ایران پرسمان

آخرين مطالب

شهردار تهران در برنامه «بدون توقف» مطرح کرد:

کسانی که معتقدند تهران نیاز به کار عمرانی ندارد نیازهای شهر را نمی‌شناسند/برنامه های شهرداری برای تکمیل پروژه‌های نیمه‌کاره و اجرای پروژه‌های جدید شهرداری تهران

کسانی که معتقدند تهران نیاز به کار عمرانی ندارد نیازهای شهر را نمی‌شناسند/برنامه های شهرداری برای تکمیل پروژه‌های نیمه‌کاره و اجرای پروژه‌های جدید
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - شهردار تهران با بیان اینکه تهران نیاز به اجرای پروژه‌های عمرانی دارد؛ گفت: افرادی که اعتقاد دارند تهران نیازی به اجرای پروژه‌های عمرانی ندارد، از نیازهای پایتخت مطلع نیستند.

به گزارش خبرنگار شهر ؛ علیرضا زاکانی در برنامه «بدون توقف» شبکه سه سیما با تاکید بر اینکه تهران نیازمند اجرای پروژه های عمرانی است، گفت: بیشترین کار عمرانی که در شهر تهران انجام شده است در دوره ای بود که آقای قالیباف به مدت 12 سال شهردار تهران بود. بیشتر بزرگراه ها، تونل ها و معابر شهری در این دوره ساخته شد.
ضرورت اجرای 170 کیلومتر شبکه آب‌های سطحی در پایتخت
وی با اشاره به اینکه تهران وضعی دارد که حتما نیاز به کار عمرانی دارد، افزود: افرادی که عنوان می کنند تهران به کار عمرانی نیاز ندارد، شاید ندانند که نیازهای شهر تهران چیست. به عنوان مثال تهران نیاز به 700 کیلومتر شبکه آب های سطحی دارد که 530 کیلومتر از آن اجرا شده و 170 کیلومتر آن باقی مانده است که اجرای این مقدار باقیمانده خود یک کار عمرانی بزرگ است علاوه بر اینکه نگهداری از 530 کیلومتر شبکه آب های سطحی انجام شده نیز کار بزرگی است.
کاهش 1.5 درصدی بار ترافیک شهر با احداث بزرگراه شهید شوشتری
شهردار تهران ادامه داد: تهران بزرگراه های زیادی دارد اما بزرگراه شهید شوشتری، بزرگراه یادگار امام(ره) به سمت غرب تا جاده ساوه ادامه بزرگراه شهید صیاد تا بزرگراه آزادگان و... از جمله کلان پروژه های شهر تهران است که باید انجام شود.. به عنوان مثال اگر بزرگراه شهید شوشتری ساخته شود عملا 1.5 درصد از بار ترافیکی شهر تهران کم می شود و 5 درصد از بار ترافیکی شرق تهران کم می شود.
مناسب‌سازی 12هزار کیلومتر مسیر پیاده راه
وی با اشاره به اینکه انجام این کارها، فعالیت های عمرانی بزرگی است که باید در شهر تهران انجام شود، بیان کرد: به همین دلیل اعتقاد داریم که حتما باید کار عمرانی در شهر تهران انجام شود. به عنوان مثال 12000 کیلومتر مسیر پیاده راه در تهران وجود دارد. وقتی قرار است در این مسیر مناسب سازی انجام شود، انجام آن کار بزرگی است. این نیز کار عمرانی است.
برنامه سوم توسعه تهران باید 2سال پیش اجرا می‌شد/ تهیه بانک اطلاعات زمین شهری
زاکانی در ادامه درباره ثبت اطلاعات زمین های شهری تهران برابر ماده 40 برنامه توسعه یادآور شد: از برنامه سوم توسعه شهر تهران چند سال گذشته است. باید این برنامه از دو سال پیش اجرایی می شد به همین دلیل طبق ماده 40 آن که شهرداری تهران را مکلف به تهیه بانک اطلاعات زمین شهری در دو سال اول کرده بود، دو سال نخست این برنامه فرادستی در دوره گذشته مدیریت شهری بوده است.
