ایران پرسمان

آخرين مطالب

اقدامات حفاظتی در مناطق افزایش می یابد/ شهروندان از علوفه دهی به حیات وحش پرهیز کنند سازمان حفاظت محیط زیست

اقدامات حفاظتی در مناطق افزایش می یابد/ شهروندان از علوفه دهی به حیات وحش پرهیز کنند
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران گفت: همزمان با فصل سرما برنامه‌ها و اقدامات حفاظتی برای صیانت از حیات وحش در مناطق تحت مدیریت محیط زیست استان تهران افزایش خواهد یافت.

به گزارش روابط عمومی محیط زیست استان تهران، سعید محمودی در بازدید بعداز ظهر دیروز خود از منطقه حفاظت شده ورجین لواسان و در جمع محیط‌بانان با اشاره به درگیری های اخیر محیط بانان این منطقه با شکارچیان غیر مجاز و قدردانی از فعالیت و از خود گذشتگی آنها گفت: گشت، پایش و کنترل مناطق در فصل سرما به علت احتمال افزایش حضور شکارچیان و سوء استفاده متخلفین بیشتر می شود و در نتیجه احتمال رویارویی محیط بانان با شکارچیان نیز به مراتب بیشتر خواهد بود.
وی با هشدار به متخلفین شکار و صید و متجاوزین به عرصه های طبیعی و مناطق حفاظت شده در استان تهران و خصوصاً منطقه ورجین افزود: قطعاً محیط بانان و یگان حفاظت محیط زیست استان تهران با هر گونه تخلف شکار و شروع به شکار و تعرض به عرصه های تحت مدیریت برخورد جدی و قانونی خواهد داشت.
محمودی تصریح کرد: هم اکنون فصل جفت گیری حیات وحش آغاز شده و از طرفی به علت سرما و بارش برف در ارتفاعات، حیات وحش با علوفه کمتری مواجه خواهد شد و به همین علت باید همه ما در امر حفاظت از حیات وحش دقت و برنامه ریزی بیشتری داشته باشیم.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران همچنین با قدردانی از شهروندان به خصوص شهروندان لواسانی در حفاظت از حیات وحش توصیه هایی هم برای مردم داشت.
محمودی از شهروندان خواست تا از هرگونه علوفه دهی به حیات وحش بدون هماهنگی با محیط زیست و پاسگاه‌های محیط‌بانی جداً خودداری کنند و همچنین در صورت اطلاع از هرگونه تخلف محیط زیستی در حوزه شکار و صید و زمین خواری موضوع را سریعاً به محیط زیست منطقه اطلاع دهند.
وی در ادامه از برنامه این اداره کل برای سرشماری زمستانه حیات وحش استان تهران خبر داد و افزود: سرشماری زمستانه حیات وحش برای بررسی وضعیت چهارپایان پستاندار علف خوار و مطالعه در خصوص موضوعات مربوطه به حیات وحش و بررسی‌های لازم انجام و نتایج کیفی آن متعاقباً اعلام خواهد شد.
این گزارش همچنین می افزاید: مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران روز گذشته در این بازدید سرزده، از اداره حفاظت محیط زیست شهرستان شمیرانات و پاسگاه محیط بانی گلندوک دیدن کرد و از نزدیک در جریان آخرین وضعیت محیط‌بانان این منطقه قرار گرفت.
وی همچنین در پاسگاه سرمحیط بانی گلندوئک، با امیرحسین کرمیان محیط بانی که مدتی قبل در درگیری مسلحانه با شکارچیان زخمی شده بود، دیدار و گفتگو کرد.

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/220953/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دو خواسته مهم کارگران در هفته کارگر

تقویم تاریخ/ تصویب قانون خلع ید از شرکت نفت انگلیس توسط مجلس شورای ملی

حکمت/ کسى که یک دختر دارد

هوش مصنوعی، آرتروز را در عرض چند دقیقه با دقت 98 درصدی تشخیص می‌دهد

«راز سرباز» روایتی از جنگ برای نوجوانان در راه کتابفروشی‌ها

میرلوحی: یک سوم استانداران باید تغییر کنند

سرمقاله دنیای اقتصاد/ انفجار فاجعه‌بار بندر شهید رجایی و چند نکته

فرصت بزرگ ناترازی 20 گیگاواتی برق!

