يکشنبه ۲۹ تير ۱۴۰۴
جهان ما

رهبر داعش غزه خواستار حمایت جامعه بین‌المللی در برابر حماس شد

رهبر داعش غزه خواستار حمایت جامعه بین‌المللی در برابر حماس شد
ایران پرسمان - ایرنا / یاسر ابو شباب، رهبر گروه تروریستی داعش که تحت حمایت رژیم اشغالگر صهیونیستی در جنوب نوار غزه فعالیت می‌کند، در صورت دستیابی رژیم صهیونیستی و جنبش حماس به ...
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - ایرنا / یاسر ابو شباب، رهبر گروه تروریستی داعش که تحت حمایت رژیم اشغالگر صهیونیستی در جنوب نوار غزه فعالیت می‌کند، در صورت دستیابی رژیم صهیونیستی و جنبش حماس به توافق آتش‌بس جنگ غزه، خواستار حمایت بین‌المللی شد.
به گزارش روزنامه صهیونیستی «معاریو»، همزمان با انتشار گزارش‌هایی مبنی بر احتمال دستیابی رژیم صهیونیستی و جنبش حماس به توافق آتش‌بس جنگ غزه، «یاسر ابوشباب»، رهبر گروه تروریستی «داعش» که تحت حمایت اشغالگران در شرق استان «رفح» واقع در جنوب نوار غزه فعالیت می‌کند، در مصاحبه‌ای تلفنی با روزنامه بریتانیایی «ساندی تایمز» که روز گذشته (شنبه) منتشر شد، از جامعه بین المللی خواست که در صورت توافق، از این گروه در برابر تهدید حماس حمایت و محافظت کند.
رهبر گروه تروریستی در این مصاحبه مدعی شد که او مأمور اسرائیل نیست و برای مبارزه با حماس تلاش می‌کند. وی افزود: حماس ممکن است پس از آتش‌بس موجودیت آنها را تهدید کند.
این در حالی است که معاریو از ارتباط وی با رژیم صهیونیستی پرده برداشت و نوشت، ابوشباب به اتهام قاچاق سازمان یافته مواد مخدر تا زمان آغاز جنگ در اکتبر 2023 (مهر 1402) در غزه زندانی بود و اسرائیل در اوایل جنگ، تحت شرایطی که هنوز مرموز است، به این مرکز حمله کرد و وی آزاد شد.
این روزنامه خاطرنشان کرد که این گروه تروریستی در مناطق اشغال‌شده توسط ارتش رژیم صهیونیستی در جنوب نوار غزه حضور دارد و این موضوع اتهامات علیه این گروه مبنی بر دریافت حمایت مستقیم از اسرائیل را بیش از پیش تقویت می‌کند.
بازار
همچنین «بنیامین نتانیاهو»، نخست وزیر رژیم صهیونیستی پیش از این اظهار کرده بود که از چنین گروهی در غزه بر علیه حماس حمایت و آنها را مسلح خواهد کرد. در حالی که «آویگدور لیبرمن»، وزیر جنگ پیشین رژیم صهیونیستی و رئیس حزب «اسرائیل خانه ما»، اعضای آنها را جنایتکار توصیف کرده بود.
علاوه بر این، آژانس امداد و کاریابی سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی (آنروا) وی و گروه او را که مسلح هستند به غارت کمک‌های بشردوستانه که از طریق گذرگاه «کرم شالوم» وارد غزه می‌شوند، متهم کرده‌اند. آنروا تصریح کرد، نظامیان رژیم صهیونیستی اگر کسی را با سلاح ببینند، به طور قطع او را هدف تیراندازی قرار می‌هند. بنابراین گروه تروریستی ابوشباب بدون رضایت اشغالگران آنجا نمی‌تواند حضور داشته باشند و این مسئله همکاری ابوشباب را با اسرائیل تأکید می‌کند.
اوایل این ماه نیز، گروه‌های مقاومت فلسطینی، وی را «خائن مزدور» توصیف کردند و گفتند که خون او و همه کسانی که از او حمایت کردند، از سوی همه گروه‌های فلسطینی جایز است


نظرات شما