ایران پرسمان
اسرائیل روی خط ناامنی و انفجار؛ از حمله به نفتکش تا بمب‌گذاری در قدس
پنجشنبه 3 آذر 1401 - 11:53:00
ایران پرسمان - کیهان /متن پیش رو در کیهان منتشر شده و انتشار آن در آخرین خبر به معنای تایید تمام یا بخشی از آن نیست
در ادامه سلسله حوادث و رویدادهای امنیتی در رژیم صهیونیستی از قطعی برق گسترده گرفته تا حمله به نفتکش‌های رژیم، صبح چهارشنبه نیز قدس اشغالی شاهد بی سابقه ترین انفجارها با بمب‌های کنترل از راه دور بود.
پیش بینی برخی مقامات صهیونیستی درباره روزهای آشفته این رژیم در حال محقق شدن است. طی هفته‌های اخیر روزی نبوده است که سرزمین‌های اشغالی شاهد حوادث امنیتی نباشد؛ از قطع برق و اختلال در شبکه توزیع برق تل‌آویو گرفته تا آتش سوزی و حمله به یک نفتکش رژیم اسرائیل در سواحل عمان که دچار آسیب‌های جدی شد، مناطق اشغالی فلسطین تقریبا هیچ روزی را بدون حوادث غیرعادی سپری نکرده است. آخرین حادثه بزرگ در مناطق اشغالی فلسطین، دو انفجار بزرگی بود که صبح چهارشنبه بخش‌هایی از غرب بیت المقدس را لرزاند. انفجار نخست ساعت 7 صبح به وقوع پیوست و کمتر از نیم ساعت بعد بخش دیگری از بیت المقدس غربی نیز بر اثر انفجار لرزید. رسانه‌های عبری گزارش دادند که علت انفجار اول یک خودرو بوده است که با انفجار آن آتش‌سوزی در ترمینال و ایستگاه اتوبوس‌ها رخ داده است.
این انفجار همچنین فعالیت کلیه خطوط حمل‌ونقل عمومی از جمله اتوبوس‌ها در شهر قدس را متوقف کرد و رادیو ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد که پلیس این رژیم در پی انفجارهای شهر قدس به حالت آماده‌باش کامل در آمده و تحقیقات برای شناسایی عاملان عملیات‌ها آغاز شده است. روزنامه عبری‌زبان یدیعوت آحارونوت اعلام کرد که در دو انفجار روز چهارشنبه در قدس اشغالی، «در مجموع 23 اسرائیلی با جراحت‌های مختلف زخمی شدند. پس از این انفجار، حال دست‌کم 4 نفر از مجروحان بسیار وخیم اعلام شد و پزشکان از دو نفر قطع امید کردند. این انفجارها همچنین تا شامگاه چهارشنبه حداقل یک کشته برجای گذاشت.» با توجه به گستردگی عملیات ضد صهیونیستی دیروز به نظر می‌رسد که صهیونیست‌ها آمار کشته‌ها و زخمی‌ها را پایین اعلام کرده‌اند.
ترس و هراس بر سر صهیونیست‌ها
پس از وقوع سلسله ‌انفجارهای صبح چهارشنبه در شهر بیت‌المقدس، ترس و هراس از عملیات‌های مجاهدین فلسطینی سراسر سرزمین‌های اشغالی را فرا گرفت. پلیس رژیم صهیونیستی از دریافت بیش از 60 تماس تلفنی و گزارش مشاهده اجسام مشکوک توسط ساکنین سرزمین‌های اشغالی از زمان وقوع انفجارها خبر داد.
