ایران پرسمان

آخرين مطالب

مدیرعامل سازمان فاوا خبر داد؛

جزئیات اجرای طرح «کیف پول شهروندی» در تهران/ شارژ کارت بلیت مترو و بی‌آرتی از اول مهرماه الکترونیکی می‌شود شهرداری تهران

جزئیات اجرای طرح «کیف پول شهروندی» در تهران/ شارژ کارت بلیت مترو و بی‌آرتی از اول مهرماه الکترونیکی می‌شود
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری تهران از آغاز اجرای طرح «کیف پول شهروندی» در پایتخت همزمان با سال تحصیلی جدید خبر داد.

سعید جهانی در گفت‌وگو با خبرنگار شهر، با اشاره به آغاز فعالیت «کیف پول شهروندی» همزمان با آغاز سال تحصیلی اظهار کرد: در راستای اجرای طرح ABT که پیش از این وعده اجرای آن را داده بودیم، پرداخت از این پس مبتنی بر کیف پول شهروندی خواهد بود که فاز اول این طرح در مترو اجرایی می‌شود.
مدیرعامل سازمان فاوا شهرداری تهران با بیان اینکه افراد می‌توانند از طریق اپلیکیشن موبایل کیف پول خود را شارژ کنند، یادآور شد: با اجرای این طرح دیگر نیاز به ایستادن در صف‌های طولانی برای شارژ کارت بلیت نیست و شهروندان پس از شارژ حساب خود در کیف پول شهروندی می‌توانند از طریق QR کد پرداخت هزینه را در مترو انجام دهند.
وی با تأکید بر اینکه این امکان فراهم شده که کارت به کیف پول متصل شود و در واقع شارژ کارت مبتنی بر شارژ کیف پول باشد، تصریح کرد: بر اساس مصوبه جلسه یکصد و هفتاد و هشتم شورای اسلامی شهر تهران، هر شهروند با فعال کردن کیف پول در تلفن همراه خود، از 30 درصد تخفیف در ماه مهر برخوردار خواهد شد؛ پیش از این تخفیف استفاده از کیف پول 10 درصد تعیین شده بود که با مصوبه شورا به 30 درصد در ماه اول رسید.
جهانی با اعلام اینکه طرح ABT از ابتدای مهرماه در تهران عملیاتی می‌شود، خاطرنشان کرد: در مرحله نخست در مترو و خطوط بی‌آرتی، شهروندان می‌توانند از طریق کیف پول شهروندی حساب کارت بلیت خود را شارژ و مبالغ را پرداخت کنند.
مدیرعامل سازمان فاوا شهرداری تهران با بیان اینکه اطلاع‌رسانی در سطح شهر در خصوص نحوه دریافت اپلیکیشن کیف پول شهروندی در روزهای پیش رو انجام خواهد شد، گفت: شهروندان می‌توانند با نصب اپلیکیشن از ابتدای مهرماه سطح جدیدی از خدمات‌رسانی را تجربه کنند.
وی با تأکید بر اینکه کیف پول شهروندی سقف اعتبار ندارد، یادآور شد: با اجرای این طرح علاوه بر حذف سقف اعتباری، در صورت مفقودی کارت بلیت امکان بازگشت اعتبار با ساز و کارهای پیش‌بینی شده در اپلیکیشن وجود دارد و از طرفی دیگر استفاده از کیف پول شهروندی در چندین نقطه که به تدریج تحت پوشش طرح ABT قرار می‌گیرند، امکان‌پذیر می‌شود.
جهانی اعلام کرد: این امکان وجود دارد که در صورت مفقود شدن کارت بلیت و جلوگیری از سوء استفاده سایر افراد از کارت مفقودی، شهروندان به راحتی با مراجعه به حساب کاربری خود، کارت را باطل کنند.
گفتنی است بنابر اعلام شهردار تهران، ارائه 18 خدمت در مراکز خدماتی شهرداری از جمله مترو، بی‌آرتی، اتوبوس‌های خصوصی و ملکی، فروشگاه‌های شهروند، میادین میوه و تره‌بار و اماکن ورزشی به تدریج تحت پوشش طرح «کیف پول شهروندی» قرار خواهند گرفت.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1043264/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مرحله سوم کالابرگ الکترونیک میان زمین و هوا

