ایران پرسمان

آخرين مطالب

بهره وری انرژی تا سال 2030 باید سه برابر شود خردنامه

بهره وری انرژی تا سال 2030 باید سه برابر شود
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - سیناپرس / آژانس بین‌المللی انرژی در گزارش جدید خود اعلام کرد: سرمایه‌ گذاری ‌های سالانه برای بهبود بهره ‌وری انرژی باید تا سال 2030 ،سه برابر شود تا جهان بتواند گرمایش جهانی را زیر یک و نیم درجه سانتی ‌گراد حفظ کند.
آژانس بین‌المللی انرژی در گزارش جدید خود با عنوان: «بهره‌ وری انرژی: دهه اقدام»، گفت: با صرف هزینه‌ های ساختمان ‌ها و فروش بیشتر خودرو های الکتریکی، سرمایه ‌گذاری جهانی در بهره ‌وری انرژی در سال 2022 به رکورد 600 میلیارد دلار آمریکا رسید.
آژانس بین ‌المللی انرژی همچنین هشدار داد: انتظار می‌ رود در سال جاری میلادی، این رقم به 624 میلیارد دلار افزایش یابد، اما این نرخ رشد سالانه کمتر از سال 2022 خواهد بود، زیرا هزینه های بالای سرمایه گذاری بر پروژه‌ های جدید بالقوه سنگینی می ‌کند.
عالی ترین نهاد بین المللی انرژی در جهان، در گزارش اخیر خود که به مناسبت هشتمین کنفرانس جهانی سالانه آژانس بین المللی انرژی در مورد بهره وری انرژی منتشر شد، اعلام کرد که دوبرابر شدن پیشرفت بهره وری انرژی سالانه به 4 درصد سالانه تا سال 2030، مستلزم افزایش سرمایه گذاری در این بخش از 600 میلیارد دلار به بیش از یک تریلیون و 800 میلیارد دلار تا سال 2030 است.
این آژانس تاکید کرد: هدف 4 درصدی تا سال 2030 کاهش حیاتی در انتشار گازهای گلخانه ای و در عین حال ایجاد شغل را به همراه خواهد داشت. بر اساس این گزارش، فعالیت های بهره وری انرژی می تواند تا سال 2030 حدود 12 میلیون شغل جدید در جهان ایجاد کند.
این بیانیه خاطرنشان کرد: نکته مهم این است که تقاضای انرژی کار آمد تر و کمتر از پیشرفت سریعتر به سمت دسترسی جهانی به انرژی مدرن و مقرون به صرفه در اقتصاد های نوظهور و در حال توسعه حمایت می کند.
 آژانس بین‌ المللی انرژی همچنین تاکید کرد: دو برابر شدن پیشرفت کارایی و بهره وری در این حوزه تا سال 2030 امنیت انرژی را افزایش داده و به دسترسی بیش از 800 میلیون نفر به برق کمک می ‌کند.
گفتنی است هشتمین کنفرانس جهانی سالانه آژانس بین المللی انرژی در مورد بهره وری انرژی بین 7 تا 8 ژوئن (دیروز و امروز) در پاریس برگزار می شود. هدف کنفرانس فوق این است که پیشرفت در بهره وری انرژی را سرعت بخشد.
شرکت‌ کنندگان در این رویداد مهم در نظر می ‌گیرند که چگونه اقدامات سیاستی در زمینه‌ هایی مانند نو آوری، دیجیتالی ‌سازی و امور مالی می ‌تواند به دولت ‌ها کمک کند، زیرا آن ها به سمت بهره ‌وری انرژی برای افزایش قیمت، امنیت و اقدامات اقلیمی روی می‌ آورند.

