ایران پرسمان
بن گویر و حریدی‌ها بر سر پرچم فلسطین درگیر شدند
پنجشنبه 25 ارديبهشت 1404 - 18:36:56
ایران پرسمان - ایسنا / وزیر امنیت د اخلی رژیم صهیونیستی با گروهی از یهودی‌های حریدی در نزدیکی شهر قدس اشغالی به دلیل پرچم فلسطین درگیر شد.
«ایتامار ین گویر» وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی و رئیس حزب «قدرت یهود» امروز در حالی که در شهر «بیت شیمش» در 30 کیلومتری شمال قدس با خودرو در حال گشت‌زنی بود، پس از مشاهده پرچم فلسطین در این منطقه برای گزارش موضوع به پلیس اقدام کرد که با واکنش گروهی از یهودیان حریدی از اعضای گروه «ناتوری کارتا» مواجه شد.
به نوشته روزنامه عبری «معاریو»، بن گویر زمانی که دید پرچم فلسطین روی دیواری نقاشی شده، توقف کرد و در تماس با پلیس رژیم صهیونیستی، از آنها خواست برای پاک کردن آن به این نقطه بیایند.
معاریو نوشت: در ادامه ده‌ها تن از اعضای گروه ناتوری کارتا در اطراف بن گویر جمع شدند و او را «صهیونیست» و «قاتل» خواندند و فریاد زدند «تو از خدمت حریدی‌ها در ارتش حمایت کردی» و «از اینجا برو»، آنها همچنین قصد حمله به بن گویر را داشتند و یکی از زنان معترض سیلی به صورت آیلا، همسر بن گویر زد.
پلیس رژیم صهیونیستی نیز گزارش داد که صدها تن از حریدی‌ها اطراف خودروی وزیر امنیت داخلی جمع شده بودند، ما مجبور شدیم برای متفرق کردن آنها به زور متوسل شویم، در این درگیری همسر بن گویر مورد حمله قرار گرفت و در این رابطه یک نفر بازداشت شد.
گروه ناتوری کارتا زیر مجموعه‌ای از یهودیان حریدی هستند که که تعدادشان تنها چند هزار نفر بوده و مخالف صهیونیسم بوده و خواهان نابودی رژیم صهیونیستی هستند.
معمولا در مناطق سکونت این گروه از حریدی‌ها در بیت شیمش و محله «شعاریم» در قدس اشغالی پرچم‌های فلسطین دیده می‌شود.
بن گویر یکی از تندروترین چهره‌های کابینه رژیم صهیونیستی است که همواره حامی نسل‌کشی فلسطینی‌ها در جنگ علیه نوارغزه بوده است.
بازار

http://www.PorsemanNews.ir/Fa/News/1251837/بن-گویر-و-حریدی‌ها-بر-سر-پرچم-فلسطین-درگیر-شدند
بستن   چاپ