ایران پرسمان

آخرين مطالب

عربستان در یمن تغییر استراتژی می‌دهد جهان ما

عربستان در یمن تغییر استراتژی می‌دهد
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - ایسنا / منابع مطلع اعلام کردند که عربستان سعودی پس از گذشت هشت سال جنگ و تجاوز به یمن امروز درصدد صلح با یمنی‌ها و تغییر استراتژی نظامی خود در این کشور با هدف تمرکز بر پروژه‌ها و طرح‌های چشم انداز 2030 ریاض است.
خبرگزاری فرانسه به نقل از منابع مذکور در این باره اعلام کرد که اولویت ریاض تامین امنیت مناطق مرزی و توقف حملات موشکی و پهپادهای بمب گذاری شده است که تاسیسات نفتی مهم این کشور را هدف قرار می‌دهند.
یک کارشناس سیاسی آگاه از روند مذاکرات ریاض و هیئت دولت نجات ملی یمن در ژنو در این باره گفت: اکنون در عربستان سعودی تمرکز زیادی بر توسعه، گردشگری و پروژه‌های بزرگ وجود دارد و ریاض نگران این مسئله است که درگیری و جنگ به سرمایه‌گذاری و ثبات عربستان آسیب می‌رساند.
بازار

ایران پرسمان

طبق گفته این منبع، مذاکرات غیررسمی با انصارالله اکنون در حال ثمره دادن و تبدیل شدن به یک تفاهم است که می‌تواند راه را برای کاهش نقش نظامی عربستان سعودی قبل از گفت‌وگوهای یمنی - یمنی تحت نظارت سازمان ملل هموار کند.
وی ادامه داد: آنها (سعودی‌ها) می‌خواهند از نوعی تفاهم با انصارالله به تبدیل این تفاهم به فرآیندی گسترده‌تر برای سازمان ملل دست یابند و درصدد پاک کردن دستان آغشته به خون یمنی‌ها و نجات از عواقب آن و هر گونه تشدید درگیری در آینده هستند.
این کارشناس یمنی همچنین تأکید کرد: آنها (سعودی‌ها) گرفتار باتلاقی بسیار پرهزینه در همه سطوح شده‌اند.
در همین حال، «احمد ناجی»، کارشناس موسسه موسوم به «گروه بین‌المللی بحران‌ها»، به خبرگزاری فرانسه گفت: عربستان سعودی همزمان با تلاش برای انجام تغییرات اجتماعی و اقتصادی بزرگ در داخل کشور، همچنین درصدد تغییر رویکرد خود در یمن از استراتژی نظامی به یک استراتژی نرم امنیتی و سیاسی است.
وی همچنین افزود: عربستان در حال حاضر در حال مذاکره با انصارالله برای دستیابی به تفاهماتی است که این کشور را قادر می سازد ضمن حفظ نفوذ خود در مناطق تحت کنترل دولت مستعفی یمن، امنیت سرزمین های مرزی خود را نیز حفظ کند.
ناجی ادامه داد: این رویکرد جدید می‌تواند این امکان را برای ریاض فراهم کند که موقعیت خود را به عنوان یک بازیگر اصلی در سیاست داخلی یمن حفظ کند تا اطمینان حاصل کند که عربستان تحت تأثیر تهدیدهای امنیتی در صورت ادامه درگیری در داخل یمن قرار نگیرد.
بر اساس برآوردهای سازمان ملل، ده‌ها هزار نفر در نتیجه جنگ یمن کشته شدند، حدود 4.5 میلیون نفر آواره شدند و بیش از دو سوم جمعیت یمن، اکنون زیر خط فقر زندگی می کنند.

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/697131/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

افزایش و اصلاح قیمت 900 قلم دارو در سال گذشته

زیان 3 میلیارد دلاری هوندا از تعرفه‌های آمریکا

سرامیک خودرو چیست ؟ آموزش و اجرا

منظره زیبا از دریاچه چورت ساری

حال و هوای بارانی دریاچه‌ی برنجستانک

یک حرکت بدلکاری عجیب و خطرناک!