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1006528/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

زمان آغاز پیش‌فروش بلیت‌ قطارهای مسافری خرداد

خبر خوش وزیر کار برای مستمری‌بگیران تامین اجتماعی

دیدار وزرای خارجه ایران و قطر در دوحه

اظهارات سفیر آمریکا در سرزمین‌های اشغالی علیه برنامه هسته‌ای ایران

روزنامه ترکیه از توافق پنهان دولت آنکارا و پ.ک.ک خبر داد

کرملین: روسیه پیشنهاد آتش‌بس 30 روزه را بررسی می‌کند

دارو هم کالای لاکچری شد؟

کدام خلیج؟ کدام فارس؟

جریان‏‌شناسی اصول‏گرایان و لیدرهایشان

«پوست‌اندازیِ سعودی‌ها»؛ رپرتاژ مجله بریتانیایی برای بن‌سلمان

مرگ نظریه پرداز قدرت نرم

نتانیاهو در بن‌بست؛ تحلیل «کارشناسان اسرائیلی» از مذاکرات ایران و آمریکا

تصمیم با داده غلط، آتش زیر خاکستر نارضایتی را شعله‌ور می‌کند

مالک شریعتی، نماینده مجلس: 15 میلیارد دلار ارز در خانه‌های مردم است

تستِ عایق بندیِ صدای کف با دستگاه لگدزن

روش جالب پرورش قارچ بر روی تنه درختان

آشنا بشیم با نیاگارای ایران

مرز بین حادثه و معجزه؛ واکنش راننده تریلی پس از فرار میلیمتری از تصادف هولناک!

گوناگون/ آب زمین از کجا آمده است؟ شهاب‌سنگی در قطب جنوب راز را فاش کرد!

آیا می‌دانستید، آب در یک دمای خاص می‌تواند همزمان بجوشد و یخ بزند!

بزرگترین مرال نر جنگل‌های هیرکانی شکار دوربین شد

غول خزنده در آمازون؛ آناکوندای عظیم‌الجثه دیده شد

پارک ملی آتشفشان تنوریو در کاستاریکا

نبرد سهمگین قاتل دریا با فوک بی دفاع

هوش مصنوعی پیام مقتول را به قاتلش رساند

واکنش عراقچی به سخنان اخیر ویتکاف

پیشنهاد خرازی برای تشکیل مجمع گفت‌وگوی منطقه‌ای به‌عنوان راه‌حل کلیدی کاهش تنش‌ها

عیادت سیدحسن خمینی از آیت‌الله نوری همدانی

پیشنهاد موسویان برای حل اختلاف ایران و آمریکا بر سر غنی‌سازی

سیاستمدار صهیونیست: اسرائیل در جهان منزوی است

نخست‌وزیر پاکستان: در جنگ با هند پیروز شدیم

از زیرزمین تا بالای سر دشمن

برای تندروها اهمیت ندارد مردم چقدر تحت فشار هستند!

شمایل راست سنتی و نماد محافظه‌کاری

پایان بورس 20 اردیبهشت 1404؛ فشار بازار سهام افتاد!

نماینده مجلس:‌ دو پتروپالایشگاهی که در دولت قبل قرار بود ساخته شود پیشرفت خاصی نداشت

از ونزوئلا تا تهران؛ وقتی نفت داریم ولی برق نداریم!

ارزشمندترین شرکت‌های جهان در ماه مه 2025

اتفاق جالبی که برای بانک‌های پر مصرف روی داد

بابک زنجانی وارد می شود؛ نفت، خودرو، ریل و...

رمزارزهای غیرمجاز و فرسودگی شبکه؛ دلایل دیگر بحران برق از زبان نماینده مجلس

صدور مجوز ورود و توزیع بنزین سوپر صادر شد

ماهیِ تُن باله آبی درحال شکار

صحنه مهیج شکار خرگوش توسط عقاب

نمایش خیره‌کننده رقص عاشقانه آنهینگای نر در طبیعت

رفتار عجیب کلاغ‌ها؛ شیرجه به میان مورچه‌ها برای «درمان»

چرا هانیبال از روم متنفر بود؟ جنبه‌ای از نفرت و انتقام در تاریخ باستان

تصاویری از مراحل آماده‌سازی کیک 380 متری تولد امام رضا

آبشار آب سفید، عروس آبشارهای ایران

می‌دانستید صدای نقارۀ حرم امام رضا(ع) معنی خاصی دارد؟