ایران پرسمان

آخرين مطالب

تیک تاک جایزه کتاب به راه انداخت خردنامه

تیک تاک جایزه کتاب به راه انداخت
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - خبرگزاری کتاب ایران / شبکه اجتماعی تیک تاک، بعد از بررسی هشتگ‌های فراگیر خود در زمینه کتاب و بحث‌ و تبادل نظر اینفلوئنسرها و فالوئرها درباره کتاب، اقدام به راه‌اندازی یک جایزه در زمینه کتاب در انگلستان و ایرلند کرده است، جایزه‌ای که برندگانش با رأی مردم در این شبکه انتخاب خواهند شد.
 به نقل از یورونیوز، هشتگ بوک‌تاک (BookTok) در سال‌های اخیر در شبکه اجتماعی تیک تاک بسیار فراگیر شده و در قالب این هشتگ، کاربران نظرات، بحث‌ها و توصیه‌هایی درباره کتاب‌های مورد علاقه خود منتشر می‌کنند. کتاب‌هایی که با این هشتگ ترند شده‌اند، با اقبال خوبی در جامعه مواجه می‌شوند و کتابفروشی‌ها برای فروش آنها در رقابتند.
هشتگ بوک تاک فقط در یک سال گذشته بیش از 160 درصد رشد کرده و به بیش از 138 میلیارد بازدید رسیده است زیرا اینفلوئنسرهای کتاب، فالوورهای زیادی به دست آورده‌اند. ترندهای درون این شبکه اجتماعی موجب توجه به رمان‌هایی نظیر «بابل» اثر ربکا اف کوانگ شده، از سوی دیگر مخاطبان جدیدی را به سوی نوکلاسیک‌ها نظیر «تاریخ پنهان» اثر دونا تارت (1992) سوق داده است.
شبکه اجتماعی تیک تاک اعلام کرده که با توجه به بررسی ترندها و هشتگ‌های کتابی موجود در این فضا، تصمیم به راه‌اندازی جایزه‌ای با موضوع کتاب و با داوری مردم گرفته تا از این راه روی گفت‌وگوی در حال رشد درباره کتاب در این شبکه تأثیر بگذارد.
جوایز در 9 دسته به این شرح اهدا خواهند شد: خالق کتاب سال بوک تاک، کتاب سال بوک تاک، نویسنده سال بوک تاک، بهترین معرفی کتاب بوک تاک، کتابفروشی مستقل سال، بهترین کتاب برای ثبت رکورد مطالعه، بهترین کتابی که می‎‌شود دوباره خواند، بهترین جلد سال بوک تاک، پخش زنده سال بوک تاک.
برای تهیه فهرست نهایی جوایز، با توجه به اینکه اینفلوئنسرها و دنبال‌کنندگان، بیشتر درباره چه کسانی صحبت می‌کنند، فهرستی طولانی توسط داده‌های بوک تاک جمع‌آوری شده است. این فهرست طولانی در ادامه، با همکاری هیئتی از داوران از جمله نویسندگان کاندیس برادویت، آنی مک و الیزابت دی و نیز برخی چهره‌های صنعت نشر کوتاه خواهد شد.
با توجه به ماهیت شبکه اجتماعی، برندگان از فهرست نهایی کوتاه با رای‌گیری عمومی که 17 تا 28 جولای برگزار می‌شود، انتخاب و در نهایت، برندگان از طریق یک رویداد در همین شبکه اعلام خواهند شد.
جیمز استفورد، مدیرکل عملیات و بازاریابی تیک تاک می‌گوید: «هر روز میلیاردها نفر به تیک تاک می‌آیند تا توصیه‌هایی را به اشتراک بگذارند، مطالب جدید را کشف کنند و از طریق علاقه به ادبیات، با یکدیگر ارتباط برقرار کنند. ما دیده‌ایم که هشتگ بوک تاک بر فروش کتاب تاثیر گذاشته و حتی مشتریان جدیدی را به کتاب‌فروشی‌های محلی آورده، بنابراین به نظر می‌رسد زمان آن رسیده است که آن‌ها هم داوری خود را داشته باشند!»
وی افزود: «جوایز کتاب تیک تاک فقط در مورد بهترین کتاب‌ها نیست، بلکه جایی برای تجلیل از عشق غیرقابل توصیف نسبت به مطالعه از سوی تولیدکنندگان محتوا و خوانندگان است که در این شبکه به اشتراک گذاشته می‌شود.»

