يکشنبه ۲۲ تير ۱۴۰۴
جهان ما

وزارت دادگستری آمریکا دادستان‌ها و وکلای دخیل در تحقیقات علیه ترامپ را اخراج کرد

وزارت دادگستری آمریکا دادستان‌ها و وکلای دخیل در تحقیقات علیه ترامپ را اخراج کرد
ایران پرسمان - ایسنا /به گفته دو منبع آگاه، وزارت دادگستری وکلا و کارکنان پشتیبانی بیشتری را که در پرونده‌های دادستان ویژه «جک اسمیت» علیه دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا کار ...
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - ایسنا /به گفته دو منبع آگاه، وزارت دادگستری وکلا و کارکنان پشتیبانی بیشتری را که در پرونده‌های دادستان ویژه «جک اسمیت» علیه دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا کار می‌کردند، اخراج کرده است.
این منابع که خواستند نامشان فاش نشود درباره حابه‌جایی و اخراج پرسنل دادگستری آمریکا گفتند که تعداد مجموع اخراج‌ها بلافاصله مشخص نشده، اما این اخراج‌ها هم شامل اسناد محرمانه و هم شامل پیگردهای قضایی مربوط به دخالت در انتخابات است که توسط اسمیت مطرح شده بود.
به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، این افراد مطلع در ادامه گفتند یکسری از دادستان‌ها هم که در تحقیقات حضور داشتند و همچنین کارکنان پشتیبانی وزارت دادگستری و سایر پرسنل غیر حقوقی نیز که به آنها کمک می‌کردند جزء اخراجی‌ها هستند.
بازار
این اخراج‌ها بخشی از موج گسترده‌تر اخراج‌هاست که چندین ماه است این وزارتخانه را درگیر کرده و کارکنانی را که روی پرونده‌های مربوط به ترامپ و حامیانش کار می‌کردند، هدف قرار داده است.
در ماه ژانویه، وزارت دادگستری اعلام کرد که بیش از 12 دادستان را که روی پیگرد قانونی ترامپ کار می‌کردند، اخراج کرده و ماه گذشته نیز حداقل سه دادستان را که در پرونده‌های جنایی شورش در کنگره آمریکا دست داشتند، از کار بیکار کرده است.
چند روز پیش هم «پتی هارتمن» سخنگوی دفتر دادستانی ایالات متحده در واشنگتن که دادستان‌های آن پرونده‌های مربوط به هواداران ترامپ که به ساختمان کنگره حمله کرده بودند را رسیدگی می‌کردند، در پستی در شبکه‌های اجتماعی اعلام کرد که نامه‌ای با امضای پم بوندی، دادستان کل به او تحویل داده شده که در آن به او اطلاع دادند که از کار برکنار شده است.
تیم جک اسمیت در 2023 ترامپ را به مخفی کردن اسناد محرمانه در عمارت معروفش مارا لاگو در فلوریدا همچنین توطئه برای لغو نتایج انتخابات ریاست جمهوری 2020 آمریکا با تهییج هوادارانش در حمله به ساختمان کنگره در ششم ژانویه 2021 متهم کرد.
هیچ‌کدام از این پرونده‌ها به دادگاه نرسیدند.
دیوان عالی آمریکا با صدور حکمی مبنی بر اینکه روسای جمهور سابق از مصونیت گسترده‌ای از پیگرد قانونی به دلیل اقدامات رسمی خود برخوردارند، پرونده دخالت در انتخابات را به طور قابل توجهی محدود کرد و یک قاضی منصوب شده از سوی ترامپ با غیرقانونی دانستن انتصاب اسمیت به عنوان مشاور ویژه، پرونده اسناد محرمانه شده را رد کرد.


نظرات شما