ایران پرسمان
ذوالنور: دشمنان در پروژه «ایران‌هراسی» در یک پارادوکس گیر کرده‌اند
يکشنبه 9 مهر 1402 - 16:14:03
ایران پرسمان - خبرگزاری دانشجو / نایب‌رئیس مجلس در صحن علنی: امروز دشمنان برای ایران‌هراسی مرتب از یک سو در بوق و کرنا می کنند که عراق و افغانستان و سوریه و لبنان و پاکستان و یمن زیر نفوذ جمهوری اسلامی است از سوی دیگر نیز می خواهند بگویند ایران منزوی است و رشدی نداشته؛ آنها در یک تضاد و پارادوکس گیر کرده‌اند.
اگر بخواهند ایران هراسی را کامل کنند می گویند پهپادهای جمهوری اسلامی باعث نجات روسیه به عنوان ابرقدرت در برابر اوکراین شده و اگر این را نگویند نمی توانند ایران را مورد توجه قرار بدهند و دیگران را از آن بترسانند و اگر این را بگویند ابطال حرف هایی است که در ضعف جمهوری اسلامی می زنند.
دشمن از حیث نیروی انسانی، تجهیزات و تسلیحات و امکانات مالی و اقتصادی و اطلاعاتی و تبلیغاتی و عملیاتی روانی بر ما برتری داشت پس چه چیزی باعث شد دشمن ما مضمحل و جمهوری اسلامی باقی بماند؟ عوامل فیزیکی رمز موفقیت ما نبود عوامل معنوی و روحی و معنویت دینی بود.

http://www.PorsemanNews.ir/Fa/News/1045900/ذوالنور--دشمنان-در-پروژه-«ایران‌هراسی»-در-یک-پارادوکس-گیر-کرده‌اند
بستن   چاپ