ایران پرسمان

آخرين مطالب

جنگ آمریکا و چین در زیر دریا بر سر کابل‌های اینترنتی جهان ما

جنگ آمریکا و چین در زیر دریا بر سر کابل‌های اینترنتی
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - ایسنا / کابل‌های زیردریایی که داده‌های جهان را منتقل می‌کنند، هم‌اکنون به محور جنگ فناوری بین آمریکا و چین تبدیل شده‌اند.
رویترز گزارش می‌دهد واشنگتن که از جاسوسان پکن می‌ترسد، پروژه‌های چینی در خارج از کشور را خنثی کرده و مسیرهای کابلی پیشرفته هنگ کنگ را مسدود کرده است.
به گزارش تله جغرافیا، یک شرکت تحقیقاتی مخابراتی مستقر در واشنگتن، در سراسر جهان، بیش از 400 کابل انتقال داده‌ها در کف دریا در حال فعالیت‌اند و بیش از 95 درصد تمام ترافیک اینترنت بین‌المللی را منتقل می‌کنند.
یک مقام دولتی آمریکایی و دو تحلیلگر امنیتی به خبرگزاری رویترز گفتند این ارسال‌کننده‌های داده که همه چیز را از ایمیل‌ گرفته تا معاملات بانکی و اسرار نظامی منتقل می‌کنند، در برابر حمله‌های خرابکارانه و جاسوسی آسیب‌پذیرند.
بازار

ایران پرسمان

در ماه فوریه، یک شرکت آمریکایی شروع به اتصال یک کابل 600 میلیون دلاری برای ارسال داده‌ها از آسیا به اروپا، از طریق آفریقا و خاورمیانه، با سرعت فوق العاده سریع کرد. این کابل بیش از 19 هزار و 300 کیلومتر طول دارد. 
موضوع کابل‌های زیردریایی به درگیری‌های موجود بین چین و تایوان افزوده است. دو کابل ارتباطی که تایوان را به جزایر ماتسو در نزدیکی سواحل چین متصل می‌کرد، قطع شده و اینترنت 14 هزار نفر از ساکنان این جزایر قطع شده است.
مقام‌های تایوان معتقدند که یک کشتی ماهیگیری یا یک کشتی باری چینی باعث اختلال در فعالیت این کابل شده است. با این حال، آن‌ها از عمدی نامیدن این اقدام خودداری کردند و گفتند هیچ مدرک مستقیمی وجود ندارد که نشان دهد کشتی‌های چینی با قصد قبلی این کار را انجام داده‌اند. چین که تایوان را یک استان جدایی‌طلب می‌داند، تلاش‌های نظامی و سیاسی بسیاری کرده تا این جزیره را وادار به قبول سلطه خود کند.
جاسوسی چین از سایر کشورها نیز نگران‌کننده است. سازمان‌های جاسوسی به آسانی می‌توانند به داده‌های کابل‌های منطقه‌ای دسترسی پیدا کنند. جاستین شرمن، همکار ابتکار سایبری شورای آتلانتیک که یک اتاق فکر مستقر در واشنگتن است، به خبرگزاری رویترز گفت که کابل‌های زیردریایی «یک معدن طلای نظارتی» برای سازمان‌های اطلاعاتی جهان‌ هستند.
سطح روابط آمریکا و چین نسبت به دهه‌های اخیر در پایین‌ترین سطح خود است. این دو کشور بر سر یک سری مسائل از جمله حمایت ضمنی چین از حمله روسیه به اوکراین، سرکوب دموکراسی‌خواهان‌ هنگ کنگ و آینده تایوان که شی جینپینگ، رئیس‌جمهوری چین، قول داده است آن را تحت کنترل پکن در آورد، درگیرند.
در ماه فوریه، آمریکا یک بالن جاسوسی چینی را که در فضای هوایی آمریکا پرواز می‌کرد با توسل به زور سرنگون کرد. چین ادعا کرده است که این یک بالن تحقیقات آب و هوایی بوده که از مسیر خارج شده بود و آمریکایی‌ها را به واکنش بیش از حد متهم کرد.
سیاست‌های جو بایدن، رئیس‌جمهوری آمریکا، به‌طور فزاینده‌ای بخش فناوری پیشرفته چین را منزوی کرده است. دولت بایدن با هدف بازگرداندن برخی از زیرساخت‌های فناوری به آمریکا دست چینی‌ها را از نوآوری‌های جدید دور نگه می‌دارد.