تفال/ مرا می بینی و هر دم زیادت میکنی دردم

نامه ایروانی به شورای امنیت درپی ادعای فرانسه: ایران دکترین دفاعی خود را تغییر نداده است

سرمقاله خراسان/ زیارت؛ سفر آسان یا آزمون صبر؟

سه شنبه های تکریم و پاسخگویی مدیر کل بنیاد مازندران به جامعه ایثارگری/ صداقت و شفاف سازی اولویت ارائه خدمت به ایثارگران

مشاور سه رئیس‌جمهور پیشین آمریکا: برچیدن برنامه غنی‌سازی اورانیوم ایران غیرممکن است

کاهش آسیب‌های ناشی از جنگ با کمک علم روانشناسی

در یک قدمی جنگ

بلومبرگ: چگونه ایران دنبال توافق بهتری است؟

ادعایی درباره پُست جدید همتی

توئیت سخنگوی دولت اصلاحات درباره ارسال پیامک حجاب

حملات آمریکا به شهر «سحار» در صعده یمن

آقای تاج! حاضری استعفا بدهی؟

تاثیر ناامنی بر اقتصاد ملی

توافق موقت ، مهار اسنپ‌بک را ممکن می‌سازد

یاوه گویی بی بی

روایت تحلیلگر آمریکایی از «مسئله اصلی مذاکرات»

سی‌ان‌ان: ترامپ چگونه جهان را تا آستانه بحران پیش برده است؟

تحول در بازار اجاره مسکن؛ آیا تصمیم جدید دولت ناجی مستأجران می‌شود؟

نگهداری عجیب کالاها در بندر شهید رجایی

اظهارات مهم رئیس سازمان بورس

ابهام زدایی از قبض های برق؛ قیمت‌ها چقدر تغییر کرد؟

اهتمام دولت چهاردهم بر بزرگداشت هرچه باشکوه‌تر مراسم سالگرد شهدای دولت

جشن خیابانی مردم اسپانیا به خاطر وصل شدن برق!

برکات وجود مضجع نورانی حضرت فاطمه معصومه (ع)

اقدام خطرناک سرنشینان یک خودروی در حال حرکت!

سرعت بالا و سرعتگیر چنین بلایی سر ماشین میاره!

مدیریت هم‍زمان 50 حساب رسانه اجتماعی ‌توسط هوش مصنوعی

لحظه عجیب واژگونی اتوبوس در آنتالیا

مکانیزم خلاقانه ثانیه‌شمار یک ساعت

ارگ قورتان در اصفهان، دومین بنای عظیم خشتی در ایران

تا حالا تمرینات آتش‌نشانی رو دیده بودید!

«آبشار پتاس»اولین آبشار نمکی دنیا در ایران

استفاده معلمان چینی از هوش مصنوعی برای نمره دادن به تست‌های دانش‌آموزان

شعرخوانی زیبا از دکتر مشایخی

معاون قوه قضائیه برای شرکت در نشست کمیته مشترک مقابله با تروریسم وارد بغداد شد

انصارالله خطاب به آمریکا: بیش از 8 میلیون مبارز ما آماده نبرد هستند

نارضایتی‌ها از عملکرد 100 روزه؛ ترامپ در کاخ سفید می‌ماند؟

هند و پاکستان بر لبه شمشیر

معاون وزیر اقتصاد: پیوستن به FATF گرفتار سوءتفاهم شده است

پیش بینی بورس چهارشنبه 10 اردیبهشت 1404؛ بازار سهام روی خوش نشان می‌دهد؟

زرپاد از کارت‌های هدیه خود رونمایی کرد زرپاد کارت؛ انتخابی متمایز برای هر مناسبت

پیش بینی قیمت طلا و سکه 10 اردیبهشت 1404