ایران پرسمان
اسلام‌آباد: هند منبع تأمین مالی ترورها در پاکستان است
جمعه 19 ارديبهشت 1404 - 17:01:47
ایران پرسمان - فارس /سخنگوی وزارت خارجه پاکستان روز جمعه ادعاهای هند مبنی بر حمله به پایگاه‌ها و مخفیگاه‌های تروریست‌ها در این کشور را رد کرد.
«شفقت علی‌خان» سخنگوی وزارت امور خارجه پاکستان امروز (جمعه) ادعاهای هند مبنی بر حمله به پایگاه‌ها و مخفیگاه‌های تروریست‌ها در این کشور را رد کرد.علی‌خان در اظهاراتی گفت: «ادعاهای هند مبنی بر هدف قرار دادن تأسیسات تروریستی در کشور ما، اطلاعات نادرست است. ارتش هند غیرنظامیان، مساجد و زیرساخت‌ها را هدف قرار داد».شبکه «الجزیره» به نقل از وی گزارش داد: «این هند است که ترورها در پاکستان را تأمین مالی می‌کند.
بازار
هند به دلیل جاه‌طلبی‌هایش، یک عامل بی‌ثبات‌کننده در منطقه است».این دیپلمات پاکستانی با بیان اینکه قطع آب این کشور توسط هند، اقدامی بی‌سابقه و خطرناک است؛ تصریح کرد: «قطع آب مناطق ما توسط هند عواقبی خواهد داشت».طبق این گزارش، علی‌خان همچنین افزود: «ما اظهارات وزارت امور خارجه هند را محکوم می‌کنیم و انتظار داریم لحن دیپلماتیک بهتری اتخاذ شود».

http://www.PorsemanNews.ir/Fa/News/1249523/اسلام‌آباد--هند-منبع-تأمین-مالی-ترورها-در-پاکستان-است
بستن   چاپ