ایران پرسمان
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی: تعامل سازنده‌ای میان وزارت تعاون و دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد وجود دارد
يکشنبه 14 آبان 1402 - 09:59:12
وزارت رفاه
ایران پرسمان - معاون روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: در دولت سیزدهم، وفاق میان این وزارتخانه و دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد تجاری-صنعتی و ویژه اقتصادی کشور ایجاد شده است.

به گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان خوزستان، «علی‌حسین رعیتی‌فرد» معاون روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در سفر به آبادان در آیین معارفه مدیر کار و خدمات اشتغال منطقه آزاد اروند و مدیر کار و خدمات اشتغال منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی(ره)، از تلاش‌های دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد تجاری-صنعتی و ویژه اقتصادی کشور در دستیابی به اهداف اصلی مناطق آزاد و تلاش جهادی صورت‌گرفته برای بازیابی جایگاه اصلی این مناطق در کشور تقدیر کرد.
رعیتی‌فرد بیان کرد: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی مسئولیت حفظ و صیانت از حقوق کارگر و کارفرما را بر عهده دارد و نقش تنظیم‌گر روابط کار را ایفا می‌کند.
معاون روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به وجود بالغ بر 15 میلیون و 500 هزار کارگر مشمول قانون کار در کشور تصریح کرد: کارگران از ارکان اصلی کشور و نقش به‌سزایی در وقوع انقلاب اسلامی و حفظ این انقلاب ایفا کرده‌اند، بنابراین باید در مسیر جلوگیری از اجحاف در حقوق ایشان گام برداشت.
وی با تأکید بر این‌که سعی شده تا تعامل میان کارگر و کارفرما به یک وحدت رویه تبدیل شده و نبض بازار کار تنظیم شود، ادامه داد: در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی نیز بازرسان وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی همانند سایر مناطق کشور وظایف خود را انجام می‌‌دهند.
رعیتی‌فرد گفت: برای ایجاد عدالت فردی، به‌دنبال برچیدن انحصار و رانت‌ هستیم و برای این مهم، با همکاری سازمان سنجش، برگزاری آزمون‌های مختلف را پیشنهاد داده‌ایم.
وی خاطرنشان کرد: در حوزه طرح طبقه‌بندی مشاغل نیز به‌دنبال رسیدن به عدالت فردی هستیم، به‌گونه‌ای که باید تفاوت میان کارگر ساده و کارگر ماهر مشخص شود تا بدینوسیله برای بخش تولید ایجاد انگیزه صورت گیرد.‌
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان این‌که گستره پوشش این وزارتخانه بالغ بر 55 میلیون نفر است، یادآور شد: تا پایان دولت سیزدهم، بالغ بر 15 هزار نفر مشمول طرح طبقه‌بندی مشاغل خواهند شد.
14 آبان 1402 09:58
کد خبر : 326,142
کلیدواژه ها: رعیتی فرد,معاون روابط کار,رابطه کارگر و کارفرما,طبقه بندی مشاغل,کارگران,خوزستان,شورای‌عالی مناطق آزاد
نظرات بینندگان

http://www.PorsemanNews.ir/Fa/News/1059058/معاون-وزیر-تعاون،-کار-و-رفاه-اجتماعی--تعامل-سازنده‌ای-میان-وزارت-تعاون-و-دبیرخانه-شورای‌عالی-مناطق-آزاد-وجود-دارد
بستن   چاپ