ایران پرسمان

آخرين مطالب

اعتراف مایکروسافت به همکاری نامحدود با صهیونیست‌ها جهان ما

اعتراف مایکروسافت به همکاری نامحدود با صهیونیست‌ها
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - فارس /مایکروسافت اذعان کرده که در طول نسل‌کشی اسرائیل در غزه، محصولات فناورانه متنوعی را به صهیونیست‌ها فروخته که به آنها در تحقق بسیاری از جنایاتشان در نوار غزه کمک کرده است.
به گزارش آسوشیتدپرس، مایکروسافت اعتراف کرده که خدمات هوش مصنوعی پیشرفته و ابزار محاسبات ابری را به ارتش اسرائیل فروخته و در تلاش‌ها برای یافتن و نجات گروگان‌های اسرائیلی محصور در غزه به رژیم صهیونیستی کمک کرده است.
بازار
البته این شرکت برای کاستن از شدت انتقاد افکار عمومی مدعی شد: تا به امروز هیچ مدرکی مبنی بر استفاده از سکوی رایانش ابری آزور این شرکت و فناوری‌های هوش مصنوعی آن برای هدف قراردادن یا آسیب رساندن به فلسطینی‌ها در غزه پیدا نشده است.
به نظر می‌رسد ارسال پست وبلاگی بدون امضا در وب‌سایت شرکت مایکروسافت در این زمینه، اولین اعتراف عمومی این شرکت به دخالت عمیق خود در نسل‌کشی جاری در غزه است که طی آن صهیونیست‌ ها حدود 64000 فلسطینی را کشته و تقریباً کل غزه را ویران کرده‌اند.
این خبر تقریباً سه ماه پس از آن منتشر می‌شود که تحقیقات آسوشیتدپرس منجر به اعلام جزئیات گزارش نشده قبلی در مورد همکاری نزدیک این غول فناوری آمریکایی با وزارت دفاع اسرائیل شد. برهمین اساس، استفاده نظامی از محصولات تجاری هوش مصنوعی پس از آغاز تجاوز اسراییل تقریباً 200 برابر افزایش یافته است.
ارتش اسرائیل از سکوی آزور برای رونویسی، ترجمه و پردازش اطلاعات جمع‌آوری‌شده با هدف نظارت گسترده و جنایت استفاده می‌کند و صحت این اطلاعات با استفاده از سیستم‌های هدف‌گیری داخلی مجهز به هوش مصنوعی اسرائیل و غیره، بررسی شود.
این همکاری نشان دهنده‌ تمایل روزافزون شرکت‌های فناوری برای فروش محصولات هوش مصنوعی خود به ارتش‌ها برای طیف وسیعی از کاربردها، از جمله در اسرائیل، اوکراین و آمریکا است.
به گزارش بوستون گلوب، گروه‌های حقوق بشری بارها هشدار داده اند که سیستم‌های هوش مصنوعی دارای نقص و خطا بوده و استفاده از آنها برای تصمیم‌گیری در مورد اینکه چه کسی یا چه چیزی هدف قرار گیرد، منجر به کشته شدن هزاران نفر بی‌گناه می‌شود.
همکاری برای نجات اسرای صهیونیست در غزه
مایکروسافت روز پنجشنبه اعلام کرد: نگرانی‌های کارمندان و گزارش‌های رسانه‌ها، این شرکت را بر آن داشته تا یک بررسی داخلی را آغاز کند و یک شرکت خارجی را برای حقیقت‌یابی بیشتر به کار بگیرد. در این بیانیه نام شرکت خارجی اعلام نشد. در این بیانیه همچنین به هیچ سوالی در مورد نحوه‌ دقیق استفاده ارتش اسرائیل از فناوری‌های مایکروسافت پاسخ داده نشد.
مایکروسافت از پاسخ به سوالات کتبی آسوشیتدپرس و دیگر رسانه ها در مورد چگونگی کمک مدل‌های هوش مصنوعی آن به جمع آوری، مرتب‌سازی و تجزیه و تحلیل اطلاعات مورد استفاده ارتش اسرائیل برای انتخاب اهداف حملات هوایی به غزه نیز خودداری کرد.
در بیانیه وبلاگی این شرکت آمده است: نرم‌افزار، خدمات حرفه‌ای، فضای ذخیره‌سازی ابری آزور و خدمات هوش مصنوعی آن، از جمله خدمات ترجمه زبان، در اختیار ارتش اسرائیل قرار گرفته و مایکروسافت با دولت اسرائیل برای محافظت از فضای مجازی ملی آن در برابر تهدیدات خارجی همکاری کرده است.
مایکروسافت اعلام کرد: دسترسی ویژه به فناوری‌های ما فراتر از مفاد توافق‌نامه‌های تجاری دو طرف بوده و پشتیبانی اضطراری محدود به عنوان بخشی از تلاش برای کمک به نجات بیش از 250 اسیر اسرائیلی حماس، به اسرائیل ارائه شده است.
مایکروسافت برای توجیه همدستی با جنایات اسرائیل افزود: ما این کمک را با نظارت قابل توجه و به صورت محدود، از جمله تأیید برخی درخواست‌ها و رد برخی دیگر، ارائه دادیم. ما معتقدیم که این شرکت اصول خود را به صورت حساب‌شده و دقیق دنبال کرده تا به نجات جان گروگان‌ها کمک کند و در عین حال به حریم خصوصی و سایر حقوق غیرنظامیان در غزه نیز احترام بگذارد! 
