ایران پرسمان

آخرين مطالب

گشایش سایت موزه شهر تاریخی حریره کیش در روز جهانی موزه منطقه آزاد کیش

گشایش سایت موزه شهر تاریخی حریره کیش در روز جهانی موزه
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - جعفر آهنگران بر رونق گردشگری فرهنگی و ایجاد جاذبه های متنوع گردشگری درکیش تاکید کرد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، سایت موزه شهرتاریخی حریره که به مناسبت روز جهانی موزه و هفته میراث فرهنگی با حضور مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش و جمعی از معاونان این سازمان گشایش یافت در ابتدای این محوطه تاریخی ایجاد شده و تعدادی شی کشف شده در این شهر تاریخی را به نمایش گذاشته است.
این اشیاء که درطول سال های 72 تا90 درکاوش های باستان شناسی شهرحریره کشف شده شامل کوزه ها و خمره های سفالی با نقش برجسته کوفی ، ابریق، انواع سلادن، گچبری، سرستون و ظروف مختلفی مربوط به دوره های سلجوقی، تیموری و ایلخانی است .
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش درمراسم گشایش این سایت موزه با اشاره به اینکه شهرتاریخی حریره یکی از مهم ترین جاذبه های تاریخی کیش است که باید نقش آن در برنامه های گردشگری منطقه تقویت شود گفت: رونق گردشگری فرهنگی ازجمله برنامه های مهم سازمان محسوب می شود و این سایت موزه نیز با همین هدف در شهر حریره ایجاد شده است.
جعفر آهنگران با بیان اینکه دردسترس قرار دادن آثارمیراثی و ایجاد تنوع در گردشگری کیش راهکارهای تقویت گردشگری فرهنگی است افزود: با توجه به نفش مهم صنایع دستی درجذب گردشگران خارجی باید درکنار این موزه، مراکز عرضه صنایع دستی بومی جزیره کیش، دست سازهای هنرمندان بومی و دیگر استان های مختلف کشور هم ایجاد شود.
خسرو نشان معاون گردشگری سازمان منطقه آزاد کیش نیز با اشاره به نقش مهم موزه ها درحفظ و معرفی فرهنگ و آثار تاریخی هر کشور گفت : درسالهای اخیر موزه ها در صنعت گردشگری جهان بسیار مورد توجه قرارگرفته اند و ضمن ارتقاء سطح آگاهی افراد در رونق گردشگری هم موثرند.
خسرو نشان با بیان اینکه کیش قطب نخست گردشگری سیاحتی کشوراست تصریح کرد: با توجه به اینکه گردشگری فرهنگی بیشترین ظرفیت را برای جذب گردشگران بین المللی دارد تلاش می کنیم تا این جزیره زیبای مرجانی به قطب دوم گردشگری فرهنگی کشور تبدیل شود. 
وی اظهار داشت : گستردگی آثار کشف شده در شهرحریره به گونه ای است که اگر هر 2 ماه یک بارنمایشگاه برگزارشود آثارعرضه شده در طول یک سال قابلیت تعویض دارند.
نشان با اعلام اینکه این آثار کشف شده بین 800 تا یک هزار سال قدمت دارند لبراز امیدواری کرد در کاوش های پیش رو آثاری با قدمت بیشتر کشف شود.
لازم به ذکراست شهر تاریخی حریره با 120 هکتار وسعت در شمال جزیره کیش واقع شده و یکی از 6 اثر تاریخی ثبت شده این جزیره در فهرست آثار تاریخی و میراث فرهنگی کشور است.
کاخ مرجان، بازار فرانسوی ها، کاخ الیت، مساجد امیر و ماشه 5 اثر دیگر تاریخی جزیره کیش هستند که درفهرست آثارتاریخی و میراث فرهنگی کشورمان به ثبت رسیده اند.
ا

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/288965/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تمام مال و اموالم رو فروختم!

خدا کارشو خوب بلده

این جور کاسب حبیب خداست

توصیه قرآنی؛ به بدهکار فشار نیارید

جزئیات گفتگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و ترکیه

رئیس‌جمهور در سفری غیررسمی به شهرستان مرند رفت

نقشه‌ مقام‌های ترامپ برای اخاذی از اروپا و مصر در ازای حمله به یمن

ماه چهارم 1403؛ ناکامی اصولگرایان، پیروزی پزشکیان

خرمشهر رو خدا آزاد کرد؛ نکته توحیدی آیه 17 سوره انفال

فلسفه جالب شکل گرفتن اعمال نماز در معراج پیامبر(ص)

به امام رضا (ع) پناه بردم

از فقر مطلق تا رونق مجدد طلافروشی!

انتقاد از رفتار بعضی از افراد منسوب به سلبریتی در جامعه

به آخوند صورتی گوش ندید!

تلاوت آیه «چشم زخم» توسط حامد شاکرنژاد

مریخ شگفت انگیز را ببینید!

داستانک/ کینه و اذیت شدن

حمله مجدد هوایی آمریکا به شمال یمن

شلیک دو موشک از غزه به سمت اراضی اشغالی

تلاوت تقلیدی اعجوبه نوجوان از استاد «بهتیمی»

وقتی سخنرانی یک روحانی در مجلس ختم طلافروش یزدی را دگرگون می‌کند!

خشن ترین برخورد خداوند در قرآن

روایت یک طلافروش؛ خدا سیلی محکمی بهم زد!

تلاوت دلنشین حامد شاکرنژاد

تلاوت شنیدنی سیدحسنین

بازگشت به زمین با کپسول دراگون

شعری زیبا برای افرادی که مهاجرت کردند!

دیدار سفیر جدید ایران با رئیس‌جمهور آلمان

سلیمی نمین: اگر ترامپ واقعاً می‌خواهد مذاکره کند باید به اشتباه خود اعتراف کند

جنتی: چمران منتقد فلسطینی‌ها بود

ترامپ با یک «پرتره» از خودش متنفر شد!

کاسبا خیلی مراقب باشن؛ هشدار قرآن درباره کم فروشی

سخن بزرگان/ برترین عمل در ماه مبارک رمضان

تلاوت تقلیدی اعجوبه نوجوان از مصطفی اسماعیل

تلاوت تقلیدی نوجوان اصفهانی از استاد «محمود رمضان»

تلاوت تقلیدی نوجوان اصفهانی از استاد «متولی عبدالعال»

تلاوت تقلیدی نوجوان اصفهانی از استاد «حصان»

رکوردشکنی فضایی ایران در سال 1403

داستانک/ سلام بدون نیاز

عکس یادگاری جالب پزشکیان با نوکیای ساده یک نوجوان

تصاویری از آخرین شب قدر شهید رئیسی

عراقچی: آمادگی در کشور چنان بالاست که کسی حتی فکر تجاوز به ایران را نخواهد کرد

روایتی شنیده نشده از سردار سلیمانی درباره عملیات فتح‌المبین

رسانه صهیونیستی: بن گویر نزدیک بود رئیس شاباک را خفه کند

بنی گانتس: امنیت اسرائیل به خاطر اختلافات داخلی در خطر است

ترامپ: از دوم آوریل تعرفه‌های ثانویه بر ونزوئلا اعمال خواهم کرد

مقام انصارالله: ترامپ تاریخ یمن را نخوانده است

انبار نفت روسیه پس از حملات اوکراین همچنان می سوزد

روایت جدید از دلیل عصبانیت ترامپ از زلنسکی

اخراج کارکنان وزارت آموزش آمریکا؛ 30 دقیقه زمان برای ترک همیشگی دفاتر خود