همچنین در پی وقوع سلسله‌انفجارهای بیت‌المقدس، کابینه امنیتی رژیم صهیونیستی به ریاست «یائیر لاپید» نخست‌وزیر موقت و با حضور «بنی گانتس» وزیر جنگ، «عمر بارلو» وزیر امنیت داخلی، «ایال خولاتاه» مشاور امنیت داخلی، «یعقوب شبتای» رئیس‌پلیس و «رونن بار» رئیس‌شاباک تشکیل جلسه داد. در واکنش به این انفجارها، «ایتامار بن گویر»، نماینده افراطی و ضد فلسطینی کنِسِت اسرائیل (پارلمان) که در همان ساعات نخست حادثه در محل حضور یافته بود، خواستار حمله ارتش این رژیم به نوارغزه شد. بن گویر یکی از گزینه‌ها برای تصدی سمت وزارت امنیت داخلی رژیم اسرائیل است و پس از این انفجارها حتی خواستار از سرگیری عملیات‌های ترور علیه فلسطینی‌ها شد. درخواستی که به نظر می رسد بیش از هر چیز ناشی از ترس و نگرانی شدید صهیونیست‌ها از اوضاع این روزهای شان باشد.
گروه‌های مقاومت در حال آماده‌باش
انفجارهای قدس استقبال گروه‌های مقاومت فلسطین و در رأس آنها جنبش‌های حماس و جهاد اسلامی را به همراه داشته است. گروه‌های مقاومت این انفجارها را نتیجه یک عملیات دلاورانه و پاسخی طبیعی به جنایات و تجاوزات رژیم صهیونیستی و شهرک نشینان تندرو آن در قدس اشغالی، مسجدالاقصی و دیگر مناطق فلسطین خواندند.
عبداللطیف القانوع، سخنگوی حماس در این باره تاکید کرد: «اشغالگران ثمره جنایت‌های خود علیه ملت فلسطین و مسجدالاقصی را برداشت می‌کنند. خشم الاقصی شعله‌ور شده و همه مناطق را در خواهد نوردید.» جنبش جهاد اسلامی فلسطین نیز با تبریک این عملیات تاکید کرد: «تمامی عملیات یهودی ‌سازی، حمله به مقدسات و مردم ما در قدس، الخلیل، جنین و نابلس بدون مجازات نخواهد ماند.»
ازسوی دیگر، المیادین به نقل از منابع خود اعلام کرد که گروه‌های مقاومت فلسطین در غزه گروه‌های ضربتی خود را در حالت آماده‌باش قرار داده و آماده مقابله با هر شرایط اضطراری هستند. این منابع گفتند: «در پی وقوع انفجار در قدس گروه‌های مقاومت فلسطین در غزه درحال انجام اقدامات امنیتی بی‌سابقه‌ هستند. با توجه به تحولات میدانی، مقاومت در حال آماده شدن برای یک تشدید تنش بزرگ است که می‌تواند به جنگی گسترده تبدیل شود.»
همچنین کمیته‌های مقاومت مردمی فلسطین نیز این عملیات را تبریک گفت و تاکید کرد که این عملیات در راستای پایبندی به خون شهدای مردم فلسطین و رنج اسیران پیروز فلسطینی است و پاسخی طبیعی به جنایات و قتل عام‌های دشمن صهیونیستی است. بیانیه‌این کمیته‌ها اضافه کرد: «بار دیگر جوانان انقلابی و قهرمانان مقاومت ثابت کردند که می‌توانند به ساختار امنیتی رژیم اسرائیل ضربه بزنند و نقشه‌های جنایتکارانه آن علیه مردم فلسطین را خنثی کنند.»