مایکروسافت به این سوال پاسخ نداد که آیا خود آن یا شرکت خارجی که استخدام کرده، به عنوان بخشی از تحقیقات داخلی خود با ارتش اسرائیل ارتباط برقرار کرده یا با آن مشورت کرده اند یا خیر. این شرکت آمریکایی همچنین به درخواست‌ها برای ارائه جزئیات بیشتر در مورد کمک ویژه‌ای که به ارتش اسرائیل برای یافتن گروگان‌ها ارائه کرده پاسخ نداد. مایکروسافت همچنین توضیح نداد برای حفاظت از حقوق و حریم خصوصی فلسطینیان که به طور مرتب مورد حملات وحشیانه صهیونیست ها هستند، چه کرده است.
اذعان مایکروسافت به بی مسئولیتی
این شرکت در بیانیه خود همچنین اذعان کرد: از نحوه استفاده مشتریان خود از نرم‌افزارهایمان که بر روی سرورها یا سایر دستگاه‌های آنها نصب شده، اطلاعی نداریم و نمی‌توانیم دریابیم محصولات مایکروسافت چگونه ممکن است از طریق سایر ارائه‌دهندگان خدمات ابری تجاری مورد استفاده قرار گیرد.
علاوه بر مایکروسافت، ارتش اسرائیل قراردادهای گسترده‌ای برای استفاده از خدمات ابری یا هوش مصنوعی با گوگل، آمازون، پالانتیر و چندین شرکت بزرگ فناوری آمریکایی دیگر منعقد کرده است.
مایکروسافت اعلام کرد: ارتش اسرائیل، مانند هر مشتری دیگر، موظف به پیروی از سیاست استفاده قابل قبول و رعایت آیین‌نامه رفتاری هوش مصنوعی این شرکت است که استفاده از محصولات مایکروسافت برای آسیب رساندن به دیگران بر طبق قانون را ممنوع می‌کند. این شرکت بدون اشاره به کشتار وحشیانه فلسطینیان در نوار غزه در بیانیه خود اعلام کرد: هیچ مدرکی مبنی بر نقض این شرایط توسط ارتش اسرائیل پیدا نکرده است! 
اسرائیل بارها از گنجینه عظیم اطلاعات خود برای هدف قرار دادن فلسطینی‌ها استفاده کرده است. برای مثال، حمله زمستان سال قبل که منجر به آزادی دو اسیر صهیونیست در رفح شد، منجر به مرگ 60 فلسطینی شد. حمله خرداد سال قبل در اردوگاه پناهندگان نصیرات، منجر به آزادی چهار گروگان اسرائیلی و مرگ حداقل 274 فلسطینی شد.
در مجموع، تهاجمات و بمباران‌های گسترده اسرائیل در غزه و لبنان منجر به مرگ بیش از 64000 نفر شده است که بسیاری از آنها زن و کودک بوده‌اند.
گروهی از کارمندان فعلی و سابق مایکروسافت با آغاز اعتراضی باعنوان « استفاده از آزور برای آپارتاید ممنوع»، در روز جمعه از این شرکت خواستند که نسخه کاملی از گزارش تحقیقاتی خود را به طور عمومی منتشر کند.
به گزارش واشنگتن پست،‌ حسام نصر، کارمند سابق مایکروسافت که در مهر ماه گذشته پس از کمک به سازماندهی یک مراسم اعتراضی غیرمجاز در دفتر مرکزی این شرکت برای فلسطینی‌های شهید شده در غزه اخراج شد، گفت: کاملاً واضح است که قصد آنها از صدور این بیانیه، رسیدگی به نگرانی‌های کارمندانشان نیست، بلکه این یک ترفند تبلیغاتی برای تطهیر وجهه مایکروسافت است که به دلیل رابطه‌ آن با ارتش اسرائیل خدشه‌دار شده است.
پیش از این و در جریان برگزاری مراسم پنجاهمین سالگرد تاسیس مایکروسافت نیز برخی کارکنان این شرکت به همکاری فناورانه مایکروسافت با رژیم صهیونیستی به شدت اعتراض کرده بودند. 
این اعتراض در فروردین گذشته زمانی آغاز شد که مصطفی سلیمان مدیرعامل هوش مصنوعی مایکروسافت، در حال ارائه به‌روزرسانی‌ها و چشم‌انداز این شرکتدر بلندمدت بود. در همان زمان ابتهال ابوالسعد از کارمندان این شرکت در حالی که به سمت صحنه می رفت، فریاد زد: «مصطفی، شرم بر تو.» و سلیمان سخنرانی خود را متوقف کرد.
این کارمند برای اعتراض گفت: شما مدعی هستید که به استفاده از هوش مصنوعی اهمیت می‌دهید، اما در حال فروش تسلیحات مبتنی بر هوش مصنوعی به ارتش اسرائیل هستید. پنجاه هزار نفر کشته شده اند و مایکروسافت این نسل کشی را در منطقه ما تقویت می کند. وی پس از این اظهارات از محل برگزاری مراسم مایکروسافت اخراج شد. 

