ایران پرسمان - صدا و سیما / دبیر شورای عالی امنیت ملی در نخستین سخنرانی خود در اجلاس بریکس به میزبانی برزیل گفت: سلاح اتمی در دکترین دفاعی ایران هیچ جایگاهی ندارد و گواه این امر نیز گزارشهای نهادهای ناظر بین المللی است. جمهوری اسلامی ایران قاطعانه در برابر تهدیدات نظام سلطه با تمام توان ایستادگی کرد میکند. ایران از حقوق مسلم خود از جمله حق استفاده صلح آمیز از انرژی اتمی نخواهد گذشت.
احمدیان: ثبات غرب آسیا مستقیماً با منافع اعضای بریکس گره خورده است
بازار
![]()
توضیح ویدیو
*غرب آسیا دهههاست بخاطر حمایت بی دریغ زورگویان بین المللی از رژیم صهیونیستی روی آرامش به خود ندیده است.
*رژیم صهیونیستی علاوهبر نسل کشی فلسطینیان و آواره کردن میلیون ها انسان بی گناه از سرزمین مادریشان به عاملی برای جلوگیری از همگرایی واقعی بین ملتهای منطقه تبدیل شده است.
*این نقض آشکار بدیهی ترین حقوق انسانی در سایه ی تکنولوژی و فناوری ممکن شده است که هدف اصلی آن از اساس بهبود زندگی انسانها بوده است.
*ثبات در غرب آسیا مستقیماً با منافع اعضای بریکس، چه از منظر امنیت انرژی و چه از منظر ژئوپلیتیک و اقتصادی گره خورده است.
http://www.PorsemanNews.ir/Fa/News/1246617/دبیر-شورای-عالی-امنیت-ملی--سلاح-اتمی-در-دکترین-دفاعی-ایران-هیچ-جایگاهی-ندارد