ایران پرسمان

آخرين مطالب

واکنش حماس به بمباران وحشیانه بیمارستان اروپایی غزه جهان ما

واکنش حماس به بمباران وحشیانه بیمارستان اروپایی غزه
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - مهر /واکنش حماس به بمباران وحشیانه بیمارستان اروپایی غزه
حماس با تکذیب ادعای صهیونیست‌ها درباره استفاده نظامی از مراکز درمانی، بمباران بیمارستان اروپایی را تداوم نسل‌کشی دشمن اشغالگر علیه غزه دانست.
بازار
به گزارش الجزیره، در واکنش به حملات وحشیانه شب گذشته رژیم صهیونیستی به محوطه بیمارستان اروپایی غزه که منجر به خاک و خون کشیده شدن ده‌ها غیرنظامی و زخمی و مفقود شدن ده‌ها تن دیگر گشت، جنبش حماس در بیانیه‌ای اعلام کرد که حملات وحشیانه جنگنده‌های ارتش صهیونیستی به بیمارستان اروپایی غزه و اطراف آن جنایت جدیدی در تجاوز به بیمارستان‌های باقیمانده نوار غزه بوده و هدف آن خارج کردن این بیمارستان‌ها از خدمت رسانی در چارچوب جنگ نسل کشی مستمر علیه نوار غزه است.
در بیانیه حماس تاکید شده است: در جریان این حملات وحشیانه ده‌ها تن شهید و زخمی شدند که در میان آنها بیماران و کادر درمان و برخی اعضای سازمان امداد و نجات و اورژانس را هم می‌بینیم که در تلاش برای نجات مجروحان قبل از بمباران شدن مجدد آنها بودند؛ بمباران‌هایی که در نهایت منجر به ویرانی کامل بیمارستان و خارج شدن آن از خدمت شد.
این جنبش افزود: کابینه فاشیستی رژیم صهیونیستی همچنان به نقض آشکار قوانین بین‌المللی و ارتکاب جنایات جنگی بی‌سابقه ادامه داده و بیمارستان‌های مملو از بیماران و آوارگان را بمباران می‌کند و مرتکب جنایت در آنها می‌شود.
حماس در واکنش به ادعاهای واهی رژیم صهیونیستی مبنی بر استفاده نظامی مقاومت از بیمارستان‌ها تاکید کرد: ادعاهای ارتش اشغالگر درباره وجود مراکز نظامی در محل بیمارستان اروپایی غزه چیزی جز دروغ و تلاش برای گمراه کردن افکار عمومی نبوده و صهیونیست‌ها بارها از این بهانه ساختگی برای تجاوز به مراکز درمانی و کشتار غیرنظامیان بی دفاع استفاده کرده‌اند.
در پایان بیانیه حماس آمده است: ما از جامعه بین‌المللی، سازمان ملل و مؤسسات وابسته به آن به ویژه شورای امنیت می‌خواهیم که مسئولیت‌های خود را در قبال این جنایات وحشیانه صهیونیست‌ها بر عهده گرفته و برای توقف کشتارهای مستمر در نوار غزه اقدام کنند و مقابل به سخره گرفته شدن قوانین بین‌المللی توسط رژیم اشغالگر بایستند.
این بیانیه بعد از آن صادر شد که شب گذشته رژیم صهیونیستی در ادامه حملات عامدانه و سیستماتیک خود علیه بیمارستان‌ها و مراکز درمانی غزه، محوطه بیمارستان اروپایی را در شرق خان یونس واقع در جنوب این باریکه به شدت بمباران کرد که طی آن بیش از 20 نفر به شهادت رسیدند و ده‌ها تن دیگر زخمی و مفقود گشتند.
حملات وحشیانه و دیوانه وار اشغالگران علیه غیرنظامیان در مناطق مختلف نوار غزه از بامداد امروز همچنان ادامه دارد و آمار رسمی شهدا تا صبح امروز 56 نفر اعلام شده که 50 نفر از آنها متعلق به شمال نوار غزه هستند. بیش از 100 نفر دیگر هم در تجاوزات وحشیانه جنگنده‌های ارتش رژیم صهیونیستی به غزه از بامداد تا صبح امروز زخمی و مفقود شده‌اند.

