ایران پرسمان
کنایه کاربران عرب به بن‌سلمان: رکورد دوشیدن در خلیج فارس زده شد!
شنبه 27 ارديبهشت 1404 - 16:27:17
ایران پرسمان - فارس / سفر رئیس‌جمهور سابق آمریکا به خاورمیانه و امضای قراردادهای اقتصادی هنگفت، موجی از انتقادات را در میان کاربران عرب در پی داشت.
«دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا از 23 تا 26 اردیبهشت به کشورهای عربستان سعودی، قطر و امارات سفر کرد. او در این سفر با سران این کشورها دیدار کرد و قراردادهای کلان به‌ویژه در زمینه اقتصادی امضا کرد که ارزش آن‌ها به صدها میلیارد دلار رسید.این سفر که شامل دیدارهایی با رهبران ارشد عربستان سعودی، قطر و امارات بود، به‌سرعت به موضوعی داغ و جنجالی در فضای مجازی تبدیل شد، جایی که کاربران با لحنی تند آن را نه فرصتی برای همکاری و پیشرفت، بلکه نمایشی از تحقیر و استثمار منطقه توسط قدرت‌های خارجی به‌ویژه آمریکا تلقی کردند.آن‌ها رهبران خود را با کلماتی تند مانند «فروخت»، «دوشید» و «رها کرد» سرزنش کردند و ترامپ را متهم ساختند که با این سفر جیب‌هایش را پر کرده و کشورهای عربی را به گاوهای شیردهی برای منافع شخصی و اقتصادی آمریکا تبدیل کرده است.این موج انتقادی که با زبان تند و بار منفی در پست‌ها شکل گرفت، فضایی پرتنش در شبکه ایکس ایجاد کرد و بحث‌های داغی درباره عزت ملی، وابستگی اقتصادی و خیانت احتمالی رهبران منطقه را به راه انداخت.با گسترش این واکنش‌ها، بسیاری از کاربران به تحلیل‌هایی پرداختند که سفر را به‌عنوان نشانه‌ای از ضعف دیپلماتیک و از دست رفتن حاکمیت ملی در برابر نفوذ آمریکا توصیف کردند.کاربران عرب با زبانی تند نارضایتی خود را از این سفر ابراز کردند و اغلب بر تحقیر، استثمار و ضعف دیپلماتیک رهبران منطقه متمرکز شدند.
کاربری به نام «عصام حسین» با کنایه به کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس نوشت: ««ترامپ از عربستان یک تریلیون دلار گرفت و گفت محمد بن سلمان شب‌ها برای مردمش بیدار می‌ماند و جوانی خوش‌چهره است! از قطر 1.2 تریلیون دلار گرفت و امیرشان را جوانی قوی و جذاب خواند! او همچنین موافقت جولانی را برای عادی‌سازی با اسرائیل و پیوستن به توافق آبراهام، اخراج و بازداشت فلسطینی‌ها در سوریه، تعیین مرزهای جدید اسرائیل شامل کل جولان و جبل الشیخ، مذاکره برای زمین‌های بیشتر مورد نیاز نتانیاهو را گرفت. در امارات هم محمد بن زاید بزرگ‌ترین پیشنهاد مالی را داد: 1.4 تریلیون دلار طی ده سال، یعنی سالی 110 میلیارد. شاید ترامپ به بن‌زاید بگوید او حتی از کامرون دیاز در جوانی زیباتر است! خلیجی‌ها فقط کلمه «خوش‌چهره» از ترامپ گرفتند، اما او به جذابیت تریلیون دلاری رسید.»
بازار



 کاربر دیگری به نام «مجتهد نجران» با اشاره به سرعت این معاملات چندمیلیاردی نوشت: «فقط در دو ساعت، 600 میلیارد دلار! سریع‌ترین دوشیدن در جهان! این روند هنوز ادامه دارد.»

ایران پرسمان

یک کاربری عربی دیگر به نام «mazen007» با انتقاد از پول‌های معامله‌شده در سفر ترامپ گفت: «دو تریلیون دلار از عربستان و امارات، به علاوه یک هواپیما به‌عنوان هدیه از قطر؛ این هزینه سفر ترامپ به خلیج [فارس] بود. اگر این پول را بین مسلمانان تقسیم می‌کردند، هیچ مسلمانی فقیر یا مجردی ناتوان از ازدواج باقی نمی‌ماند.»

ایران پرسمان

«بیسان» که به‌نظر می‌رسید یکی از کاربران اهل غزه باشد، گفت: «با سفر ترامپ، روزنه امیدی ناچیز داشتیم که شاید چیزی تغییر کند، هرچند هیچ اعتمادی به این قاتل نداشتیم. سفر تمام شد و پیش‌بینی‌هایمان درست بود؛ هیچ‌کس به ما توجهی نکرد. کارناوال پرستش آمریکایی‌ها و ریختن پول در جیب‌هایشان تمام شد، بدون اینکه کسی از ما یادی کند. این دنیا برای غزه جز مرگ چیزی باقی نگذاشته.»

ایران پرسمان

کاربر دیگری نیز به نام «layla bensassi» در این باره نوشت: «حالا فهمیدم منظور ترامپ از «عصر طلایی آمریکا» چه بود. او پول عرب‌ها را جمع کرد و به جیب خودش و ثروتمندان آمریکا ریخت.»

ایران پرسمان

اما «ابو حسن» با خشم و عصبانیت درباره این معاملات نوشت: «ترامپ با وقاحت گفت: بدون ما یک هفته هم دوام نمی‌آوردید! او سرزمینمان را تحقیر کرد و علناً باج‌خواهی کرد. آیا باز هم با میلیاردها دلار جوابش را می‌دهیم؟ حقیقت این است که هر دلاری که به او می‌دهیم، خیانت به خاک، خون و آینده نسل‌هایمان است. دیگر بس است، عزتمان را نمی‌فروشیم!»

ایران پرسمان

کاربر دیگری به نام «mohamed mahmoud almatan» نوشت: ««گاوچران‌ها (آمریکا) دارند چوپان‌ها (کشورهای عربی) را می‌دوشند. ترامپ، این گاوچران قدیمی با شهوتی سیری‌ناپذیر، گاوهای محبوبش را در خلیج فارس پیدا کرده؛ گاوهای شیردهی که وقتی شیرشان تمام شود، ذبح می‌شوند.»

http://www.PorsemanNews.ir/Fa/News/1252344/کنایه-کاربران-عرب-به-بن‌سلمان--رکورد-دوشیدن-در-خلیج-فارس-زده-شد!
بستن   چاپ