جمع‌آوری اطلاعات 960هزاز قطعه زمین شهری
وی با بیان اینکه در حال حاضر حدود 960 هزار قطعه زمین شهری در تهران وجود دارد که اطلاعات این قطعات باید جمع آوری شود، تاکید کرد: بخشی از قطعات این زمین ها نیز متعلق به شهرداری تهران است ما در ابتدا سعی کردیم تا اطلاعات این زمین های شهری را جمع آوری کنیم و هم زمین هایی که مالکیت آن متعلق به شهرداری تهران است، جمع آوری می کنیم.
با اشتراک گذاری بانک اطلاعات زمین های شهری شهرداری اجازه نخواهیم داد کسی به دارایی‌های شهرداری چنگ اندازی کند
شهردار تهران با بیان اینکه تا کنون اطلاعات 17000 قطعه از زمین های شهری شهرداری تهران ثبت و ضبط شده و این کار همچنان ادامه دارد، گفت: بعد از این مرحله در نظر داریم تا اطلاعات جمع آوری شده را به اشتراک بگذاریم و می خواهیم شرایط را به سمتی ببریم که کسی نتواند به امکانات شهرداری تهران چنگ اندازی کند و به سمتی پیش برویم که بتوانیم از این امکانات در سرمایه گذاری هایی که در شهر تهران انجام می دهیم، استفاده کنیم.
تعامل با ارگان ‌های نظامی و انتظامی به منظور آزادسازی زمین های شهری به نفع مردم
علیرضا زاکانی با اشاره به تعامل شهرداری تهران با ارگان های نظامی و انتظامی برای آزادسازی زمین های شهری به نفع مردم افزود: اکنون از طریق ارگان های مختلف این کار را پیش می بریم. به عنوان مثال یکی از مشکلاتی که سال ها در محدوده دوشان تپه وجود داشت، انقطاع خیابان دماوند از طریق دسترسی هایی که باید انجام می گرفت؛ بود. اکنون تفاهمی انجام داده ایم که 70 هکتار از این زمین ها به نفع شهر آزاد شود. یا کارخانه جنگ افزار سازی که در خیابان پیروزی تهران وجود دارد هم تفاهم با ارتش انجام شد و هم در شورای عالی شهرسازی مقرر شد 11 هکتار از این محدوده را برای ایجاد سرانه های فضای سبز این منطقه مورد استفاده قرار دهیم. این تفاهمات با دستگاه های مختلف انجام شده است و هدف این است که برای مردم تسهیلات و آرامش خاطر ایجاد کنیم.
احداث 60 تقاطع تا حدود 2 سال دیگر
وی در پاسخ به این سوال که آیا مدیریت شهری در این دوره به فکر اتمام پروژه های نیمه تمام شهر است یا پروژه های جدیدی را ایجاد خواهد کرد، ادامه داد: هر دو کار را انجام می دهیم به عنوان مثال ما در تهران نیاز داریم تا 98 تقاطع بزرگراهی در شهر ایجاد شود. این میزان 700 کیلومتر مسیر شهروندان را در تهران نزدیک می کند که این عدد بسیار بزرگ و بالا است. ما در 6 ماهه اول اطلاعات ساخت این 98 تقاطع را استخراج کردیم و حتی 3 مورد را نیز به سرانجام رساندیم. درباره 18 عدد از این تقاطع ها در حال واگذاری به پیمانکار برای ساخت و تکمیل پروژه هستیم و در 2.5 سال اول حدود 60 تقاطع تکمیل و به بهره برداری می رسد. تاکید کرده ایم که از زمان اجرای پروژه ساخت این تقاطع ها روزشمار بگذارند تا مردم بدانند که چه اتفاقی در شهر تهران در حال روی دادن است.
