ایران پرسمان

آخرين مطالب

این وام دست یافتنی‌ست اقتصاد روز

این وام دست یافتنی‌ست
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - ad / نئوبانک‌ها آمده‌اند تا تجربه‌های سریع، ساده و بی‌دردسر را جایگزین بروکراسی‌های پیچیده و کاغذبازی‌های زمان‌بر کنند. بلو هم به‌عنوان یکی از نئوبانک‌های پیشرو در ایران، در خط مقدم این تحول ایستاده است؛ بانکی تمام‌دیجیتال که با حذف پیچیدگی‌ها و اضافه‌کاری‌های رایج در امور بانکی تلاش می‌کند تجربه‌ای متفاوت برای کاربران رقم بزند. فارغ از همه‌ی قابلیت‌های این نئوبانک، در این گزارش شیوه‌ی دریافت وام از‌ بلو را بررسی می‌کنیم. بلو با حذف چیزهای اضافی، مسیر گرفتن وام را برای کاربرانش آسان کرده؛ دیگر نه نیازی به ضامن هست، نه وثیقه و نه حتی خروج از خانه.
در ذهن بیشتر ما، گرفتن وام همیشه با دغدغه‌هایی مثل پیدا کردن ضامن، آماده‌سازی مدارک متعدد، مسدود کردن پول و صرف زمان زیاد همراه است. اما بلو این معادله را تغییر داده؛ حالا تنها چیزی که برای دریافت وام نیاز دارید، حساب بلو و میانگین مانده موجودی بالای سه میلیون تومان در سه ماه متوالی‌ست. 
برای دریافت وام، کافی‌ست از قسمت فروشگاه در اپلیکیشن بلو، وارد صفحه وام شوید. اگر واجد شرایط باشید، گزینه‌ درخواست وام به شما نمایش داده می‌شود. بعد از آن، فقط باید مبلغ موردنظر (تا سقف مشخص شده) و مدت بازپرداخت را تعیین کنید، همان‌جا، مبلغ اقساط و کارمزد، به شما نمایش داده می‌شود. 
پس از تأیید نهایی از سمت شما، طبق قوانین بانک مرکزی، سابقه مالی و امتیاز اعتباری (یعنی سابقه چک برگشتی، اقساط معوق وام‌ها و تسهیلات دیگر)، از بانک مرکزی استعلام گرفته می‌شود و بعد از این فرایند که حداکثر 10 دقیقه طول می‌کشد، مبلغ وام به حساب‌تان واریز می‌شود.
البته این نکته را فراموش نکنید که هرکدام از وام‌های بلو را که گرفته باشید (وام نقدی، وام ازدواج، مسکن، فرزندآوری، وام شرکای تجاری شامل ازکی وام، بالون و …) برای دریافت وام بعدی اول باید وام قبلی را تسویه کنید.
از 3 تا 40 میلیون تومان، سریع و فوری
همانطور که گفته شد کاربران بلو می‌توانند بر اساس میانگین مانده موجودی و سابقه خوش‌حسابی از بلو وام بگیرند. وام‌های نقدی بلو از 3 تا 40 میلیون تومان قابل دریافت هستند. بازه بازپرداخت وام‌های نقدی متناسب با مبلغ وام، تا 12 ماه متغیر است. نرخ سود این وام‌ها 20٪ و هزینه خدمات دیجیتال 3% است؛ بدون پرداخت هیچ‌گونه هزینه اضافی برای بررسی سوابق بانکی و غیره. 
اگر بازپرداخت یک‌ماهه را انتخاب کنید، هیچ سودی از شما گرفته نمی‌شود؛ یعنی پول را قرض می‌گیرید و همان مبلغ را پس می‌دهید. البته باید به تاریخ سررسید پایبند باشید، چون حتی یک روز تأخیر باعث محاسبه سود خواهد شد.
پس با توجه به توضیحات بالا، در قدم اولِ مسیر اعتباریِ هر کاربر در بلو، از 3 تا 10 میلیون تومان وام به کاربر تعلق می‌گیرد؛ قدم دوم، با به پایان رسیدن اقساط اولین وام، شروع می‌شود. در این قدم رفتار مالی کاربر از زمان دریافت وام اول، بررسی شده و امکان دریافت وام تا 40 میلیون تومان برای او فعال می‌شود.
 رفتار مالی می‌تواند شامل مواردی مثل بازپرداخت منظم وام‌های قبلی، نداشتن سابقه چک برگشتی و معوقات بانکی، تعداد و نوع تراکنش‌ها در بلو، میانگین مانده موجودی و میزان استفاده کاربر از امکانات اپلیکیشن بلو باشد. با توجه به این‌که بلو برای وام نقدی از کاربر ضامن و وثیقه نمی‌خواهد، رفتار مالی را برای تشخیص توانمندی مالی بررسی می‌کند و براساس آن، وام بعدی کاربر به او اختصاص داده می‌شود.جزئیات این نوع وام‌ را از اینجا بخوانید.
دریافت وام از بلو محدودیتی ندارد. تا زمانی که خوش‌حساب باشید و وام‌های قبلی را به‌طور منظم تسویه کنید، بلو با بررسی رفتار مالی شما، وام جدیدی را برای‌تان فعال کند. گرفتن وام از بلو تبدیل به یک تجربه‌ ساده، سریع و لذت‌بخش شده است. فقط با چند کلیک در اپلیکیشن، می‌توانید وام بگیرید و اقساط دلخواهتان را تنظیم کنید بدون حتی یک دقیقه اتلاف وقت و انرژی.

