ایران پرسمان

آخرين مطالب

محیط‌زیست پیگیر ثبت روز محیط‌بان در تقویم رسمی کشور است سازمان حفاظت محیط زیست

محیط‌زیست پیگیر ثبت روز محیط‌بان در تقویم رسمی کشور است
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - فرمانده یگان حفاظت محیط‌زیست تاکید کرد، این سازمان همچنان مانند سال‌های گذشته پیگیر ثبت روز ملی محیط‌بان در تقویم رسمی کشور است.

به گزارش ایرنا، درخواستی از سوی برخی فعالان محیط زیست و تعدادی از محیط بانان با هدف ثبت روز ملی محیط بان در تقویم رسمی کشور منتشر شده و در آن از مسوولان خواسته شده که به این قشر توجه بیشتری شود.
در این درخواست آمده، ماموران یگان ‌حفاظت محیط زیست ایران (محیطبانان) در خط مقدم‌ حفاظت از عرصه‌های طبیعی و منابع ارزشمند خدادادی هستند اما هیچ‌یک از روزهای سال به صورت رسمی به نام این زحمتکشان خدوم ‌در تقویم ملی کشور ثبت نشده است. یکی از مطالبات اصلی ما محیطبانان جهت ارج نهادن به مقام محیطبان و احترام به شهدای محیطبان که تاکنون جان خود را در این راه از دست داده‌اند و حتی در این راه جانباز شده‌اند، این است که ‌روز محیطبان در تقویم ملی کشور ثبت شود، پیشنهاد ما این است 11 ذی القعده روز تولد امام رضا(ع) روز محیطبان نامیده شود.
سرهنگ جمشید محبت خانی روز یکشنبه در این باره به خبرنگار محیط زیست ایرنا گفت: هر ساله روز میلاد امام رضا ( ع) را به عنوان روز محیط بان گرامی می داریم و از تلاش های این عزیزان قدردانی می کنیم اما اینکه یک روز به عنوان روز ملی محیط بان در تقویم رسمی کشور ثبت شده باشد، نیست.
وی افزود: تاکنون برای ثبت این روز در تقویم رسمی کشور تلاش زیادی انجام دادیم، رییس سازمان محیط زیست در نامه ای کتبی به وزارت ارشاد و فرهنگ اسلامی خواستار تحقق این امر شد اما تاکنون جوابی نگرفته ایم.
محبت خانی با بیان اینکه هنوز در این زمینه اتفاقی نیفتاده، گفت: به نظر می رسد پیرو درخواست های ما، اکنون تعدادی از فعالان محیط زیست و محیط بانان هم درخواست دارند تا این کار انجام شود که ما هم استقبال می کنیم چون کار خوبی است.
فرمانده یگان حفاظت محیط زیست تاکید کرد: سازمان محیط زیست و به طور خاص یگان حفاظت محیط زیست باز هم موضوع را با جدیت پیگیری می کند تا محقق شود.
وی اظهار داشت: نهادهای قوی مانند فراکسیون محیط زیست مجلس شورای اسلامی نیز می تواند از این موضوع حمایت کند تا به سرانجام خوبی برسد.
البته خرداد ماه امسال بود که سمیه رفیعی رییس فراکسیون محیط زیست مجلس شورای اسلامی از پیگیری حمایت‌های قضایی و قانونی جامع از محیط‌بانان و ثبت روز محیط‌بان در تقویم ملی کشور در نخستین نشست این فراکسیون خبر داده بود.
محبت خانی گفت: اکنون 3500 محیط بان از حدود 11 درصد از خاک کشور حفاظت می کنند که در این راه سختی های زیادی را متحمل می شوند که با توجه به کمبود این نیروها تصویب شده که سالانه 250 محیط بان استخدام شود که سال گذشته این تعداد جذب شدند و امسال نیز در مرحله آزمون پذیرش است. 