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1251276/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

داغ خا‌موشی؛ روایت سیستانی‌ها‌ ‌از برقی که هر روز می‌رود

پیچیدگی‌های بیمه کارگران ساختمانی

با تواضع و فروتنی به جامعه ایثارگری خدمت کنیم

دنیای بی ریا و بی شیله پیله کودکی

آبشار شگفت انگیز Dantewada در تایلند

زیبایی های طبیعت بلوچستان از بالا

یک آزمایش، راز آلزایمر را فاش کرد

صنعت دارو در ایران توان جهش دارد

شهرام شاهرختاش درگذشت

تسنیم: ایران آمادگی ادامه مذاکره را به عمان اعلام کرده است

جزئیات برگزاری مجمع گفتگوی تهران اعلام شد

وزیر خارجه عربستان: به پیشرفت در مذاکرات آمریکا و ایران امیدواریم

خطیب نماز جمعه این هفته تهران مشخص شد

اعضای کابینه چهاردهم در حاشیه جلسه دولت چه گفتند؟

فرانسه: تحریم‌ها اثرگذار نبوده‌اند؛ زمان فشار ویرانگر اقتصادی بر روسیه فرا رسیده است

جدیدترین آمار شهدای فلسطینی بعد از جنایت بیمارستان اروپایی

ویتکاف:به زودی 4 تا 6 کشور جدید روابط خود را با اسرائیل عادی‌سازی میکنند

تلاش معترضان برای حمله به کنفرانس مطبوعاتی وزیر خارجه اسرائیل در ژاپن

فرانسه، کاردار الجزایر را احضار کرد

استقبال اردوغان از انحلال «پ.ک.ک»

موضع گیری جدید ترامپ حین پرواز از ریاض به دوحه

گسترش تنش‌های نظامی در لیبی

پلیس ترکیه، 97 دانشجو را بازداشت کرد

روسیه ایست‌های نظارتی در جنوب سوریه ایجاد می‌کند

سرمقاله اطلاعات/ گشت‌وگذاری در نمایشگاه کتاب

کابوس دنیای ماگا برای بی‌بی

وزیر جهاد کشاورزی: کالاهایی که با ارز ترجیحی وارد می‌شوند با قیمت مصوب باید توزیع شوند

"چرا حج میری؟" با سخنرانی شهید مرتضی مطهری

تاثیر حب دنیا در زندگی

کشف زیبایی‌های نهفته در گوشه‌ای از ایران

کاوشگر ناسا یک عکس شبح‌وار را از مریخ گرفت

فلوشیپ نشر تهران،‌ یک اتفاق خوب در نمایشگاه کتاب

کرملین: پوتین دعوتنامه معتبری برای سفر به ایران دارد

تدوین برنامه 120 هزار مراسم برای بزرگداشت شهدای خدمت

هشدار مجلس به آژانس انرژی اتمی

سخنگوی وزارت خارجه: نشست مدیران سیاسی ایران و سه کشور اروپایی جمعه برگزار خواهد شد

آیت‌الله جنتی: پیام اخیر رهبری نقشه راه حوزه‌های علمیه است

سخنگوی هیئت رییسه مجلس: براساس NPT غنی‌سازی اورانیوم در داخل خاک کشور حق اعضا است

تشکیل ستاد توسعه فناوری و کاربردی هوش مصنوعی در جلسه دولت تصویب شد

حمایت عمان از مذاکرات ایران و آمریکا

پنتاگون احتمال درگیری مستقیم بین روسیه و آمریکا را رد نکرد

پایان کار ترامپ در عربستان؛ مقصد بعدی قطر

تنش جدید هند؛ دعوای دهلی‌نو با چین بر سر مناطق مورد مناقشه بالا گرفت

طرح دبیرکل ناتو برای برآورده کردن درخواست ترامپ

برزیل به پوتین: برو استانبول و مذاکره کن

آلمان، 3 اوکراینی را بازداشت کرد

فرانسه آماده است تا بمب‌افکن‌های استراتژیک خود را در کشورهای اروپایی مستقر کند

سرمقاله صبح نو/ قمار دیوانه در ریاض

ورود به بازار املاک بدون خرید ملک

نرخ تورم سالانه مصالح ساختمانی به 30 درصد رسید