ایران پرسمان
کاهش آسیب‌های ناشی از جنگ با کمک علم روانشناسی
چهارشنبه 10 ارديبهشت 1404 - 07:04:09
ایران پرسمان - دکتر بهروز بزرگی مدیرکل مددکاری و مشاوره بنیاد شهید و امور ایثارگران

نهم اردیبهشت در تقویم، روز جهانی روانشناس و مشاور ثبت شده است. دانش روانشناسی با دانش‌های فلسفه، جامعه‌شناسی، عصب‌شناسی، فیزیولوژی و به طور کلی با علوم انسانی مرتبط و هم مرز است، تنها زمانی که پژوهشگران برای مطالعه ذهن به مشاهدات دقیق کنترل شده آزمایشگری روی آوردند، روانشناسی هویتی مستقل از ریشه‌های فلسفی اش کسب کرد.
روانشناسی از دو کلمه روان و شناسی تشکیل شده است. روان اشاره به بُعد روحی روانی انسان و اهمیت آن دارد و از طرفی شناس هم به راه‌های مطالعه و شناخت روان می‌پردازد. جنگ و تبعات بعد از آن همواره آسیب‌های خاص خود را به دنبال دارد که یکی از موارد PTSD مشکلات روحی روانی و آسیب‌های اجتماعی است، از این‌رو برای کاهش آلام و دردهای این عزیزان مشاوره‌های روانشناسی نقش بسزایی در امر کاهش آسیب‌های ناشی از جنگ خواهد داشت.
اداره کل مددکاری و مشاوره در راستای برنامه‌های تحولی و با رویکرد کاهش آسیب‌های اجتماعی در جامعه ایثارگران ضمن ایجاد مراکز مشاوره شاهد و ایثارگر در سراسر کشور تلاش داشته تا با بهره‌گیری از روانشناسان مجرب و دلسوز نسبت به همدردی و بهبود شرایط سلامت روان خانواده‌های معظم شهدا و جانبازان و ایثارگران معزز گام بردارد.
اینجانب به‌عنوان خادم خانواده معظم شهدا و ایثارگران در برابر استقامت و دلسوزی مشاوران و روانشناسان مراکز مشاوره شاهد و ایثارگر سر تعظیم فرود آورده و این روز را به شما عزیزان تبریک می‌گویم.
دکتر بهروز بزرگی
مدیرکل مددکاری و مشاوره بنیاد شهید و امور ایثارگران

http://www.PorsemanNews.ir/Fa/News/1246370/کاهش-آسیب‌های-ناشی-از-جنگ-با-کمک-علم-روانشناسی
بستن   چاپ