ایران پرسمان

آخرين مطالب

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی یزد:

تعامل بین دستگاه قضایی و تعاون، کار و رفاه اجتماعی جهت حل مشکلات مردم ضروری است وزارت رفاه

تعامل بین دستگاه قضایی و تعاون، کار و رفاه اجتماعی جهت حل مشکلات مردم ضروری است
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی یزد گفت: برخی از وظایف و ماموریت های اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان یزد جنبه قضایی دارد و برای رسیدگی به پرونده هایی در همین رابطه به تعامل مناسب و بیشتر با دادگستری استان نیاز است.

به گزارش روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان یزد، نشست هم اندیشی رئیس و قضات دادگستری استان با مدیرکل و مدیریت های تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان یزد برگزار شد.
در این نشست مسائل و مشکلات بخش های روابط کار، تعاون و اشتغال اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی توسط مدیریت ها مطرح و برای رفع آنها تبادل نظر شد.
محمدرضا فلاحتی مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان یزد افزود: وظایف و ماموریت هایی که این وزارتخانه دنبال می کند، باعث ایجاد ارتباط با بخش قابل توجهی از جمعیت کشور شده، به طوری که به درستی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی را وزارت مردم نامیده اند.
وی در خصوص مدیریت های زیرمجموعه این اداره کل خاطرنشان کرد: برخی از وظایف و ماموریت های اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان یزد جنبه قضایی دارد و برای رسیدگی به پرونده هایی در همین رابطه به تعامل مناسب و بیشتر با دادگستری استان نیاز است. برای حل مشکلات مردم و جامعه هدف، بهبود تعامل میان این دو دستگاه، بیش از پیش ضرورت دارد.
فلاحتی یکی از راهکارهای رسیدگی سریع تر و دقیق تر به پرونده های ارسالی از این اداره کل را آموزش دانست و تصریح کرد: آشنایی با قوانین و مقررات حوزه های مختلف این اداره کل برای صدور حکم از سوی قضات و همچنین آشنایی بازرسین این اداره کل با قوانین مدنی از جمله مواردی است که بحث آموزش را با اهمیت جلوه می دهد.
وی خواستار تشکیل کمیته ای با حضور برخی قضات دادگستری و نمایندگان اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی جهت مذاکره و تذکر به کارفرمایان متخلف در بحث ایمنی و حفاظت فنی شرکت ها شد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی یزد با اشاره به اینکه بررسی و اعلام رای درخصوص برخی از پرونده های شرکت تعاونی ها زمان‌بر است افزود: از دستگاه قضایی استان درخواست داریم تا زمان رسیدگی به پرونده، حکم تعلیق شرکت تعاونی متخلف صادر شود تا متخلفین قادر به ادامه تخلف خود نباشند.
فلاحتی همچنین خواستار اختصاص شعبه های خاص برای رسیدگی به پرونده های مرتبط با اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان شد که با موافقت رئیس کل دادگستری روبرو شد.
در این نشست مقرر شد واحد آموزش دادگستری استان و اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی یزد برنامه ریزی لازم در خصوص برگزاری دوره های آموزشی ویژه قضات و بازرسین کار را انجام دهند.
از جمله مصوبات این نشست تسریع در پاسخگویی به مکاتبات از سوی پزشکی قانونی تا پرونده های مربوط به حوادث ناشی از کار در اسرع وقت توسط بازرسین این اداره کل پاسخ داده شود.
8 خرداد 1402 09:50
کد خبر : 310,576
کلیدواژه ها: نشست با رئیس کل دادگستری استان یزد, فلاحتی, تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان یزد
نظرات بینندگان

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1003133/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

3 عامل افزایش قیمت «حبوبات» در بازار

آخرین وضعیت طرح انتقال سهمیه بنزین به کارت بانکی؛ کارت‌‌های سوخت خود را دور نیندازید

اولین نشست توجیهی و تبیینی دبیران شورای اقامه نماز مراکز تابعه بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد

گوناگون/ چگونه معنی خواب‌هایمان را بفهمیم؟

گوناگون/ نامه دعوت به زیارت؛ دخترانی که به عشق امام رضا(ع) باحجاب شدند

امیدواری به بازگشت بینایی با نانوذرات طلا

اسپیس‌ایکس خود را برای پرتاب نهم استارشیپ آماده می‌کند

عزیمت وزیر خارجه به مسقط جهت شرکت در دور چهارم مذاکرات با آمریکا

این سه بانوی نماینده کاندیدای انتخابات هیأت رئیسه مجلس می‌شوند؟

نوش‌ آبادی: شخص ترامپ بیش از همه نیازمند توافق است

جزئیات دور چهارم مذاکرات از زبان وزیر خارجه/ عراقچی: اگر تقاضاهای غیرمعقول داشته باشند مذاکره با مشکل مواجه خواهد شد

بیانیه نمایندگان مجلس خطاب به ترامپ: خلیج فارس وطن و خانه ماست

کنعانی: اعتراف صریح بورل به نسل‌کُشی در غزه، اعتراف به مشارکت اروپا در آن است

مشاور و دستیار رهبر انقلاب از اقدامات شهید امیرعبداللهیان قدردانی کرد

مشاور عراقچی: موضع رسمی کشور در رابطه با غنی‌سازی، مبتنی بر یک مطالبه غیرقابل عدول مردمی است

یک زن رئیس سرویس اطلاعاتی انگلیس خواهد شد

نتانیاهو از بازگرداندن جسد یک سرباز اسرائیلی از سوریه خبر داد

روایت پزشک غزه از نقص عضو هفتگی نوزادان

الجزایر 2 جاسوس فرانسوی را اخراج کرد

لغو و تعلیق پروازها به مقصد اراضی اشغالی ادامه دارد

منابع صهیونیست: 2 روز آینده در مذاکرات تبادل اسرا تعیین‌کننده خواهد بود

ترامپ مذاکرات تجاری با چین را سازنده توصیف کرد

اعدام 5 جاسوس اسرائیل در غزه

سرمقاله جام جم/ خبرسازی برای خروج از بن‌بست

مراسم تجلیل از معلمان و اساتید شاهد و ایثارگر استان اصفهان برگزار شد

پیام تسلیت رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت مادر شهیدان والامقام «دیانتی»

پاسخ شاعرانه امام رضا(ع) به آیت‌الله حق شناس!

ترفندهای میوه خوردن

دوربین‌های دید در شب‌ به اندازه عینک می‌شوند

فرمانده ارتش: نهادهای بین‌المللی به تکالیف خود برای مقابله با رژیم صهیونی عمل کنند

100 کشته و مفقود در حادثه وقوع سیل شرق کنگو

پوتین: کی‌یف پیشنهاد آتش‌بس ما را بی‌پاسخ گذاشت

موج بزرگ خودکشی نظامیان صهیونیست در راه است

ترامپ در تدارک فتح کنگره

ترامپ: هفته بزرگی در پیش است

حدود 1500 تن از مردم غزه بینایی خود را از دست داده‌اند

هشدار درباره فعالیت‌های محرمانه «سی آی ای» در عراق

سرمقاله اعتماد/ ظرف و مظروف آموزش

بی‌اعتبار

ساکت‌ترین اتاق جهان!

کوک کردن سیم های گیتار با تیونر خودکار هوشمند

دکتر ظریف برای دیدار با مردم و جشن امضای کتابش به نمایشگاه کتاب می‌رود

زمان مذاکرات امروز ایران و آمریکا مشخص شد

نتانیاهو سفر ترامپ به منطقه را خراب می‌کند؟

هشدار کارشناس اسرائیلی درباره اضمحلال ساختار رژیم صهیونیستی

ژنرال صهیونیست: صحنه فرار گردشگران از ساحل تل‌آویو یعنی پیروز نشده‌ایم

تداوم مذاکرات تجاری میان چین و آمریکا

رهبر معنوی دروزی‌های سوریه: اسرائیل دشمن نیست

فارن‌افرز: ایران از تاریخ آموخته به آمریکا اعتماد نکند

پیش‌پرده مذاکراتی ایران و آمریکا