ایران پرسمان

آخرين مطالب

دیدار دبیر شورای امنیت ملی ارمنستان با عراقچی اقتصاد روز

دیدار دبیر شورای امنیت ملی ارمنستان با عراقچی
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - ایلنا / دبیر شورای امنیت ملی ارمنستان که برای شرکت در همایش «مجمع گفتگوی تهران» به تهران سفر کرده است، صبح امروز با سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه دیدار و در مورد روابط دوجانبه و تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی گفتگو کرد.
آرمن گریگوریان دبیر شورای امنیت ملی ارمنستان که برای شرکت در همایش «مجمع گفتگوی تهران» به تهران سفر کرده است، صبح امروز با سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه دیدار و در مورد روابط دوجانبه و تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی گفتگو کرد.
در این دیدار دبیر شورای امنیت ملی ارمنستان، روابط دو کشور را بسیار خوب و مثبت ارزیابی کرد و بر اراده جدی دولت ارمنستان برای توسعه هرچه بیشتر روابط همه‌جانبه با ایران به‌ویژه در زمینه‌های اقتصادی و تجاری با بهره‌گیری از ظرفیت‌های فراوان موجود و استفاده از فرصت نهایی شدن توافق بین ایران و اتحادیه اقتصادی اورآسیا تاکید نمود.
گریگوریان همچنین با تقدیر از دعوت از وی برای حضور در نشست مجمع تهران، ابراز امیدواری کرد که نشست‌ها و مباحث مهم مطرح در این همایش موجب نزدیکی دیدگاه‌ها و مواضع کشورهای شرکت‌کننده در راستای تقویت صلح و ثبات در منطقه و جهان شود. 
وزیر امور خارجه کشورمان نیز با یادآوری سفر فروردین ماه سال جاری خود به ایروان و گفتگوهای بسیار خوب صورت گرفته با مقام‌های عالیرتبه ارمنستان، تاکید کرد روابط ایران و ارمنستان مسیر بسیار خوبی را طی می‌کند و جمهوری اسلامی علاقمند به گسترش مناسبات دوستانه مبتنی بر منافع متقابل با ارمنستان است.
وزیر امور خارجه کشورمان همچنین ضمن تشریح مواضع اصولی و شفاف ایران در صیانت از حقوق مردم ایران در بهره‌مندی از انرژی صلح آمیز هسته‌ای، دبیر شورای امنیت ملی ارمنستان را در جریان آخرین روند مذاکرات ایران-آمریکا قرار داد و مقام ارشد ارمنستانی ابراز امیدواری کرد که مذاکرات به نتایج مثبت و مطلوب منجر شود.
دبیر شورای امنیت ملی ارمنستان ضمن ارائه گزارشی از آخرین روند مذاکرات توافق صلح بین کشورش با جمهوری آذربایجان، از موضع جمهوری اسلامی ایران در حمایت از حاکمیت ملی و تمامیت سرزمینی ارمنستان و روند صلح میان جمهوری ارمنستان و جمهوری آذربایجان قدردانی کرد.
بازار
عراقچی نیز با اشاره به روابط خوب بین جمهوری اسلامی ایران با دو کشور ارمنستان و جمهوری آذربایجان، تاکید کرد: ایران خواستار تسریع در انعقاد موافقتنامه صلح بین دو کشور در راستای تثبیت ثبات و امنیت پایدار و کمک به روند توسعه و پیشرفت همه‌جانبه در منطقه است و از هیچ تلاش و مساعدتی برای کمک به تسریع فرایند مربوط به امضای این سند و اجرای آن فرو گذار نمی‌کند.