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1252308/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اقتصاد را آزاد کنید تا مشکل ناترازی برق حل شود

نامه روسای صنایع به پزشکیان: کاهش 90 درصدی برق، به معنی تعطیلی صنایع فولادی، سیمانی و معدنی کشور است

500 هزار تومان هدیه بانک آینده با نصب اپلیکیشن آبانک

قیمت خرید حمایتی گوشت گوساله اعلام شد

به‌زودی؛ هنگام ثبت چک، احتمال برگشت‌خوردن آن اعلام خواهد شد

یک آبادی کوچک در مادیرا، سیشال

پیر شدنِ شخصیت های کلاه قرمزی

تایید اولین آزمایش خون برای تشخیص بیماری آلزایمر

هاآرتص: این سه نفر با جذب ترامپ و ارائه هدایای پر زرق و برق، جلوی حمله نظامی به ایران را گرفته‌اند

پنجره متفاوتی به دیدار صبح امروز معلمان با رهبر انقلاب

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با نگرانی نسبت به پوشش دخترها و پسرها: فضای اجتماعی کشور قابل قبول نیست!

دیدار سخنگوی دولت با مادر شهید رئیسی

اسلامی: با اتکا به دانش بومی به حوزه راهبردی صنعت هسته‌ای دست یافتیم

قالیباف: بسیاری از جوانان اندونزی دلباخته آرمان‌های اسلام هستند

انتشار برای اولین‌بار؛ پخش تصاویر هوایی لحظه پیدا شدن هلی‌کوپتر شهید رئیسی

عملیات «ارابه‌های گدعون»؛ بازی جدید تل‌آویو در غزه

بمباران 68 مرکز و تکیه توزیع غذا

خانواده‌های اسرای صهیونیست: نتانیاهو «فرشته مرگ» است

مقتدی صدر: رهبران عرب علیه عادی‌سازی با رژیم صهیونیستی بایستند

تهدید خانواده‌های اسرای صهیونیست سرنگونی کابینه نتانیاهو

پینگ پنگ شمخانی- ترامپ

امیدواری تکنوکرات‌ها

دوشید و رفت

اول من

دیپلماسی چهارراه استانبول

ریزش قیمت‌ها در بازار طلا و سکه؛ دلار 82 هزار تومان شد

بزرگترین پارک ملی کرواسی

حال و هوای بارانی در معبد Otagi Nenbutsu، کیوتو

قرآن کریم وسیله اجابت دعا است

وزیر میراث فرهنگی در مراسم تحلیف پاپ شرکت می‌کند

دستیار ویژه رئیس مجلس در امور بین‌الملل: ایران و کشورهای مسلمان مواضعی محکم و قاطع درباره غزه اتخاذ کردند

جفری ساکس: جنگ با ایران، یعنی ورود به جنگ جهانی سوم

پزشکیان میزبان جلسه سران قوا شد

جزئیات جدید از حادثه سقوط بالگرد شهید رئیسی به روایت محسن منصوری

محکومیت شدید حملات رژیم صهیونیستی به بنادر یمن

اردوغان از کشف میدان گازی جدید در دریای سیاه خبر داد

بررسی تداوم تماس‌های مسکو-واشنگتن؛ محور گفت‌وگوی تلفنی «لاوروف» و «روبیو»

دیدگاه امام جمعه بغداد درباره نشست اخیر سران عرب و ترامپ

حماس: مذاکرات دوحه ادامه دارد

جهاد اسلامی فلسطین: بیانیه کشورهای عربی در صورت عدم توقف نسل‌کشی در غزه بی‌نتیجه است

روایتی از سخت‌ترین و ناگوارترین روزهای حیات کاری ظریف ‌‌

منطقه در انتظار توافق؟

ناترازی صندوق‌های بازنشستگی؛ از چالش‌های اقتصادی کشور

آرت زدنِ چهره کارتونی روی قهوه در ژاپن!

خنده و خلاقیت در یک قاب؛ نقاشی‌های کودکان، سوژه ویدئویی پربازدید شدند

دره یوسمیت در کالیفرنیا

عارف: تعامل قوا تقویت شده است

فرمانده کل سپاه پیام جدید صادر کرد

سخنگوی وزارت خارجه: مذاکرات ایران و آمریکا هنوز زمان و مکان مشخصی ندارد

جزئیات دیدار محرمانه مقامات ارشد اسرائیلی و سوری در باکو