حوادث زنجیره ای در مناطق اشغالی
انفجارهای صبح روزچهارشنبه، برای صهیونیست‌ها تقریبا بی سابقه بود. از سال 2016 تا کنون هیچ‌گاه سیستم حمل‌ونقل رژیم صهیونیستی هدف حملات و انفجارها قرار نگرفته بود و انفجار صبح چهارشنبه در یک ایستگاه اتوبوس اولین حادثه مرگباری بود که در 6 سال گذشته سیستم حمل‌ونقل رژیم صهیونیستی را هدف قرار می داد. از سوی دیگر پلیس رژیم صهیونیستی نیز اعتراف کرده که این روش انفجاری که با بمب کنترل از راه دور انجام شده است، روشی بی سابقه است و تا کنون طی 20 سال گذشته هیچ‌گاه اسرائیل با بمب‌های انفجار از راه دور تهدید نشده بود. در واقع انفجار صبح چهارشنبه نشان داد که دوره ای جدید از ناامنی و بی ثباتی در اسرائیل آغاز شده و شاید صهیونیست‌ها دیگر مانند گذشته قادر نباشند امنیت خود را در مناطق اشغالی تامین کنند. حداقل در یک هفته گذشته، علاوه‌بر انفجار صبح چهارشنبه، حوادث متعدد و مشکوک دیگری نیز امنیتی ترین مناطق رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده که منشا این تهدیدات و حوادث همچنان برای صهیونیست‌ها ناشناخته است. چند روزپیش همزمان با صدای انفجار مهیب و قطع برق؛ ساکنان استان‌های تل‌آویو و حیفا در سرزمین‌های اشغالی از منازل خود خارج شدند و پس از مدتی به آنها اعلام شد که صدای انفجار صرفا شکستن دیوار صوتی توسط جنگنده‌ها در یک رزمایش نظامی بوده است. بلافاصله بعد نیز تمام اخبار مرتبط با این رخداد که توسط رسانه‌ها و اکانت‌های عبری زبان انتشار یافته بود از فضای مجازی حذف شد؛ در حالی که برخی رسانه‌های بزرگ‌تر در گزارش‌های خود گفته بودند منتظر اخبار تکمیلی درباره علت انفجار و یا قربانیان احتمالی آن باشید! اما ابهامی که تاکنون و بعد از این رخداد در ذهن ناظران رفع نشده برگزاری یکباره رزمایش و عدم اعلام قبلی توسط وزارت دفاع رژیم صهیونیستی است.
حتی روز گذشته نیز یک واحد صنعتی در شهر کریات‌ملاخی، دچار آتش سوزی گسترده ای شد و پس از بررسی‌ها مشخص شد که این آتش سوزی مربوط به شرکت دارو‌سازی CTS رژیم صهیونیستی است که در حوزه صنایع پزشکی و دارویی فعالیت گسترده داخلی و بین‌المللی دارد.
دو روز پیش نیز، در ادامه سلسله رخدادهای غیرمنتظره در سرزمین‌های اشغالی، منابع خبری از قطع کامل برق در شهرهای حیفا، کارمل و مناطق اطراف آن خبر دادند و شرکت برق رژیم صهیونیستی با انتشار بیانیه‌ای مدعی شد که قطع گسترده برق در شهرهای حیفا، تیرات کارمل و شهرک مجدیم در نتیجه نقص در سامانه‌های صنعتی و انتقال ولتاژ بالای برق رخ داده است. با این حال قطع ناگهانی برق در رژیم صهیونیستی اقدامی کم سابقه است و سراسری‌بودن آن در بخش‌هایی از مناطق اشغالی، گمانه زنی‌ها درباره خرابکاری بودن آن را تقویت کرد.
سلسله انفجارهای عجیب در مناطق اشغالی فلسطین حتی تا بیخ گوش امنیتی ترین مناطق این رژیم نیز رسیده است و روز سه شنبه آتش‌سوزی در شهر سرزمین‌های اشغالی و در نزدیکی ویلای خانوادگی بنیامین نتانیاهو در شهر قیصریه، چندین ایستگاه آتش‌نشانی را رهسپار این منطقه کرد. اگرچه مقامات و منابع صهیونیستی تا کنون در قبال این گونه حملات و حوادث سکوت کرده‌اند، اما بعید است با تداوم حوادث مشکوک و زنجیره ای در مناطق اشغالی فلسطین، رژیم صهیونیستی بعد از این بتواند رنگ و بوی آرامش را به خود ببیند.

http://www.PorsemanNews.ir/Fa/News/394398/اسرائیل-روی-خط-ناامنی-و-انفجار؛-از-حمله-به-نفتکش-تا-بمب‌گذاری-در-قدس
بستن   چاپ