ایران پرسمان
آمریکا از مذاکرات صلح اوکراین و روسیه خارج شد
جمعه 12 ارديبهشت 1404 - 21:18:44
ایران پرسمان - مهر / سخنگوی وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد که این کشور دیگر نمی‌خواهد نقش میانجی در مذاکرات صلح بین روسیه و اوکراین را دنبال کند.
به نقل از خبرگزاری راشا تودی، تامی بروس، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد: ما دیگر میانجی نیستیم و هر لحظه برای مدیریت نشست‌ها به آن گوشه دنیا سفر نمی‌کنیم. الان دیگر کارها باید بین دو طرف ادامه پیدا کند.
وی با اشاره به اینکه آمریکا با این وجود تمام تلاش خود را برای تحقق صلح انجام خواهد داد، تاکید کرد که پایان دادن به این منازعه نیازمند وجود «افکاری ملموس» از سوی روسیه و اوکراین است.
پیش از این «جی دی ونس» معاون رئیس جمهور آمریکا اعلام کرده بود که دولت این کشور تلاش دارد طی 100 روزه آینده برای آغاز مذاکرات دوجانبه بین دو طرف منازعه اوکراین فعالیت داشته باشد.
وی به وجود شکاف در مواضع روسیه و اوکراین در خصوص آتش بس اشاره و تاکید کرد که تلاش‌های کنونی با هدف نزدیک کردن مواضع دو طرف دنبال می‌شود.
دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا نیز پیش از این اعلام کرده بود که به نظر وی روسیه آماده حل و فصل منازعه است، اما تاکنون دستیابی به تفاهم با کی یف در این خصوص صورت نگرفته است.
بازار

http://www.PorsemanNews.ir/Fa/News/1247186/آمریکا-از-مذاکرات-صلح-اوکراین-و-روسیه-خارج-شد
بستن   چاپ