواهد آمد و شامل ارتقاءهای چشمگیری از جمله باله‌های بازطراحی‌شده و یک سپر حرارتی بهبودیافته خواهد بود. باله‌های جدید، ابعاد کوچکتری دارند و به منظور بهبود کنترل در زمان ورود مجدد به جو زمین و کاهش میزان قرار گرفتن در معرض حرارت، در موقعیت متفاوتی نصب شده‌اند. سپر حرارتی این فضاپیما نیز دستخوش بهبودهایی شده است.
پس از دو پرواز دشوار در ماه‌های ژانویه و مارس که منجر به از دست رفتن فضاپیما پیش از رسیدن به نقطه‌ی فرود تعیین‌شده در اقیانوس هند گردید، اسپیس‌ایکس تحت فشار قرار دارد تا یک ماموریت بی‌عیب و نقص را به انجام برساند. ناسا با اشتیاق منتظر مشاهده‌ی پیشرفت‌های ملموس در این زمینه خواهد بود، زیرا قراردادهایی را برای استفاده از استارشیپ در برنامه‌ی آرتمیس خود منعقد کرده و هدف آن فرود مجدد انسان‌ها روی سطح ماه در سال 2027 میلادی است.

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1251065/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پیش بینی قیمت دلار 24 اردیبهشت 1404

آغاز شمارش معکوس برای مستأجران / بیگی‌نژاد: اجاره مسکن با درآمد خانوارها متناسب نیست

تعطیلی بانک‌ها در روزهای پنجشنبه تا پایان تابستان

وقتی با عزرائیل شوخی داری!

طبیعت بهاری بی‌نظیر فریدون شهر

جیغ‌های ستاره در حال مرگ را بشنوید!

موضوعی که علی لاریجانی به آن منتقد است

واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد

یمن : فرودگاه بن گوریون را با موشک بالستیک هایپرسونیک هدف قرار دادیم

قالیباف فعلا برای ریاست مجلس رقیب ندارد

در خدمت و خیانت کنسرسیوم هسته‌ای

چرایی عقب‌نشینی همزمان آمریکا و چین

دلار نفتی؛ کشورهای جنوب خلیج‌فارس چگونه توسعه یافتند؟

بحران کم‏‌سوادی میان فقرا

بازگشت به قرنطینه و ماسک؟

موضع‌گیری علیه صادرات پنهان آب

گام تاکتیکی یا پایان یک منازعه دیرینه؟

چرا مذاکرات ایران و آمریکا پیشرفت مشهودی نداشته است؟

سایه توافق بر دیوار بی‌اعتمادی؟

برق اتمی نیروگاه بوشهر به مدار می‌آید

وقتی سیب را به جای موز قالب می‌کنند!؛ واردات موز با مجوز سیب

قیمت نجومی گیلاس نوبرانه

سازمان غذا و دارو از اصلاح قیمت داروها خبر داد

پولدارها 29 برابر فقرا یارانه انرژی می‌گیرند

اجاره بها در تهران؛ مطالبه حداقل 20 تا 100 درصدی افزایش اجاره بها در مقایسه با سال گذشته را نشان می‌دهد

تفاوت عجیب قیمت آرد آزاد و یارانه‌ای

قیمت خودروهای گروه بهمن

اعتراض خریداران به تغییر قیمت در قراردادهای قطعی خودرو

پیش‌بینی بورس چهارشنبه 24 اردیبهشت 1404

طبیعت زیبای روستای شب‌کلا در مازندران

ایده تحسین برانگیز شاطر ژیمناستیک کار در انداختن نان به تنور

تفاوت ترافیک در شانگهای چین و تهران؛ با صدای بلند گوش بدید

نبرد شیر با کفتارها

4 گوشه دنیا/ پاکت سیگار معمای قتل 50 ساله را حل کرد

طعمه شدن عقاب برای گروه شیرها

ببنید بچه جغدهای باهوش با تقلید صدای مار زنگی چطور گورکن را فراری دادند

دوستی عجیب و باور نکردنی یک گاو با مار سیاه

مار در حال دزدیدن ماهی

میزان فروش نمایشگاه کتاب به 285 میلیارد تومان رسید

بازدید رئیس جهاددانشگاهی از سی‌وششمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران

قالیباف عازم جاکارتا شد

دهنوی: گزارش هیات‌عالی نظارت از میزان تحقق سیاست‌های کلی جمعیت به رهبر انقلاب تقدیم می‌شود

اسلامی: دستاوردهای صنعت هسته‌ای قابل معامله و مذاکره نیست

سردار فدوی: می‌بایست از اشتباه محاسباتی شیطان بزرگ با اقدامات خودمان جلوگیری کنیم

از ماجرای شکنجه یک زندانی تا ادعای هدیه گران قیمت وزیر امور خارجه ایران به نماینده آمریکا

پاسخ رییس بنیاد ایران شناسی به ادعای ترامپ در مورد خلیج فارس

تأکید اردوغان بر کمک آنکارا برای توقف جنگ اوکراین

ترامپ بایدن شد؛ سردرگمی رئیس جمهور آمریکا در پیدا کردن مسیر!

گزارشی از چرایی توقف حملات آمریکا به یمن

مکرون و کوکایین؛ رسوایی یا شایعه‌سازی؟