شهردار تهران ادامه داد: این برنامه ریزی بدان معناست که کارهایی که از سال های گذشته شروع شده و به اتمام نرسیده بود، تمام می شوند. در این دوره به سرعت اطلاعات پروژه های نیمه تمام را جمع آوری کردیم و در نظر داریم تا آنها را تکمیل کنیم.
وی با بیان اینکه انجام این کار گشایش بزرگی در شهر تهران روی می دهد، گفت: یکی از این جنس پروژه ها سمت باقر شهر بود که وقتی شهرداری تهران به ما تحویل داده شد این پروژه پیشرفت 78 درصدی داشت ما یک قرار سه ماهه برای تکمیل این پروژه گذاشتیم تا در سه شیفت کاری به سرانجام برسد و در پایان مدت مقرر نیز به بهره برداری رسید.
شهردار تهران یادآور شد: اگر پروژه ای آماده بهره برداری باشد، عقل سلیم حکم می کند که با سرمایه مردم بازی نکنیم و این پروژه ها تکمیل و به بهره برداری برسد. پروزژه یادگار امام که متصل شده و به سمت جاده ساوه می رود، پروژه ای به بزرگی بزرگراه امام(علی) است که در غرب تهران است و در حال انجام تملک ها در مسیر این پروژه هستیم. امسال عملیات عمرانی این پروژه شروع می شود و تا 2.5 سال آینده نیز تکمیل و به بهره برداری می رسد.
بهره‌برداری از پروژه بزرگراه شهید شوشتری طی 3سال
وی با بیان اینکه در این میان پروژه های جدیدی نیز در شهر تهران اجرا می شود، تاکید کرد: به عنوان مثال بزرگراه شهید شوشتری که بخش هایی از آن اجرا شده و بخش قابل توجهی از آن نیز باقی مانده است در حالا انجام این پروژه هستیم تا ظرف 3 سال به بهره برداری برسد.در حال حاضر مقطع به مقطع در حال تملک هستیم تا این کار انجام شود.
اجرای پروژه شهید متوسلیان به صورت تونل شهری
شهردار پایتخت افزود: بخشی از پروژه ها از ابتدا در این دوره انجام می شود. به دنبال این هستیم تا پروژه بزرگراهی شهید متوسلیان را که ادامه بزرگراه شهید صیاد شیرازی تا بزرگراه آزادگان که حدود 9 کیلومتر است را به زیر زمین ببریم تا در قالب تونل شهری ساخته شود و یک گشایش شمالی جنوبی در میانه شهر تهران ایجاد شود.
احرای پروژه راه‌آهن سبک شهری
زاکانی در ادامه با اشاره به اینکه بخش مطالعاتی پروژه های جدید نیز در حال انجام است، گفت: مانند پروژه راه آهن شهری سبک که روز زمین اجرا می شود و به اندازه دو، سوم مترو کارآیی دارد. کارهای مطالعاتی این پروژه در حال انجام است و اجرای کامل آن به 30 هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری نیاز دارد. در حال انجام مقدمات کار را برای جذب سرمایه بخش خصوصی هستیم و اتفاق بزرگی در شهر تهران با اجرای این طرح شهری روی می دهد.
وی با بیان اینکه اگر کسی می گوید تهران نیاز به پروژه های عمرانی ندارد حتما اطلاعات کافی از این کلان شهر ندارد، افزود:برای اینکه شهر انسان‌محور داشته باشیم نیاز به مناسب سازی شهری داریم. در تهران 12000 کیلومتر شبکه پیاده راه وجود دارد که امسال در نظر داریم تا 600 کیلومتر از آن را مناسب سازی کنیم خود این پروژه نیاز به منابع مالی بزرگی دارد. تا عملا افراد ناتوان و سالمند شهر تهران در شهر به راحتی تردد کنند. یکی دیگر از پروژه هایی که در حال پیگیری آن هستیم بحث باز سازی معابر شهری است یک بخشی از این کار را ظرف 2 ماه و نیم در تهران انجام دادیم و لکه گیری هایی در شبکه معابر شهری انجام شد.