طوفان عظیم خاک در عراق

قیچی پرنده‌طور ایرانی در قرن 18!

می‌دانستید صدای نقارۀ حرم امام رضا(ع) معنی خاصی دارد؟

یک عمر علی گفتی؛ آمدم به فریادت برسم...

آخرین مهلت ثبت‌نام در مسابقات ملی برنامه‌نویسی ICT Challenge

رونمایی از اعلان همایش ملی بزرگداشت فردوسی

تصویری زیرخاکی از پدر برادران لاریجانی

کواکبیان: مذاکره، خواست نظام است

رهبر جمهوری شوروی سابق: تا 2028 عضو اتحادیه اروپا می‌ شویم

ویتکاف دست به دامن تونی بلر شد

ترامپ در دیدار با بن سلمان: عربستان و آمریکا دوست یکدیگر هستند

سرمقاله سازندگی/ سه پیام دور چهارم

فرار مالیاتی 350 فعال رمز ارز با 150 همت گردش مالی رو شد

مخالفت مجلس با افزایش تعرفه اینترنت موبایل

جزئیات دریافت وام مشاغل خانگی

اگر ونگوگ شب‌های پرستاره ایران را می‌کشید!

تسبیحات امیرالمومنین(ع) را بگو...

حیرت‌انگیز ترین بنای زیرزمینی جهان!

آبشار زیبای اِراز در استان لرستان

کاهش زمان تشخیص بیماری با طراحی شبکه عصبی پیچشی

واکنش سپهوند به ادعای میرسلیم: کافر همه را به کیش خود پندارد؛ ایشان مشاعرش را از دست داده است

پیام پزشکیان درپی درگذشت والده یک مقام دولت

خراسان نوشت: ایده جدید روی میز مذاکره

معاون پزشکیان: در این چهل‌وشش سال گام‌های بلندی برداشته شده اما با آنچه می‌خواستیم فاصله‌ زیادی داریم

در جلسه امروز مجلس با حضور وزیر کار چه گذشت؟

فرمانده نزاجا: همه موشک‌های ساخت نیروی زمینی ارتش هوشمند شده‌اند

پزشکیان: در مذاکرات از اصول خود عقب‌نشینی نمی‌کنیم و تنش‌ هم نمی‌خواهیم

نظر رشیدپور درباره پزشکیان، روحانی، هاشمی و احمدی‌نژاد

عیادت آیت‌الله اعرافی از آیت‌الله نوری‌ همدانی

پورمحمدی: نتیجه نهایی مذاکرات مشخص نیست اما امید داریم که به توافقی مطلوب منجر شود

جولان نظامیان اسرائیلی در جنوب لبنان

کالیفرنیا دستور جمع آوری چادرهای بی‌خانمان‌ها را صادر کرد

نشست ترامپ و بن سلمان در کاخ «یمامه» در ریاض

پادشاه انگلیس، میزبان ماکرون خواهد بود

یک خبرنگار دیگر در غزه به شهادت رسید؛ «حسن اصلیح» خبرنگار شهید شماره 215

آزادی 119 پناهجوی افغان از زندان‌های پاکستان

آمریکا پیشنهاد جدیدی در مورد غزه مطرح کرد

روسیه خود را برای مذاکرات استانبول آماده می‌کند

6 کشته طی درگیری‌های ‌پایتخت لیبی

سوئد یک دیپلمات را به اتهام جاسوسی بازداشت کرد

سرمقاله اطلاعات/ این وضعیت دوام می‌یابد؟

زادروز نابغه فروتن و وارسته ایرانی

نرخ سوخت مایع و برق واحدهای کشاورزی مشخص شد

متوسط هزینه ساخت هر مترمربع مسکن اعلام شد؛ وضعیت بحرانی برای خانه‌دار شدن