ایران پرسمان

آخرين مطالب

ماکرون: آتش‌بس اجرا نشود، روسیه باز هم تحریم‌ می‌شود جهان ما

ماکرون: آتش‌بس اجرا نشود، روسیه باز هم تحریم‌ می‌شود
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - ایسنا /رئیس‌جمهور فرانسه اعلام کرد در صورت خودداری مسکو از پذیرش آتش‌بس، از اعمال تحریم‌های جدید علیه روسیه در روزهای آینده حمایت می‌کند؛ او به خدمات مالی و نفت و گاز به عنوان اهداف احتمالی اشاره کرد.
امانوئل ماکرون، رئیس‌جمهور فرانسه در مصاحبه با شبکه TF1 گفت: «قصد ما این است که در صورت امتناع مسکو از اجرای آتش‌بس، در روزهای آینده تحریم‌های جدیدی علیه روسیه اعمال کنیم.»
او افزود: «در این زمینه در حال هماهنگی هستیم.»
بازار
اظهارات ماکرون بازتابی از سخنان پیشین فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان بود که گفته بود اگر ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه با آتش‌بس موافقت نکند، متحدان اروپایی تحریم‌های روسیه را به‌طور چشمگیری تشدید خواهند کرد.
مرتس نیز به بخش‌هایی مانند انرژی و بازارهای مالی به عنوان اهداف احتمالی تحریم‌ها اشاره کرد. همچنین روز دوشنبه ژان-نوئل بارو، وزیر خارجه فرانسه روز دوشنبه گفت که از کمیسیون اروپا خواسته شده تا پیشنهادهایی برای تحریم‌های جدید در این حوزه‌ها ارائه کند.
رهبران بریتانیا، فرانسه، آلمان و لهستان روز شنبه اعلام کردند که اگر روسیه طی چند روز آینده به درخواست‌ها برای آتش‌بس 30 روزه توجه نکند، با اقدامات تنبیهی جدیدی مواجه خواهد شد. این تهدید نتوانست پوتین را تحت تأثیر قرار دهد و او در عوض خواستار گفت‌وگوی مستقیم با اوکراین در استانبول در تاریخ 15 مه شد.
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا از این درخواست پوتین حمایت کرد و تلاش رهبران اروپایی برای نشان دادن حمایت قاطع ترامپ از تهدید آن‌ها را تضعیف کرد.
به گزارش رویترز، دیپلمات‌ها می‌گویند پس از 16 بسته تحریمی که اتحادیه اروپا به دلیل جنگ در اوکراین علیه روسیه اعمال کرده، دستیابی به اجماع لازم میان 27 کشور عضو برای تصویب اقدامات بزرگ جدید، روز به روز دشوارتر می‌شود. در بحبوحه این تهدیدات، استانبول آماده میزبانی از هیات‌های روسیه و اوکراین در روز پنج‌شنبه می‌شود تا گفت‌وگوهای مستقیم صلح میان طرفین به پیشنهاد پوتین از سر گرفته شود. این احتمال وجود دارد که نمایندگانی از آمریکا در استانبول حضور یابند.
«اوکراینی‌ها می‌دانند که نمی‌توانند سرزمین‌هایشان را پس بگیرند»
رئیس‌جمهور فرانسه در بخش دیگری از سخنانش گفت که اوکراینی‌ها به خوبی می‌دانند که ابزار لازم برای بازپس‌گیری تمام سرزمین‌های تحت تصرف روسیه را ندارند.
ماکرون روز سه‌شنبه به شبکه TF1 گفت: «جنگ باید پایان یابد و اوکراین باید در بهترین موقعیت ممکن برای ورود به مذاکرات باشد... مذاکراتی که امکان رسیدگی به مسائل ارضی را فراهم کند. حتی خود اوکراینی‌ها نیز این درک را دارند که اذعان کنند... که آنها ظرفیت بازپس‌گیری تمام سرزمین‌هایی را که [توسط روسیه] از سال 2014 تصرف شده است، نخواهند داشت.»
رئیس‌جمهور فرانسه افزود: «ما نمی‌توانیم اوکراین را به حال خود رها کنیم. از آنجایی که کی‌یف به ناتو ملحق نخواهد شد، ما پیشنهاد نیروهای اطمینان‌بخش را می‌دهیم. به عبارت دیگر، متحدانی که مایلند... نیروهایی را دور از خط مقدم، در مکان‌های کلیدی، مستقر خواهند کرد تا عملیات مشترک انجام دهند و همبستگی خود را نشان دهند.»
اوکراین درخواست روسیه برای دست کشیدن از ادعاهای خود بر سرزمین‌های از دست رفته را رد کرده است. با این حال زلنسکی در ماه آوریل گفت که کی‌یف «سلاح کافی» برای بازپس‌گیری شبه‌جزیره کریمه با زور را ندارد.
دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، ماه گذشته به مجله تایم گفت که «کریمه با روسیه خواهد ماند» و ادعا کرد که زلنسکی نیز این موضوع را درک کرده است. طبق گزارش‌ها، طرح صلح ترامپ، توقف درگیری در امتداد خط مقدم فعلی و به رسمیت شناختن حاکمیت روسیه بر این شبه جزیره را در نظر دارد.