زاکانی ادامه داد: 4 مجموعه در شهر تهران وجود دارد که در حال تولید آسفالت است. دو تا از این کارخانه ها در دهه 60 راه اندازی شده است. امسال بودجه ای قرار دادیم تا دو تا از این کارخانه ها بازسازی شود. یکی بازسازی و یکی نیز با مشارکت بخش خصوصی بازسازی انجام شود. 1000 تن آسفالت که در شهر تهران استفاده می شود را خود ما تولید می کنیم تا در بازسازی شبکه معابر شهر تهران که در برنامه امسال شهرداری تهران وجود دارد، مورد استفاده قرار گیرد.
گودهای شهر و ساختمان‌های ناایمن؛دوخطر بیخ گوش پایتخت
شهردار تهران درباره ایمن سازی ساختمان های شهر تهران توضیح داد: الان دو خطر شهر تهران را تهدید می کند یکی وجود ساختمان های ناایمن در شهر تهران و دیگری گودهای رها شده پایتخت است.
وی یادآور شد: ما یک برنامه جدی در شهر تهران دنبال می کنیم که دو مجموعه شهرداری تهران با نظارت سازمان مدیریت بحران شهر تهران درگیر این برنامه هستند؛ یکی سازمان آتش نشانی و دیگری معاونت شهرسازی شهر تهران است. در حال جمع آوری اطلاعات در این زمینه هستیم که به عنوان مثال ساختمان های نا ایمن در چه وضعیتی هستند و چگونه می توانند ایمن سازی شوند.
زاکانی تاکید کرد: در حوزه گودهای رها شده نیز وضعیت به این صورت است که در حال حاضر شهرداری دو گود رها شده در شهر تهران دارد که باید تعیین تکلیف شود. مانند گود فرهنگ و برج میلاد. اینها اول باید تعیین تکلیف شوند تا تکلیف خودمان را در رابطه با این گودهای مشخص کنیم. در برنامه امسال بررسی این دو مساله در دستور کار قرار دارد که برنامه ای زمان بر است.
12 هزار بافت ناپایدار و 4560 هکتار بافت فرسوده خطری برای شهر
وی با بیان اینکه بخشی از ساخت و سازهای انجام شده در شهر تهران ساخت و سازهای نا ایمن است، گفت: 12000 بافت ناپایدار و 4560 هکتار بافت فرسوده داریم که برای شهر خطرناک است و نیازمند نوسازی در این محدوده ها هستیم تا با برنامه ریزی درست این کار انجام شود.
زاکانی در پاسخ به سوالی مبنی بر عدم هماهنگی ارگان های شهری در کندن معابر شهری تاکید کرد: کنده‌کاری ها در شهر تهران سرخود نیست. از سال های قبل کنده‌کاری شده تا شبکه فاضلاب را ایجاد کنند و این کار بد نیست. در دوره ای از سال های قبل شبکه فاضلاب را طراحی کردند و آن را ایجاد کردند و با شهرداری انجام این کارها هماهنگ است.
به اعتقاد شهردار تهران؛ در آینده امکان دارد نیازهای دیگری روی دهد و بخشی از این کارها منطقی است. غیر منطقی کارهایی است که کنده می شود و رها می شود. 
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/372209/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بزرگداشت شاعری که پیشانی زبان پارسی است/ گوته تا شجریان از «سعدی» اعتبار گرفتند