حدود 2.8 میلیون مسکن خالی و 3 میلیون مستاجر در کشور داریم

دیدار نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران با فرمانده مرکز مقاومت بسیج

خروشان ترین آبشار اروپا

این ابرهای زیبا را ببینید

پزشکیان: مهمترین مشکل کشور در زمینه محیط زیست، فقدان یک برنامه جامع است

رئیس‌جمهور در گرامیداشت هفته هلال احمر: باید فریادرس یکدیگر باشیم

سرمقاله اطلاعات/ مذاکرات در آن سوی خلیج تاریخی فارس

رکورد 50 ساله تولید نیروگاه‌های حرارتی شکسته شد

نماینده مجلس: بانک مرکزی تسهیلات ساخت مسکن را متناسب با تورم افزایش دهد

صحنه نماز خواندن یکی از فرماندهان شهید حشد الشعبی در میدان نبرد

حکمت/ از زبان برحذر باشید

حمله قلبی با یک تراشه ردیابی می‌شود

اجرای پروژه 6 میلیون پوندی برای کاهش هزینه برق مراکز داده هوش مصنوعی

دیدار نخست وزیر ازبکستان با رئیس‌جمهور

رئیس شورای راهبردی روابط خارجی با سران حماس در قطر دیدار کرد

آسوشیتدپرس: ویتکاف مقامات اسرائیل را در جریان مذاکرات هسته‌ای با ایران قرار می‌دهد

محسن رضایی:‌ نیروهای مسلح در آمادگی کامل هستند

چین درباره مذاکرات اوکراین نظر داد

سنت‌شکنی الجزایر برای شرکت در نشست مهم سران عرب

شیخ نعیم قاسم امشب سخنرانی می‌کند

ترامپ: چه خبرهای بزرگی؛ اسیری که تصور می شد مُرده آزاد خواهد شد

بن‌گویر: جنگ را نباید متوقف کنیم

سرمقاله صبح نو/ تفاوت آمریکای پشت میز مذاکره

قیمت 4 قلم کالای اساسی تعیین شد

کاهش ساعات ادارات در جبران ناترازی برق

جاری شدن سیل پس از بارندگی در اسپانیا

استاد دینانی: چرا باید نماز بخوانیم؟

استقبال مخاطبان ترک‌ زبان از کتب ایرانی

آیت‌الله جوادی آملی با آیت‌الله سیستانی دیدار کرد

باهنر: اوایل نگران بودم پزشکیان استعفا کند اما...

گزارش صداوسیما از سفر عارف به آذربایجان شرقی

روایت روحانی از سانسور نامه مخالفت امام با قائم‌مقامی منتظری

نظر عضو مجلس خبرگان درخصوص تصمیم نظام برای مذاکره با آمریکا

گزارشی از تناقض‌گویی شبکه‌های بیگانه همزمان با دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا

کنایه روزنامه صهیونیست به نتانیاهو درباره ناتوانی او در آزادسازی اسرا

انگلیس ماکت‌های تسلیحاتی به اوکراین فرستاد

نتانیاهو: تشکیل کشور فلسطین تنها یک بازی سیاسی است

هشدار یک سازمان امدادرسانی از وضعیت غزه؛ کودکانی که از فرط گرسنگی نای گریه کردن ندارند

توافق هسته‌ای روسیه و ویتنام برای ساخت نیروگاه‌

گوترش نقش صلح‌سازی عمان را ستود

بارزانی: از تصمیم پ.ک.ک برای انحلال و گذاشتن سلاح‌ها بر روی زمین حمایت می‌کنیم

پکن از پیشنهاد از سرگیری مذاکرات با اوکراین استقبال می‌کند

رئیس‌جمهور لبنان: سلاح باید فقط در اختیار دولت باشد

تعداد شهدای غزه به 52 هزار و 862 نفر رسید

سرمقاله فرهیختگان/ علوم‌انسانی در حوزۀ سرآمد و پیشرو

توافقی که به سود آمریکا بود اما برای اسرائیل نه

سرمقاله وطن امروز/ در دنیای چمبرلین‌ها تو چرچیل باش

آغاز انتقال سهمیه سوخت به کارت های بانکی از مردادماه

گوناگون/ راز فرار از آلکاتراز؛ شکست‌ناپذیر یا قابل‌نفوذ؟