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1251612/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

60 درصد بازنشستگان تامین اجتماعی حداقل حقوق دریافت می‌کنند

فراخوان ثبت نام رایگان در طرح چکاپ سلامت در منزل

اطلاعیه برای افراد تحت پوشش بیمه

بزرگداشت شهدای خدمت فرصتی ارزشمند برای ترویج فرهنگ ایثار است

برگزاری برنامه های متنوع به مناسبت هفته بزرگداشت شهدای خدمت

کشف ملکول حیات در یک سیاره

قو به رنگ سیاه

تحلیل روزنامه خراسان از پشت پرده خزعبلات ترامپ علیه ایران در خاک عربستان

ویتکاف: ممکن است قبل از صلح اوکراین به توافقی با ایران برسیم

پوتین به استانبول نمیرود!

سرمقاله هم میهن/ دفاع از مجلس؛ چگونه؟

مجوز افتتاح اولین شعبه بانک روسی در تهران صادر شد

آغاز آماده سازی فاز دوم قطعه ایثارگران در شهر بوشهر

تقویم تاریخ/ روز بزرگداشت استاد سخن و ادب فارسی «حکیم ابوالقاسم فردوسی طوسی»

پیشنهاد حسین موسویان برای مذاکرات ایران و آمریکا

بررسی آخرین تحولات خاورمیانه در دیدار رئیس امارات و وزیر دفاع عربستان

بحران مهمات در ارتش آمریکا؛ باتلاق یمن گریبانگیر پنتاگون شد

پروژه مشترک انگلیس و آلمان برای تولید سلاح دوربرد

سرمقاله دنیای اقتصاد/ اقتدار مالی، عقب‌نشینی نیست

وزیر کشور: باید فرش قرمز برای سرمایه‌گذار پهن کرد

تفال/ دل از من برد و روی از من نهان کرد

چهل‌و‌یکمین سفر استانی قاضی‌القضات؛ اهداف سفر اژه‌ای به مازندارن اعلام شد

پاسخ زاکانی به ترامپ: ایرانیان هرگز مثل شما که آبادی‌تان را بر ویرانه‌های کشورهای دیگر ساختید، نخواهند بود

هاآرتص دروغ بزرگ ارتش اسرائیل را فاش کرد

سرمقاله خراسان/ بازی کثیف ترامپ با روان ملت ایران

مالیات و جریمه سنگین برای به ‌کارگیری اتباع غیرمجاز!

واکنش سخنگوی دولت به تصویب مشروط پالرمو در مجمع

شمخانی: اگر آمریکایی‌ها اثرگذاری «بی‌بی» را کنار بگذارند، به‌ راحتی می‌توانند توافق را امضا کنند

پدر و پسر به هم رسیدند

عجیب ترین معبد جهان در هند که به صورت مرموزی ساخته شده

این وام دست یافتنی‌ست

پوستر فیلم مستند تا هشت صبح رونمایی شد

شگرد عجیب برای سرقت از طلافروشی

چین و روسیه متحد شدند؛ ساخت نیروگاه هسته‌ای روی ماه!

ترامپ: در تلاش برای توافق با ایران هستیم اما باید سرعت عمل داشته باشند

قانونگذاران آمریکایی خواستار برچیدن غنی‌سازی در ایران شدند

وزیر دفاع پاکستان: احتمال حمله دوباره هند وجود دارد

واکاوی نفوذ اسراییل در آسیای مرکزی

ناکامی پایداری‌ها

ترامپ در حاشیه جنوبی خلیج‌فارس

هشدار به فیش‌های نجومی

مردن به جای تفریح در خوزستان

بلومبرگ: ترامپ به دنبال دور کردن پادشاهی‌های خلیج‌فارس از چین است

رویترز: چرا ترامپ ناگهان جنگ یمن را متوقف کرد؟

تحلیلگر اندیشکده خاورمیانه: ایران خواهان توافق است اما...

پیش بینی قیمت دلار 25 اردیبهشت 1404؛ دلار در ترافیک دیپلماسی آچمز شد

ایلان ماسک با تسلا در راه ایران؟

ایران رقابت نفتی با عربستان را بُرد

بیانیه اسنپ پی در پی صدور رای شورای رقابت؛ از حق قانونی تجدیدنظرخواهی استفاده می کنیم

اعتراض تند وزیر صمت به قطع کامل برق صنایع بزرگ در 15 روز آینده