به مناسبت روز بزرگداشت شاعر و نویسنده بزرگ قرن هفتم، سعدی شیرازی

تمجید امیرعبداللهیان از ابتکار تاریخی آفریقای جنوبی

بحرین میزبان نشست آینده سران اتحادیه عرب

پلیس آمریکا یکصد دانشجوی حامی فلسطین را بازداشت کرد

رسوایی‌های گسترده در پارلمان انگلیس

جزئیات آخرین تحولات منطقه از زبان خبرنگار صداوسیما در مرز لبنان

پیامدهای اِل‌نینو؛ اعلام وضعیت اضطراری و جیره‌بندی برق در اکوادور

حماس: درحال حاضر زمینه‌ای برای مذاکره وجود ندارد

انتصاب سرپرست جدید موسسه آموزشی علوم وفنون کیش

اعلام برنامه های هفته سلامت در نشست رییس مرکزتوسعه سلامت با خبرنگاران

روز خوش بورس؛ جهش 78 هزار واحدی شاخص

اسنپ تخفیف ویژه مؤسسات نیکوکاری را تمدید کرد

صدور و تمدید 3259 مجوز سرمایه گذاری در سال 1402 در قشم/ 54 طرح جدید اقتصادی به بهره برداری رسید

قاضی زاده هاشمی: بنگاه های اقتصادی بنیاد شهید واگذار می شود

یکی از زیباترین مناظر گله اسب‌های وحشی

صحنه ای نفس گیر از کمک به یک کوسه برای بازگشت به آب

پنگوئن رباتیک با سرعت و چالاکی در زیر آب حرکت می‌کند

نمایی از داخل کپسول فضانوردی Orion

طلبِ عشق زهر بی سروپایی نکُنیم….!

جعفرزاده: نه رئیسی، رئیس جمهور دو دوره ای می شود نه بایدن

سپاه درخصوص «عملیات وعده صادق» پیام داد؛ تشکر از مردم و خط‌و‌نشان برای دشمنان

رسانه‌های صهیونیستی: 250 هزار فلسطینی رفح را ترک کرده‌اند

آلمان 4 پاتریوت دیگر می‌خرد

اهدای 100 هزار گل لاله به شهر جنگ‌زده اوکراین

افت محسوس قیمت سکه امامی؛ عقبگرد دلار به کانال 65 هزار تومانی

فعال سیاسی: بدون تغییر در تیم اقتصادی دولت نباید منتظر بهبود اوضاع بود

خط فقر 150 هزار تومانی در سال 84

تأیید بیمه مرکزی نسبت به افزایش سرمایه‌ی بیمه دی

نسبت به ادامه زندگی تا ابدیت چه آمادگی باید داشته باشیم؟

شگفت‌زدگی جالب یک بلاگر خارجی بعد از دیدن شیراز

گوناگون/ روش پاسخ به حمله دشمن در کلام امیرالمؤمنین (ع)

دره های زیبای الموت قزوین

کاخ رسانه تصاویر جالبی از فرود مجدد فالکون 9

یک اردیبهشت سالروز درگذشت شاعر و نویسنده ممتازِ معاصر، ملک‌الشعرا بهار

حسین شریعتمداری: حمله اسرائیل مانند توپ میرزا آقاسی، صدراعظم محمدشاه قاجار بود

رضا نصری: زبان ایران باید در مقابل اسرائیلِ یاغی و قانون‌شکن زبان قانون و منطق و متانت باشد!

صفر تا صد برنده و بازنده عملیات ایران علیه اسرائیل در 3 دقیقه

شمار شهدای غزه به 34 هزار و 49 نفر رسید

آوارها در غزه وسیله‌ای برای سرگرمی کودکان شد

اعتراض مردم انگلیس به وتوی آمریکا علیه فلسطین

تجمع مردم لبنان در مقابل سفارت اردن

جولان گرانی در کالاهای اساسی؛ حبوبات 30 درصد گران شد

افزایش نرخ سود بین بانکی در هفته پایانی فروردین ماه

جامعه ایثارگری از بنیاد شهید و امور ایثارگران انتظاری جز تکریم ندارند

مناظر خیره کننده از دریاچه قلبی شکل

دره انجیرک تا مرخیل؛ تصاویری زیبا از بکرترین نقاط زاگرس

روشی برای نقشه‌برداری از نانوحفره‌های روی غشاء ارائه شد

نروژ بزرگترین کشتی‌های هیدروژنی جهان را می‌سازد

کناره‌گیری نویسندگان از «انجمن قلم آمریکا» در حمایت از غزه