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/224678/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

در یک قدمی جنگ

بلومبرگ: چگونه ایران دنبال توافق بهتری است؟

ادعایی درباره پُست جدید همتی

توئیت سخنگوی دولت اصلاحات درباره ارسال پیامک حجاب

حملات آمریکا به شهر «سحار» در صعده یمن

آقای تاج! حاضری استعفا بدهی؟

تاثیر ناامنی بر اقتصاد ملی

توافق موقت ، مهار اسنپ‌بک را ممکن می‌سازد

یاوه گویی بی بی

روایت تحلیلگر آمریکایی از «مسئله اصلی مذاکرات»

سی‌ان‌ان: ترامپ چگونه جهان را تا آستانه بحران پیش برده است؟

تحول در بازار اجاره مسکن؛ آیا تصمیم جدید دولت ناجی مستأجران می‌شود؟

نگهداری عجیب کالاها در بندر شهید رجایی

اظهارات مهم رئیس سازمان بورس

ابهام زدایی از قبض های برق؛ قیمت‌ها چقدر تغییر کرد؟

اهتمام دولت چهاردهم بر بزرگداشت هرچه باشکوه‌تر مراسم سالگرد شهدای دولت

جشن خیابانی مردم اسپانیا به خاطر وصل شدن برق!

برکات وجود مضجع نورانی حضرت فاطمه معصومه (ع)

اقدام خطرناک سرنشینان یک خودروی در حال حرکت!

سرعت بالا و سرعتگیر چنین بلایی سر ماشین میاره!

مدیریت هم‍زمان 50 حساب رسانه اجتماعی ‌توسط هوش مصنوعی

لحظه عجیب واژگونی اتوبوس در آنتالیا

مکانیزم خلاقانه ثانیه‌شمار یک ساعت

ارگ قورتان در اصفهان، دومین بنای عظیم خشتی در ایران

تا حالا تمرینات آتش‌نشانی رو دیده بودید!

«آبشار پتاس»اولین آبشار نمکی دنیا در ایران

استفاده معلمان چینی از هوش مصنوعی برای نمره دادن به تست‌های دانش‌آموزان

شعرخوانی زیبا از دکتر مشایخی

معاون قوه قضائیه برای شرکت در نشست کمیته مشترک مقابله با تروریسم وارد بغداد شد

انصارالله خطاب به آمریکا: بیش از 8 میلیون مبارز ما آماده نبرد هستند

نارضایتی‌ها از عملکرد 100 روزه؛ ترامپ در کاخ سفید می‌ماند؟

هند و پاکستان بر لبه شمشیر

معاون وزیر اقتصاد: پیوستن به FATF گرفتار سوءتفاهم شده است

پیش بینی بورس چهارشنبه 10 اردیبهشت 1404؛ بازار سهام روی خوش نشان می‌دهد؟

زرپاد از کارت‌های هدیه خود رونمایی کرد زرپاد کارت؛ انتخابی متمایز برای هر مناسبت

پیش بینی قیمت طلا و سکه 10 اردیبهشت 1404

قیمت تاکسی برقی‌های جدید تهران

وساطت های قبل تو سوتفاهم بوده!

تصویر روز ناسا؛ حلقه‌های سیاره زحل ناپدید شدند

بی‌تو به سامان نرسم، ای سر و سامان همه تو

فرار دسته جمعی صهیونیست‌ها برای هیچ!

عراقچی همتای الجزایری را از روند گفت‌وگوها با آمریکا مطلع کرد

نماینده آمریکا در اوکراین: ترامپ به‌دنبال یک آتش‌بس سی روزه است

کمیسر حقوق بشر سازمان ملل: حملات عمدی به غیرنظامیان در غزه جنایت جنگی است

وزیر صهیونیست: پیروزی در غزه کلید سازش با عربستان است

لشکرکشی شورشیان جولانی به دمشق برای سرکوب «دروزی‌ها»

یارانه 750 هزار نفر از دهک‌های بالا حذف شد

اطلس در پیج تاخیر؛ سایپا پاسخگو نیست

مدیحه‌سرایی حسن شالبافان در مراسم ولادت حضرت معصومه(س)

نترس واقعی به این میگن!