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/678714/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

فرار مالیاتی 350 فعال رمز ارز با 150 همت گردش مالی رو شد

مخالفت مجلس با افزایش تعرفه اینترنت موبایل

جزئیات دریافت وام مشاغل خانگی

اگر ونگوگ شب‌های پرستاره ایران را می‌کشید!

تسبیحات امیرالمومنین(ع) را بگو...

حیرت‌انگیز ترین بنای زیرزمینی جهان!

آبشار زیبای اِراز در استان لرستان

کاهش زمان تشخیص بیماری با طراحی شبکه عصبی پیچشی

واکنش سپهوند به ادعای میرسلیم: کافر همه را به کیش خود پندارد؛ ایشان مشاعرش را از دست داده است

پیام پزشکیان درپی درگذشت والده یک مقام دولت

خراسان نوشت: ایده جدید روی میز مذاکره

معاون پزشکیان: در این چهل‌وشش سال گام‌های بلندی برداشته شده اما با آنچه می‌خواستیم فاصله‌ زیادی داریم

در جلسه امروز مجلس با حضور وزیر کار چه گذشت؟

فرمانده نزاجا: همه موشک‌های ساخت نیروی زمینی ارتش هوشمند شده‌اند

پزشکیان: در مذاکرات از اصول خود عقب‌نشینی نمی‌کنیم و تنش‌ هم نمی‌خواهیم

نظر رشیدپور درباره پزشکیان، روحانی، هاشمی و احمدی‌نژاد

عیادت آیت‌الله اعرافی از آیت‌الله نوری‌ همدانی

پورمحمدی: نتیجه نهایی مذاکرات مشخص نیست اما امید داریم که به توافقی مطلوب منجر شود

جولان نظامیان اسرائیلی در جنوب لبنان

کالیفرنیا دستور جمع آوری چادرهای بی‌خانمان‌ها را صادر کرد

نشست ترامپ و بن سلمان در کاخ «یمامه» در ریاض

پادشاه انگلیس، میزبان ماکرون خواهد بود

یک خبرنگار دیگر در غزه به شهادت رسید؛ «حسن اصلیح» خبرنگار شهید شماره 215

آزادی 119 پناهجوی افغان از زندان‌های پاکستان

آمریکا پیشنهاد جدیدی در مورد غزه مطرح کرد

روسیه خود را برای مذاکرات استانبول آماده می‌کند

6 کشته طی درگیری‌های ‌پایتخت لیبی

سوئد یک دیپلمات را به اتهام جاسوسی بازداشت کرد

سرمقاله اطلاعات/ این وضعیت دوام می‌یابد؟

زادروز نابغه فروتن و وارسته ایرانی

نرخ سوخت مایع و برق واحدهای کشاورزی مشخص شد

متوسط هزینه ساخت هر مترمربع مسکن اعلام شد؛ وضعیت بحرانی برای خانه‌دار شدن

فرزین: بدون سوییفت با هر بانکی می توانیم ارتباط برقرار کنیم

رونمایی از فاز دوم اتصال شبکه شتاب ایران به میر روسیه

اظهارات سخنگوی دولت در مورد ماجرای نیترات موجود در هندوانه‌ها

صمصامی: برای گرفتن مالیات، فقط بلدند سراغ معلمان و بنگاه‌های تولیدی بروند

تحویل پروژه‌های حمایتی مسکن در شهرها، فقط 6 درصد

نماینده اسبق مجلس: عده‌ای جاسوس نمی‌گذارند ایران در شرایط جنگ اقتصادی با چین و روسیه رابطه خوبی برقرار کند

وعده جدید دولت درباره تامین برق: 50 هزار مگاوات انرژی خورشیدی در کشور مستقر می‌شود

قیمت انواع تخم مرغ در بازار

کمین زیبای پلنگ برای شکار ایمپالا

تکنولوژی جالب جلوگیری از فاجعه بهمن

هنرنمایی دیدنی با پنیر و خیار!

صحنه ای زیبا از برخورد موج دریا و ابر در آسمان!

جهان زودتر از تصور قبلی انسان به پایان می‌رسد

یک مجموعه داستان و رمان جدید در نمایشگاه کتاب

ناگفته‌های روحانی از مذاکرات سعدآباد: دو کشور اروپایی اعلام کردند علیه آمریکا از حق وتو استفاده می‌کنند

روانبخش: مذاکره با آمریکا به مسئله اصلی کشور تبدیل نشود

سخنگوی دولت: دمای اتاق رئیس‌‌جمهور بعضاً روی 29 درجه است

معاون روحانی: وقتی ترامپ این همه تعرفه وضع می‌کند، پس WTO کجاست؟