ایران پرسمان
اسکن هزاران ستاره چه نتیجه ای داشت؟
پنجشنبه 30 شهريور 1402 - 17:29:20
ایران پرسمان - بیگ بنگ / تیمی از دانشمندان دانشگاه کالیفرنیا، نتایج مطالعه‌ی 11680 ستاره‌ی نسبتاً نزدیک به زمین را منتشر کردند. محققان در مجموع توانستند بیش از 37 میلیون سیگنال مختلف را ضبط نمایند. 
پس از پردازش “سیگنال‌ها”، مشخص شد که همه‌ی آنها کاملاً طبیعی بودند. این باعث شد دانشمندان به این نتیجه برسند که در فاصله‌ی 360 سال نوری از زمین، در اطراف هیچ ستاره‌ای با احتمال 98.7 درصد، هیچ فرستنده‌ی رادیویی وجود ندارد.
این خبر ممکن است بسیار ناراحت کننده باشد، اما در واقع به این معنی نیست که ما تنها موجودات هوشمند در کیهان هستیم. حتی پس از چنین تخمین‌هایی، هنوز فضای کافی در کهکشان ما برای صدها و هزاران تمدن وجود دارد. و شاید آنها حتی نزدیک‌تر باشند، فقط به دلایلی سیگنال‌های خود را ارسال نمی‌کنند!

http://www.PorsemanNews.ir/Fa/News/1043042/اسکن-هزاران-ستاره-چه-نتیجه-ای-داشت؟
بستن   چاپ