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1252357/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اقتصاد را آزاد کنید تا مشکل ناترازی برق حل شود

نامه روسای صنایع به پزشکیان: کاهش 90 درصدی برق، به معنی تعطیلی صنایع فولادی، سیمانی و معدنی کشور است

500 هزار تومان هدیه بانک آینده با نصب اپلیکیشن آبانک

قیمت خرید حمایتی گوشت گوساله اعلام شد

به‌زودی؛ هنگام ثبت چک، احتمال برگشت‌خوردن آن اعلام خواهد شد

یک آبادی کوچک در مادیرا، سیشال

پیر شدنِ شخصیت های کلاه قرمزی

تایید اولین آزمایش خون برای تشخیص بیماری آلزایمر

هاآرتص: این سه نفر با جذب ترامپ و ارائه هدایای پر زرق و برق، جلوی حمله نظامی به ایران را گرفته‌اند

پنجره متفاوتی به دیدار صبح امروز معلمان با رهبر انقلاب

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با نگرانی نسبت به پوشش دخترها و پسرها: فضای اجتماعی کشور قابل قبول نیست!

دیدار سخنگوی دولت با مادر شهید رئیسی

اسلامی: با اتکا به دانش بومی به حوزه راهبردی صنعت هسته‌ای دست یافتیم

قالیباف: بسیاری از جوانان اندونزی دلباخته آرمان‌های اسلام هستند

انتشار برای اولین‌بار؛ پخش تصاویر هوایی لحظه پیدا شدن هلی‌کوپتر شهید رئیسی

عملیات «ارابه‌های گدعون»؛ بازی جدید تل‌آویو در غزه

بمباران 68 مرکز و تکیه توزیع غذا

خانواده‌های اسرای صهیونیست: نتانیاهو «فرشته مرگ» است

مقتدی صدر: رهبران عرب علیه عادی‌سازی با رژیم صهیونیستی بایستند

تهدید خانواده‌های اسرای صهیونیست سرنگونی کابینه نتانیاهو

پینگ پنگ شمخانی- ترامپ

امیدواری تکنوکرات‌ها

دوشید و رفت

اول من

دیپلماسی چهارراه استانبول

ریزش قیمت‌ها در بازار طلا و سکه؛ دلار 82 هزار تومان شد

بزرگترین پارک ملی کرواسی

حال و هوای بارانی در معبد Otagi Nenbutsu، کیوتو

قرآن کریم وسیله اجابت دعا است

وزیر میراث فرهنگی در مراسم تحلیف پاپ شرکت می‌کند

دستیار ویژه رئیس مجلس در امور بین‌الملل: ایران و کشورهای مسلمان مواضعی محکم و قاطع درباره غزه اتخاذ کردند

جفری ساکس: جنگ با ایران، یعنی ورود به جنگ جهانی سوم

پزشکیان میزبان جلسه سران قوا شد

جزئیات جدید از حادثه سقوط بالگرد شهید رئیسی به روایت محسن منصوری

محکومیت شدید حملات رژیم صهیونیستی به بنادر یمن

اردوغان از کشف میدان گازی جدید در دریای سیاه خبر داد

بررسی تداوم تماس‌های مسکو-واشنگتن؛ محور گفت‌وگوی تلفنی «لاوروف» و «روبیو»

دیدگاه امام جمعه بغداد درباره نشست اخیر سران عرب و ترامپ

حماس: مذاکرات دوحه ادامه دارد

جهاد اسلامی فلسطین: بیانیه کشورهای عربی در صورت عدم توقف نسل‌کشی در غزه بی‌نتیجه است

روایتی از سخت‌ترین و ناگوارترین روزهای حیات کاری ظریف ‌‌

منطقه در انتظار توافق؟

ناترازی صندوق‌های بازنشستگی؛ از چالش‌های اقتصادی کشور

آرت زدنِ چهره کارتونی روی قهوه در ژاپن!

خنده و خلاقیت در یک قاب؛ نقاشی‌های کودکان، سوژه ویدئویی پربازدید شدند

دره یوسمیت در کالیفرنیا

عارف: تعامل قوا تقویت شده است

فرمانده کل سپاه پیام جدید صادر کرد

سخنگوی وزارت خارجه: مذاکرات ایران و آمریکا هنوز زمان و مکان مشخصی ندارد

جزئیات دیدار محرمانه مقامات ارشد اسرائیلی و سوری در باکو