ایران پرسمان
«اون» از مردمش خواست کمتر غذا بخورند!
چهارشنبه 5 آبان 1400 - 23:18:07
ایران پرسمان - آخرین خبر / کره شمالی به شهروندان خود هشدار داده است که باید انتظار داشته باشند تا زمانی که این کشور مرز خود با چین را در سال 2025 بازگشایی کند، غذای کمتری بخورند.
دیلی میل به نقل از RFA گزارش داد، کمبود مواد غذایی در حال حاضر بر مردم کره شمالی تأثیر گذاشته است، اما مقامات به شهروندان گفته اند که کمربندهای خود را برای حداقل سه سال دیگر ببندند.
با این حال، مردم قبلاً شکایت کرده‌اند که کمبود، دیدن خود را در زمستان دشوار می‌کند، چه رسد به چندین سال.
کره شمالی مرز خود با چین را در ژانویه 2020 به عنوان اقدامی پیشگیرانه در برابر شیوع ویروس کرونا بست.
اما این اقدام تأثیر جدی بر اقتصاد کشور داشت، به دلیل پیشی گرفتن تقاضا از عرضه، قیمت کالاهای روزمره با افزایش شدید روبرو شد .
یکی از ساکنان شهر سینویجو که خواست نامش فاش نشود، در مورد دستورالعمل جدید دولت گفت که به مردم هشدار داده شده است که شانس بازگشایی مرز با چین قبل از سال 2025 ضعیف است.
آنها افزودند: "وضعیت غذا در حال حاضر به وضوح یک وضعیت اضطراری است و مردم با کمبود دست و پنجه نرم می کنند. وقتی مقامات به آنها می گویند که باید تا سال 2025 غذای کمتری مصرف کنند، آنها نمی توانند کاری بکنند جز اینکه احساس ناامیدی زیادی کنند.
علیرغم مشکلات کنونی مردم کره شمالی، رهبر آنها کیم جونگ اون امسال همچنان به پیشبرد ایده خوداتکایی ادامه داده است.
این پیام در ماه ژوئیه زمانی که کمیته مرکزی آن زمان به مردم دستور داد که به دلیل کمبود کاشت محصولات کشاورزی را خودشان شروع کنند، تشویق شد.
با این حال، با برآورد سازمان خواربار و کشاورزی سازمان ملل مبنی بر اینکه کره شمالی امسال حدود 860000 تن غذا کمبود دارد، ساکن سینویجو گفت که فقر در بین مردم در حال افزایش است.
این ساکن گفت: "آنها می گویند که به ما می گویند تا سال 2025 سختی را تحمل کنید، مانند این است که به ما بگویید از گرسنگی بمیرید."
منبع دوم ادعا کرد که دولت کره شمالی در نتیجه استراتژی موثر کووید-19 خود که به گفته آنها به خوبی عمل کرده است، در تلاش است تا کمبود مواد غذایی را کاهش دهد.
اگرچه دولت عوامل خارجی را عامل کمبود مواد غذایی آنها دانسته و به تحریم‌های اعمال شده بر آنها، بلایای طبیعی و همه‌گیری جهانی کروناویروس اشاره کرده است.
سال گذشته، کره شمالی متحمل سیل شدید شد که به محصولات حیاتی آسیب رساند و صدها خانواده را بدون خانه رها کرد. امسال نیز محصولات زراعی در اثر خشکسالی و سیل متعاقب آن آسیب دیدند.
تلویزیون دولتی کره شمالی گزارش داد، در ماه اوت، باران شدید در شمال شرقی کره شمالی، 1170 خانه را ویران یا آب گرفت و 5000 نفر از ساکنان را مجبور به تخلیه به محل امن کرد.
کیم اذعان کرده است که وضعیت غذایی «تنش‌آمیزی» وجود دارد که در صورت شکست همه محصولات، می‌تواند بدتر شود و مشکلات اقتصادی در میان محدودیت‌های مرزی و حرکتی سخت‌گیرانه‌ای که تجارت را کاهش داده است، تشدید می‌کند.
کره شمالی کشوری کوهستانی است، به این معنی که کمبود زمین مناسب برای کشاورزی دارد و بسیاری از کشاورزان آن به ابزارهایی مانند تراکتور، کمباین و خرمن‌کوب دسترسی ندارند.
در نتیجه، تصور می‌شود که کره شمالی برای تغذیه حدود یک سوم جمعیت خود به واردات و کمک‌های خارجی متکی است.
حتی با وجود این واردات، یک گزارش سازمان ملل در سال 2017 به این نتیجه رسید که دو پنجم جمعیت دچار سوء تغذیه هستند - به این معنی که آنها به تعداد کالری مورد نیاز در روز برای حفظ وزن سالم دسترسی ندارند.

http://www.PorsemanNews.ir/Fa/News/336272/«اون»-از-مردمش-خواست-کمتر-غذا-بخورند!
بستن   چاپ