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1003735/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مهارت زندگی/ چند اقدامی که نباید اول صبح انجام داد

تولید پارچه دیر سوز صد در صد پنبه

تصاویری از احترام نظامی فرماندهان بلندپایه ارتش و سپاه به رئیسی

نماد حسرت ایرانیان

حکمت/ بهترین انسان

ضرب المثل/ کر مصلحتی دوا ندارد

مدودف: حتی متحدان اوکراین هم آن را شریک برابر نمی‌دانند

دلایل روشنی برای حجاب

تصاویری از رژه زمینی، هوایی و دریایی نیروهای مسلح در سرتاسر ایران

واکنش مهاجرانی به بازگرداندن الواح هخامنشی: دست مریزاد

انقلابی در درمان سرطان؛ این ماده با نور سلول‌های سرطانی را می‌کشد!

افتتاح نمایشگاه کتاب بغداد و انتشار فراخوان علمی جشنواره قصه گویی

سردار سلامی: دست همه ملت ایران را به نشانه افتخار می‌بوسم

ادعای وزیر خارجه تل‌آویو: تا ابتدای 2024 روابط ما با ریاض عادی خواهد شد

داستانک/ کشتی طوفان‌زده

واکنش زیدآبادی به تصویب لایحه عفاف و حجاب: صدرحمت به همان گشت ارشاد!

شیطنت های آقای دبیرکل در پرونده اتمی ایران!

اهتزاز پرچم ایران توسط چترباز در رژه نیروهای مسلح بندرعباس

لحظه بازداشت پسر رئیس‌جمهور سابق ارمنستان در تظاهرات

یکی از دلایل عمر کوتاه مردها!

از هوش فوق‌العاده این حیوان حیرت‌زده می شوید!

نامه مهم زاکانی به وزیرکشور/ شرط شهرداری برای تخریب غیرمجازها

خبرهای سردار تنگسیری از تجهیزات جدید نظامی

حاج علی‌اکبری: آزادی‌های انسانی در روابط اجتماعی مشروط به رعایت حقوق دیگران است

قصابی وحشیانه مار ماهی زنده در ژاپن!

تولید ابریشم با قدرت شش برابر بیشتر توسط کرم ابریشم ژنتیکی

شعر خوانی زیبایی از  سامان کجوری

امیدواری ترکیه به برقراری صلح طولانی‌مدت در قره‌باغ

جدیدترین موضع‌گیری مشاور «الهام علی‌اف» درباره قره باغ

معاون رئیسی: فهمیده‌اند نظام اسلامی درخت تنومندی است که نمی‌توانند به آن آسیب بزنند

روایت سرلشکر باقری از توصیه رئیس جمهور درخصوص گروهک‌های تروریست و تجزیه طلب

کدو تنبل به اندازه یک کالسکه

مطالبه خانواده شهدا از رئیس مجلس پس از پایان رژه بندرعباس

پرواز هواپیمای جنگی در رژه انصارالله یمن

عظمت کهکشان راه شیری

فرمانده سپاه: ما در تمام نبردها دشمن را شکست دادیم

هند، کانادا را «بهشت امن برای تروریست‌ها» خواند

افشای نشست‌های محرمانه مقامات سعودی و اسرائیل درباره عادی سازی روابط

خودروی نظامیان صهیونیست در نابلس به آتش کشیده شد

خروج وزیر بهداشت کویت از سازمان ملل در اعتراض به حضور وزیر صهیونیست

سید حسن خمینی: هرچه مردم می‌گویند باید اطاعت شود، ولو غلط باشد

پیام تاریخی آیت‌الله خامنه‌ای در ساعات اول جنگ

وضعیت امنیتی در ایروان و اطراف ساختمان ریاست جمهوری ارمنستان

اختراع صفحات خورشیدی ضد برف توسط دانشمند ایرانی

کتابی برای شناخت ادبیات ایران

بولتون: آمریکا برای رئیسی فرش قرمز پهن کرد

ترامپ در سفر تبلیغاتی پیتزای رایگان پخش کرد!

عوامل طولانی شدن عمر

پاسخ نتانیاهو به سوالی درباره حمله نظامی به ایران؛ نمیتوان حتی به ایران اینترنشنال هم بگویم!

اثرات حمله موشکی روسیه به هتلی در اوکراین که محل اقامت نیروهای ناتو بود