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1251316/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

داغ خا‌موشی؛ روایت سیستانی‌ها‌ ‌از برقی که هر روز می‌رود

پیچیدگی‌های بیمه کارگران ساختمانی

با تواضع و فروتنی به جامعه ایثارگری خدمت کنیم

دنیای بی ریا و بی شیله پیله کودکی

آبشار شگفت انگیز Dantewada در تایلند

زیبایی های طبیعت بلوچستان از بالا

یک آزمایش، راز آلزایمر را فاش کرد

صنعت دارو در ایران توان جهش دارد

شهرام شاهرختاش درگذشت

تسنیم: ایران آمادگی ادامه مذاکره را به عمان اعلام کرده است

جزئیات برگزاری مجمع گفتگوی تهران اعلام شد

وزیر خارجه عربستان: به پیشرفت در مذاکرات آمریکا و ایران امیدواریم

خطیب نماز جمعه این هفته تهران مشخص شد

اعضای کابینه چهاردهم در حاشیه جلسه دولت چه گفتند؟

فرانسه: تحریم‌ها اثرگذار نبوده‌اند؛ زمان فشار ویرانگر اقتصادی بر روسیه فرا رسیده است

جدیدترین آمار شهدای فلسطینی بعد از جنایت بیمارستان اروپایی

ویتکاف:به زودی 4 تا 6 کشور جدید روابط خود را با اسرائیل عادی‌سازی میکنند

تلاش معترضان برای حمله به کنفرانس مطبوعاتی وزیر خارجه اسرائیل در ژاپن

فرانسه، کاردار الجزایر را احضار کرد

استقبال اردوغان از انحلال «پ.ک.ک»

موضع گیری جدید ترامپ حین پرواز از ریاض به دوحه

گسترش تنش‌های نظامی در لیبی

پلیس ترکیه، 97 دانشجو را بازداشت کرد

روسیه ایست‌های نظارتی در جنوب سوریه ایجاد می‌کند

سرمقاله اطلاعات/ گشت‌وگذاری در نمایشگاه کتاب

کابوس دنیای ماگا برای بی‌بی

وزیر جهاد کشاورزی: کالاهایی که با ارز ترجیحی وارد می‌شوند با قیمت مصوب باید توزیع شوند

"چرا حج میری؟" با سخنرانی شهید مرتضی مطهری

تاثیر حب دنیا در زندگی

کشف زیبایی‌های نهفته در گوشه‌ای از ایران

کاوشگر ناسا یک عکس شبح‌وار را از مریخ گرفت

فلوشیپ نشر تهران،‌ یک اتفاق خوب در نمایشگاه کتاب

کرملین: پوتین دعوتنامه معتبری برای سفر به ایران دارد

تدوین برنامه 120 هزار مراسم برای بزرگداشت شهدای خدمت

هشدار مجلس به آژانس انرژی اتمی

سخنگوی وزارت خارجه: نشست مدیران سیاسی ایران و سه کشور اروپایی جمعه برگزار خواهد شد

آیت‌الله جنتی: پیام اخیر رهبری نقشه راه حوزه‌های علمیه است

سخنگوی هیئت رییسه مجلس: براساس NPT غنی‌سازی اورانیوم در داخل خاک کشور حق اعضا است

تشکیل ستاد توسعه فناوری و کاربردی هوش مصنوعی در جلسه دولت تصویب شد

حمایت عمان از مذاکرات ایران و آمریکا

پنتاگون احتمال درگیری مستقیم بین روسیه و آمریکا را رد نکرد

پایان کار ترامپ در عربستان؛ مقصد بعدی قطر

تنش جدید هند؛ دعوای دهلی‌نو با چین بر سر مناطق مورد مناقشه بالا گرفت

طرح دبیرکل ناتو برای برآورده کردن درخواست ترامپ

برزیل به پوتین: برو استانبول و مذاکره کن

آلمان، 3 اوکراینی را بازداشت کرد

فرانسه آماده است تا بمب‌افکن‌های استراتژیک خود را در کشورهای اروپایی مستقر کند

سرمقاله صبح نو/ قمار دیوانه در ریاض

ورود به بازار املاک بدون خرید ملک

نرخ تورم سالانه مصالح ساختمانی به 30 درصد رسید